wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een AH Kleur En Fijn Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle lopende Albert Heijn koopjes en shop de goedkoopste AH Kleur En Fijn in de reclame. Dit artikel bevat 850 milliliter. Voldoende voor 20 – 25 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is 28. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Fijne was. De standaard-prijs voor dit product met 850 milliliter bedraagt €2,99. Aan de hand van een AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar aanbieding bij een winkel als Drogisterij.nl koop je ‘m regelmatig voor €2,29 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ecover Wasverzachter aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar
Type Wasmiddel
Kleding Fijne
Huidige prijs €2,99
Korting: €2,29
Productnummer wi46216
Hoeveelheid 850 milliliter
Aantal beurten 28

AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Kleur En Fijn Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Philip (49) uit Zevenbergen wast haar lievelings TBS Easy Walk shirt met Wasmiddel van Albert Heijn in een Bosch wasmachine. “We regelen altijd via Etos de standaard wasproducten in de reclame. Ook een AH Kleur En Fijn aanbieding koop ik goedkoop online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Nyla is net zo enthouasist: “Wij hebben allerlei wastypes gebruikt. Onder andere van Doussy Lidl wasverzachter Summer sun en Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel. Evengoed, Albert Heijn is simpelweg mijn favoriet voor de Fijne was. Brandschoon, een lekkere geur en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Baseball). De reguliere inhoud is 850 milliliter, ik profiteer vaak van spotgoedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 25%”. De Wasmiddel gebruik je voor hardnekkige vlekken. “Vorige week dinsdag smeerde ik een beetje Trappistenbier over mijn blouse. Hup, direct in de wasmachine. Een beetje AH Kleur En Fijn kopen, toevoegen en binnen 35 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over 1 De Beste Wasmiddel vloeibaar witte was online kopen.

1 + 1 gratis AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar in de reclame

Snuggere huishoudens ga voor het inwisselen van zo’n extra 1 + 1 gratis AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 850 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 1700 milliliter of meer dan 3400 milliliter. De prijs per wasbeurt wordt zo stukken lager. Bij aanbieders zoals EkoPlaza of ook Action haal jij regelmatig Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de (supermarkt)folder, maar ook online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als zwitsal baby olie meer en meer op het internet worden besteld? Hoe dat? Het is een duur product. Boodschappers trachten in grote getale naar een voordeelverpakking aanbieding. Ook zijn het vrij grote boodschappen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Lees ook meer over Attent wasmiddel.

Klantenservice

1. Hoe is AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Albert Heijn krijgt een cijfer van 8.8 door middel van 246 ratings. “Perfect voor alle Fijne was”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is AH Kleur En Fijn goed? De instructie van dit product lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Fijne was. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Is AH Kleur En Fijn Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is AH Kleur En Fijn in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting in te kopen. Bij bijvoorbeeld EkoPlaza en Lidl vind je soms wasmiddelen van Albert Heijn opvallend voordelig. In de folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen AH Kleur En Fijn met korting. Bij de bedrijven van Emte koop je meteen al je andere boodschappen zoals uit de categorie Reflectorlampen en ook Courgette. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als cif prof afwasmiddel.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Het fijne ervan weten: wat kost AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar? De huidige prijs bedraagt €2,99. Via bedrijven als Opisopvoordeelshop bestel jij het vaak in prijs verlaagd voor €2,29. Voor de financiën zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, hoe voordeliger (korting). De gangbare hoeveelheid bevat gemiddeld 850 milliliter. Let op, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 1700 milliliter of 3400 milliliter.

AH Kleur En Fijn ervaringen
Lees je graag AH Kleur en fijnwasmiddel vloeibaar meningen? Dit item wordt elke dag door honderden huishoudens gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site lees je veel reviews en ervaringen met Albert Heijn. Consumenten reviewen variabelen als de prijs, de kwaliteit, milieu en de lucht. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw ervaring!