wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Wasverzachter vergelijken

Misschien wil jij ook wel een heerlijke zachte was? Dan heb je een verzachter nodig. Een speciaal soort middel wat je aan de was toevoegt. Wanneer wordt wasverzachter toegevoegd aan de wasbeurt? Direct na aanvang van de was. Je moet het in het daarvoor bedoelde bakje gieten (vloeibaar). Het is echter niet zo dat dit direct in de was wordt gedoseerd. Dit gebeurt in de laatste fase van het wasproces. De verschillen zitten met name in de geur. De effectiviteit van dit product is bij alle merken eigenlijk wel hetzelfde. Lenor en robijn hebben bekende geuren. Er zijn echter ook veel huismerk wasverzachter die goed zijn (denk aan Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat).

Wasverzachter bestellen

Voordat je het product gaat bestellen wil je natuurlijk gaan vergelijken. Dit kan je doen op basis van prijs of inhoud. Je hebt grote voordeelflessen / voordeelverpakkingen. Natuurlijk kun je ook kijken naar milieubewuste producten. Daarnaast zijn er merken die alleen hele kleine flesjes voor 12 wasbeurten leveren. Jij wilt misschien wel een fles voor 42 wasbeurten? Een wasverzachter aanbieding kan ervoor zorgen dat je met korting meer voor hetzelfde geld kunt kopen. Let daarom altijd goed op de folderacties. Wanneer deze week wasverzachter in de reclame is zullen we dat natuurlijk op deze website vermelden.

Hoe werkt wasverzachter?
Wasverzachter wordt na de wasbeurt aan de was toegevoegd en uitgespoeld. Hoe wasverzachter gebruiken? Deze giet je in het daarvoor bedoelde bakje in de wasmachine. De machine voegt het automatisch op het juiste moment aan de was toe. Hoeveel wasverzachter gebruiken, hangt af van de was. Hoe meer KG je in de machine wast hoe meer je nodig hebt. Op de vraag of het slecht is voor de kleding kunnen we zeggen; nee. Je kleding slijt er niet sneller door. Vooral de wasmachine heeft hier effect op. Als je een droger hebt is het soms niet nodig om een verzachter toe te voegen. De geur van wasverzachter is echter vaak een reden om dit wel te doen. Je kleding gaat er heerlijk door ruiken.