wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Waspoeder vergelijken

Er bestaat niet alleen vloeibaar wasmiddel maar ook waspoeder. Maar past het in de wasmachine? Werkt het wel? Is het goed? Een waspoeder aanbieding vind je gemakkelijk op wasmiddelvergelijken.nl. Het product is lang houdbaar en is voor veel kledingstukken te gebruiken. Je moet wel even opletten hoe je het moet doseren. Een schepje is vaak al voldoende voor een kleine was. In de instructies is te lezen wat je precies nodig hebt voor een wasbeurt. De kosten vallen relatief gezien mee. Het is goedkoop wassen. Is waspoeder beter dan vloeibaar wasmiddel? Dat is voor iedereen verschillend. Wij zouden adviseren: probeer het uit en concludeer het zelf.

Waspoeder bestellen

Wist je dat het online waspoeder kopen niet zo moeilijk meer is? Je besteld het namelijk snel en gemakkelijk bij heel veel verschillende winkels. Online drogisterijen zoals DA en Trekpleister bijvoorbeeld. Maar ook Wehkamp en bol.com. Maar waarom zou je waspoeder online bestellen? Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Je witte was, gekeurde kleding of zwarte t-shirts was je netjes schoon. Bijvoorbeeld met Witte reus. Ook Robijn beschikt over goede poeders. Per kledingstuk moet je goed bekijken welke je nodig hebt. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen verschillende wasmiddelen die geschikt zijn voor een specifiek kledingstuk. Zo was je bonte was en kleurwas vaak met verschillende producten.

Wascapsules / Wastabletten

Naast waspoeder zijn er ook Wascapsules en Wastabletten. Deze zijn net iets anders dan klassiek poeder. In een capsule of tablet zit een gedoseerde hoeveelheid wasmiddel wat oplost in het water van de wasmachine. Je stopt deze tabletten of “caps” gewoon bij de was. De werking is iets anders dan vloeibaar middel. Het heeft meer raakvlakken met de poeders. Het grote voordeel is dat je hierbij nooit teveel of te weinig wasmiddel voor je was gebruikt. In de fabriek is bekeken wat de beste verhouding is. Je stopt de capsules eenvoudig in de wasmachine en hoeft je niet druk meer te maken. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee.