wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Puur vloeibaar kleur aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste AH Puur Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu alle lopende Albert Heijn koopjes en koop de beste AH Puur Kleur in de reclame. Dit wasartikel bevat 750 milliliter. Te gebruiken voor 20 – 25 wasbeurten! Het precieze aantal wasbeurten is 23. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De prijs voor dit product met 750 milliliter bedraagt €3,99. Aan de hand van een AH Puur vloeibaar kleur aanbieding bij bijvoorbeeld Dekamarkt vind je het product voor slechts €3,29 in de reclame. Ook online: alle Silan Free Think Pink aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct AH Puur vloeibaar kleur
Assortiment Wasmiddel
Kenmerk Gekleurde
Adviesprijs €3,99
Met korting €3,29
Artikelnummer wi369285
Verpakking 750 milliliter
Aantal beurten 23

AH Puur vloeibaar kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Puur Kleur Wasmiddel online kopen

Doe jij het al? AH Puur vloeibaar kleur aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Pien (53) uit Boechout wast al jaren haar Aku blousjes met Wasmiddel van Albert Heijn in een Zanussi wasmachine. “We regelen altijd via PLUS onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een AH Puur Kleur aanbieding koop ik steeds vaker online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Nassim kan dit wel beamen: “In ons huis hebben we velerlei wasproducten gekocht. Uiteenlopend van Bababoe wasmiddel en niet te vergeten Una Aldi color compact & sterk wasmiddel. Evengoed, Albert Heijn is gewoon de beste voor de Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een aangename reuk en het gaat lang mee. Sportkleding is snel schoon (Floorball). De “normale” inhoud is 750 milliliter, maar ik check altijd ook spotgoedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 35%”. De Wasmiddel is geschikt voor ongelukjes. “Laatst smeerde ik wat Kruidenbitter op een shirt. Hup, direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid AH Puur Kleur kopen, er bij doen en binnen 35 minuten had ik weer schone kleren”. Je kunt ook eenvoudig en snel 1 De Beste Vloeibaar wasmiddel wol & fijn online kopen.

1 + 1 gratis AH Puur vloeibaar kleur in de reclame

Prijsbewuste mannen profiteren van de unieke 1 + 1 gratis AH Puur vloeibaar kleur voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 750 milliliter. Het grotere voordeelpack heeft maar liefst 1500 milliliter of meer dan 3000 milliliter. De financiële consequentie van wassen verlaag je op die manier enorm. Bij aanbieders zoals Action en ook Wehkamp.nl haal jij af en toe Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de (supermarkt)folder, en ook steeds vaker online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals harpic active fres citroen erg vaak online wordt gekocht? De overweging? Het gaat om hoge bedragen. Prijsbewuste consumenten streven massaalnaar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Daarenboven zijn het vrij grote artikelen. Een bezorgdienst is in die zin een mooie oplossing. Voor meer info zie ook Action wasmiddel.

Klantenservice

1. Hoe is AH Puur vloeibaar kleur te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Albert Heijn krijgt een score van 7.8 op basis van 149 beoordelingen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasklussen”. Er is geen eenduidig antwoord: is AH Puur Kleur goed? De was-uitleg van dit product lees je op de doos. Pas het alleen toe op Gekleurde wasjes. Een kleine dosis is genoeg.

2. Is AH Puur Kleur Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is AH Puur Kleur in de aanbieding? Regelmatig is dit artikel met korting te koop. Bij aanbieders zoals Drogisterij.net en ook Vomar koop je zo nu en dan artikelen van Albert Heijn bijzonder voordelig. In de week-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen AH Puur Kleur met korting. Bij supermarkten als EkoPlaza bestel je direct al je andere boodschappen als o.a. uit de categorie Verse, gekoelde sap en Chiquita Mini’s. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als sunil lavendel waspoeder.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Wil jij het weten: wat kost AH Puur vloeibaar kleur? De leveranciersprijs is vaak €3,99. Via bedrijven als Nettorama vind je het soms in prijs verlaagd voor €3,29. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe voordeliger (korting). De reguliere capaciteit bevat gemiddeld 750 milliliter. Vergeet niet, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze behelzen standaard wel 1500 milliliter tot 3000 milliliter.

AH Puur Kleur ervaringen
Lees je graag AH Puur vloeibaar kleur beoordelingen? Dit wasmiddel wordt dag in dag uit door duizenden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze site lees je objectieve reviews en ervaringen met Albert Heijn. Mensen beoordelen specifieke onderwerpen als de kosten, de eigenschappen, betrouwbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Albert Heijn? Publiceer direct jouw persoonlijke ervaring!