wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Puur waspoeder kleur aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Ah Puur Kleur Waspoeder aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle actuele Albert Heijn acties en koop de meest populaire Ah Puur Kleur in de reclame. Dit wasproduct biedt 2500 gram. Genoeg voor 20 – 25 wasmomenten! Het specifieke aantal beurten is 23. De Waspoeder is bedoeld voor de Gekleurde was. De adviesprijs voor zo’n fles of doos met 2500 gram is €3,99. Via een AH Puur waspoeder kleur aanbieding bij onder andere Drogisterij.net vind je het product soms voor maar €3,29 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Perfekt Wol En Fijn aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct AH Puur waspoeder kleur
Categorie Waspoeder
Kleur Gekleurde
Normale prijs €3,99
Met korting €3,29
EAN code wi369333
Verpakking 2500 gram
Potentie 23

AH Puur waspoeder kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Puur Kleur Waspoeder online kopen

Doe jij het al? AH Puur waspoeder kleur aanbiedingen online kopen bij de drogisterij en laten bezorgen wanneer je wil. Madelief (40) woonachtig in Fraiture wast heel vaak haar Gabor sweaters met Waspoeder van Albert Heijn in de Hoover wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Etos de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Ah Puur Kleur aanbieding koop ik steeds vaker online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Jennah is net zo enthouasist: “We hebben thuis diverse wastypes gebruikt. Uiteenlopend van Sunil Wasmiddel Klein & Krachtig Tropische Bloemen & Ylang Ylang en Markant Wasmiddel Krachtig Kleur Vloeibaar. Echter, Albert Heijn is ongeëvenaard goed voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Mountainbike). De standaard verpakking biedt 2500 gram, maar ik speur dikwijls naar spotgoedkope XL-verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 50%”. De Waspoeder is geschikt voor ongelukjes. “Recentelijk morste ik een glaasje Metaxa op mijn shirt. Direct in de wasmachine. Een klein beetje Ah Puur Kleur kopen, er bij doen en binnen ongeveer 25 minuten had ik weer schone kleren”. Check ook informatie over Markant Wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis AH Puur waspoeder kleur in de reclame

Snuggere huishoudens verzilveren een speciale 1+ 1 gratis AH Puur waspoeder kleur voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 2500 gram. Een XL-voordeelverpakking bevat ongeveer 5000 gram of zelfs 10000 gram. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Via de folders van iBood of ook Aldi scoor jij zo nu en dan Albert Heijn 1+1 gratis acties in de week reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folder, en natuurlijk op deze website. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als gel adidas body meer en meer bij de online supermarkt besteld wordt? Hoe dat? Wasmiddelen zijn duur. Huishoudens streven in toenemende mate naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het zware spullen. Aan huis laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Zie ook de pagina over Coop wasmiddel aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is AH Puur waspoeder kleur te gebruiken?

Ja, en of! Deze Waspoeder van Albert Heijn heeft een score van 7.5 op basis van 308 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde wasklussen”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Ah Puur Kleur goed? De gebruiksaanwijzing van dit artikel staat op de verpakking. Pas het alleen toe op Gekleurde wasjes. Een klein beetje volstaat al!

2. Is Ah Puur Kleur Waspoeder in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Ah Puur Kleur in de aanbieding? Zo nu en dan is dit wasmiddel met korting te vinden. Denk aan shops als Poiesz en niet te vergeten Deen scoor je regelmatig artikelen van Albert Heijn opvallend voordelig. In de aanbiedingen-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Ah Puur Kleur met korting. Bij supers zoals Jumbo bestel je bovendien de dagelijkse boodschappen als uit het schap Siropen (suikerbewust) en ook Verse snelkook aardappelen vastkokend. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als sorbo afwasborstel blauw.

3. Hoe duur is Waspoeder van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost AH Puur waspoeder kleur? De leveranciersprijs is vaak €3,99. Via firma’s als PLUS is het frequent voor een lage prijs, +/- €3,29. Normaal gesproken geldt: Hoe groter de verpakking, hoe lager de prijs (korting). De normale volume is +/- 2500 gram. Vergeet niet, mensen kiezen soms voor Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 5000 gram tot zelfs 10000 gram.

Ah Puur Kleur ervaringen
Interesse in AH Puur waspoeder kleur recensies? Dit product wordt elke dag door extreem veel vrouwen en mannen gekocht en gebruikt. Hier bekijk je objectieve onderzoeken en ervaringen met Albert Heijn. Consumenten reviewen variabelen als de kostprijs, was kracht, milieu en de geurigheid. Zelf wasbeurten gedraaid met Waspoeder van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw ervaring!