wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wasbuiltjes kleur aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Ah Kleur Wasbuiltjes aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Albert Heijn reclames en koop de meest goedkope Ah Kleur in de reclame. Dit artikel bevat 16 capsules. Dat is goed voor 15 – 20 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is 16. De Wasbuiltjes is geschikt voor alle Gekleurde was. De adviesprijs voor een verpakking met 16 capsules is €4,99. Via een AH Wasbuiltjes kleur aanbieding bij onder andere Trekpleister scoor je ‘m regelmatig voor €3,99 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Witte Reus Baby Reus Gel aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk AH Wasbuiltjes kleur
Soort Wasbuiltjes
Kleding Gekleurde
Standaard prijs €4,99
Kortingsprijs €3,99
Productcode wi197049
Verpakking 16 capsules
Potentie 16

AH Wasbuiltjes kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Kleur Wasbuiltjes online kopen

Handig: AH Wasbuiltjes kleur aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten afleveren Maroua (48), Kaprijke wast al jaren haar Burton vesten met Wasbuiltjes van Albert Heijn in een LG wasmachine. “Ik koop vaak bij Aldi de boodschappen in de reclame. Ook een Ah Kleur aanbieding koop ik daarom online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Zakaria is ook erg positief: “In ons huis hebben we velerlei wastypes beoordeeld. Mede die van AH Was­buil­tjes kleur duo ac­tiv en natuurlijk Dash Amber wasmiddel. Echter, Albert Heijn is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en ik kan er lekker lang mee doen. Sportkleding is snel schoon (Kart/autoren). De standaard inhoud bedraagt 16 capsules, maar ik koop ook vaak speciale voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 55%”. De Wasbuiltjes gebruik je voor hardnekkige vlekken. “Laatst kliederde ik een glaasje Tequila op mijn trui. Hup, direct in de wasmachine. Een klein beetje Ah Kleur kopen, toevoegen en in minder dan 60 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook kiezen voor Perfekt Waspoeder wit online kopen.

1 + 1 gratis AH Wasbuiltjes kleur in de reclame

Bedachtzame vrouwen hebben profijt van een grotere 1 + 1 gratis AH Wasbuiltjes kleur voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 16 capsules. Een voordeelpak heeft maar liefst 32 capsules of zelfs 64 capsules. De kosten van wasbeurten wordt zo stukken lager. Door de reclames van Drogisterij.nl en natuurlijk Op=Op voordeelshop vind je veelvuldig Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de (supermarkt)folder, en natuurlijk op deze website. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals finish classic powerball vaatwas tabletten steeds vaker gekocht wordt via internet? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers speuren in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Daarenboven zijn het vrij grote artikelen. Thuisbezorgen is daarom erg populair. Voor meer info zie ook Etos wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wasbuiltjes kleur te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasbuiltjes van Albert Heijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.3 afkomstig van 324 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde wasbeurten”. We krijgen vaak de vraag: is Ah Kleur goed? De was-uitleg van het item staat op de verpakking. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasjes. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Is Ah Kleur Wasbuiltjes in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Ah Kleur in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasmiddel met korting te verkrijgen. Bij aanbieders zoals Jumbo en Etos scoor je regelmatig items van Albert Heijn super voordelig. In de reclame-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Ah Kleur met korting. Bij supers zoals Dekamarkt vind je tevens al de broodnodige boodschappen als uit het schap Nasi-bamivlees en Snijbonen voordeel. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als ajax triple action glasreiniger.

3. Hoe duur is Wasbuiltjes van Albert Heijn?

Belangstellend over de vraag: wat kost AH Wasbuiltjes kleur? Het standaard prijskaartje is €4,99. In winkels als DA bestel jij het vaak in de aanbieding voor €3,99. De regel is: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is (korting). De normale hoeveelheid bevat gemiddeld 16 capsules. Vergeet niet, mensen kiezen soms voor speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze bevatten soms tot 32 capsules tot 64 capsules.

Ah Kleur ervaringen
Op zoek naar AH Wasbuiltjes kleur meningen? Dit wasmiddel wordt wekelijks door vele duizenden consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Hier bekijk je objectieve meningen en ervaringen met Albert Heijn. Gebruikers geven hun stem over specifieke onderwerpen als prijs per beurt, de eigenschappen, betrouwbaarheid en geur. Wat vind jij van wassen met Wasbuiltjes van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke ervaring!