wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar aanbiedingen

Speur je vaak naar een AH Langer Fris Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw de beste Albert Heijn koopjes en shop de meest goedkope AH Langer Fris Kleur in de reclame. Dit wasproduct bevat 725 milliliter. Voldoende voor 20 – 25 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is 20. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor een doos/fles met 725 milliliter is €3,79. Door een AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar aanbieding bij een winkel als iBood koop je het wasproduct regelmatig voor €2,99 in de reclame. Ook online: alle Silan Royal Pearl aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar
Categorie Wasmiddel
Geschikt voor Gekleurde
Huidige prijs €3,79
Na korting €2,99
EAN code wi168971
Hoeveelheid 725 milliliter
Aantal beurten 20

AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Langer Fris Kleur Wasmiddel online kopen

Doe jij het al? AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Diana (57) woonachtig in Huisduinen wast al jaren haar Bik Bok tuniek met Wasmiddel van Albert Heijn in zo’n Zanussi wasmachine. “We kopen normaal bij Poiesz de standaard wasproducten in de reclame. Ook een AH Langer Fris Kleur aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Deen heeft dezelfde ervaring: “In ons huis hebben we velerlei wasverpakkingen uitgeprobeerd. Mede die van Perfekt Wasmiddel kleur vloeibaar tot Woolite Wasmiddel Zwart & Donker. Evengoed, Albert Heijn is voor mij het beste voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Taekwondo sparring). De “normale” inhoud is 725 milliliter, maar ik check altijd ook speciale extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Vorige week vrijdag morste ik wat Glühwein op mijn shirt. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een beetje AH Langer Fris Kleur kopen, toevoegen en in 20 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over Albert Heijn Wasverzachter online kopen.

1 + 1 gratis AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar in de reclame

Slimme vrouwen hebben profijt van een speciale 1+ 1 gratis AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 725 milliliter. Een speciaal voordeelpak kenmerkt zich met 1450 milliliter of zelfs 2900 milliliter. De prijs per wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij winkels als Makro of ook Nettorama scoor jij met enige regelmaat Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de folders, en ook steeds vaker online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dash vloeibaar wasmiddel in toenemende mate gekocht wordt via internet? De reden? Het gaat om hoge bedragen. Consumenten trachten massaalnaar een voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens zijn het vrij grote boodschappen. Thuisbezorgen is dan ronduit ideaal. Voor meer info zie ook Poiesz wasverzachter.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar te gebruiken?

Jazeker! Deze Wasmiddel van Albert Heijn krijgt een cijfer van 9.2 door middel van 95 stemmen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde was”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is AH Langer Fris Kleur goed? Het handboek van dit artikel lees je op de doos. Pas het alleen toe op Gekleurde wasjes. Een minimale dosis is genoeg.

2. Is AH Langer Fris Kleur Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is AH Langer Fris Kleur in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasartikel met korting in te kopen. Zoals winkels van iBood & Action scoor je af en toe artikelen van Albert Heijn opvallend voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 50% korting en goedkope flessen AH Langer Fris Kleur met korting. In winkels als Vomar scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten als o.a. uit de categorie Japans of ook BASIC Rode bieten. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als sunil color schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar? De huidige prijs bedraagt €3,79. Bij de shops van Wehkamp koop je het af en toe in de actie voor slechts €2,99. De gouden balansregel is: Naar gelang de inhoud groter is, des te goedkoper (korting). De standaard inhoud is +/- 725 milliliter. Vergeet niet, er bestaan speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze bevatten soms tot 1450 milliliter of zelfs 2900 milliliter.

AH Langer Fris Kleur ervaringen
Op zoek naar AH Wasmiddel langer fris kleur vloeibaar reviews? Dit wasmiddel wordt wekelijks door vele honderden consumenten geconsumeerd. Op deze site bekijk je objectieve meningen en ervaringen met Albert Heijn. Gebruikers geven hun stem over criteria als kosten per wasbeurt, de eigenschappen, duurzaamheid en geur. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Albert Heijn? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke ervaring!