wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd aanbiedingen

Direct profiteren van een AH Wit 2 X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Albert Heijn voordelen en shop de meest voordelige AH Wit 2 X Geconcentreerd in de reclame. Dit product bevat 725 milliliter. Dat is goed voor 20 – 25 wasbeurten! Het exact aantal beurten is 20. De Wasmiddel is bedoeld voor de Witte was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 725 milliliter is doorgaans €2,99. Aan de hand van een AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd aanbieding bij een aanbieder als Vomar vind je ‘m voor slechts €2,35 in de reclame. Ook online: alle Silan Fris Lentegevoel aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd
Categorie Wasmiddel
Kleuren Witte
Standaard prijs €2,99
Korting: €2,35
Productcode wi167772
Hoeveelheid 725 milliliter
Potentie 20

AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Wit 2 X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Handig: AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd aanbiedingen online kopen bij de drogisterij en thuis laten bezorgen. Aylin (59) woonachtig in Meix-le-Tige wast haar nieuwe Keds truitjes met Wasmiddel van Albert Heijn in de Zanussi wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Nettorama onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een AH Wit 2 X Geconcentreerd aanbieding mag ik graag online kopen. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Elyn heeft dezelfde ervaring: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen uitgetest. Uiteenlopend van 1 De Beste Wasmiddel poeder gekleurde was en niet te vergeten SPAR Waspoeder kleur. Desalniettemin, Albert Heijn is voor mij het beste voor de Witte was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Duatlon). De standaard inhoud bedraagt 725 milliliter, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 50%”. De Wasmiddel is geschikt voor ongelukjes. “Vorige week vrijdag kliederde ik een beetje Lager op iemand’s trui. Direct in de wasmachine. Een beetje AH Wit 2 X Geconcentreerd kopen, erbij doen en in mum van tijd had ik weer schone kleren”. Lees ook alles over Markant Wasverzachter online kopen.

1 + 1 gratis AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd in de reclame

Prijsbewuste huishoudens maken gebruik van een grotere 1 + 1 gratis AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 725 milliliter. Een XL-voordeelverpakking bevat ongeveer 1450 milliliter of ruim 2900 milliliter. De kosten van wasbeurten verlaag je op die manier enorm. Bij winkels als Coop en Op=Op voordeelshop koopt men zo nu en dan Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de folder, maar ook online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als glorix o2 5 liter alsmaar meer bij de online supermarkt besteld wordt? De verklaring? Wasmiddelen zijn duur. Consumenten trekken meer en meer naar een voordelige voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het loodzware artikelen. Aan huis laten bezorgen is dan een uitkomst. Zie ook de pagina over PLUS wasverzachter.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Albert Heijn krijgt een score van 7.3 afkomstig van 170 meningen. “ideaal voor alle Witte wasklussen”. Er is geen eenduidig antwoord: is AH Wit 2 X Geconcentreerd goed? De instructie van dit artikel vind je op het etiket. Pas het alleen toe op Witte was. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Is AH Wit 2 X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is AH Wit 2 X Geconcentreerd in de aanbieding? Menigmaal is dit artikel met korting te verkrijgen. Denk aan shops als Blokker en uiteraard DIO Drogist koop je af en toe wasmiddelen van Albert Heijn super voordelig. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 30% korting en goedkope flessen AH Wit 2 X Geconcentreerd met korting. In winkels als Jan Linders scoor je ook al je andere boodschappen zoals uit de categorie Klus- en schoonmaak handschoenen of ook Waterkers. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als robijn geurbuiltjes morgenfris.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd? De huidige prijs bedraagt €2,99. Via firma’s als Spar bestel jij het vaak voor een lage prijs, +/- €2,35. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te lager de prijs (korting). De normale volume is +/- 725 milliliter. Let op, er zijn ook grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 1450 milliliter of zelfs 2900 milliliter.

AH Wit 2 X Geconcentreerd ervaringen
Benieuwd naar AH Wasmiddel wit 2 x geconcentreerd meningen? Dit item wordt dag in dag uit door vele honderden consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelvergelijken.nlcheck je een ruim aantal meningen en ervaringen met Albert Heijn. Gebruikers geven hun stem over zaken als prijs, het proces, duurzaamheid en de mate waarin het lekker ruikt. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Albert Heijn? Schrijf hier beneden je ervaring!