wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wasmiddel wit vloeibaar aanbiedingen

Speur je vaak naar een AH Wit Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle werkende Albert Heijn voordelen en koop de meest populaire AH Wit in de reclame. Dit wasartikel bevat 725 milliliter. Genoeg voor 20 – 25 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is 20. De Wasmiddel is geschikt voor alle Witte was. De stukprijs voor dit product met 725 milliliter ligt op €3,35. Met behulp van een AH Wasmiddel wit vloeibaar aanbieding bij bijvoorbeeld PLUS koop je het wasartikel voor niet meer dan €2,85 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Silan Xxl Wild Rose aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam AH Wasmiddel wit vloeibaar
Soort Wasmiddel
Kleuren Witte
Huidige prijs €3,35
Na korting €2,85
Productcode wi194549
Hoeveelheid 725 milliliter
Wasbeurten 20

AH Wasmiddel wit vloeibaar aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Wit Wasmiddel online kopen

Handig: AH Wasmiddel wit vloeibaar aanbiedingen direct online kopen en laten bezorgen wanneer je wil. Vera (22) woonachtig in Focant wast al jaren haar Superfit tuniekjes met Wasmiddel van Albert Heijn in een Hoover wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Action de standaard wasproducten in de reclame. Ook een AH Wit aanbieding koop ik goedkoop online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Gerritje kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wasproducten uitgeprobeerd. Mede die van At Home Soft Flower Passion Wasverzachter en natuurlijk Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente. Maar Albert Heijn is voor mij het beste voor de dagelijkse Witte was. Schone was, de geur is verslavend en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Petanque). De standaard verpakking biedt 725 milliliter, maar ik koop ook vaak spotgoedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 40%”. De Wasmiddel komt van pas bij smerige plekken. “Vorige week dinsdag smeerde ik wat Tequila op mijn vest. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een klein beetje AH Wit kopen, erbij doen en in 20 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over Una Wasverzachter online kopen.

1 + 1 gratis AH Wasmiddel wit vloeibaar in de reclame

Slimme mannen hebben profijt van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis AH Wasmiddel wit vloeibaar voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 725 milliliter. Een voordeelpak heeft maar liefst 1450 milliliter of zelfs 2900 milliliter. De financiële consequentie van wassen wordt zodoende gedrukt. Bij aanbieders zoals Deen of natuurlijk Jumbo koopt men regelmatig Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de (supermarkt)folder, en natuurlijk op deze website. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn wasverzachter blauw alsmaar meer online geshopt wordt? De overweging? Wasmiddelen zijn duur. Mensen speuren steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking in de reclame. Daarenboven zijn het loodzware producten. Een bezorgdienst is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Voordeeldrogisterij wasverzachter.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wasmiddel wit vloeibaar te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Albert Heijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3 afkomstig van 229 reviews. “Een must-have voor de Witte wasjes”. Soms kan het frustrerend zijn: is AH Wit goed? De was-uitleg van dit product vind je op het etiket. Pas het alleen toe op Witte wasjes. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Is AH Wit Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is AH Wit in de aanbieding? Menigmaal is dit artikel met korting te verkrijgen. Bij bijvoorbeeld DA & Lidl koop je zo nu en dan items van Albert Heijn bijzonder voordelig. In de week-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen AH Wit met korting. In winkels als Jumbo bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen als o.a. uit de categorie Snijworst en ook Spinazie lasagne. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als wasnetje fijne maas 22 bij 33 cm.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost AH Wasmiddel wit vloeibaar? De huidige prijs bedraagt €3,35. In winkels als DA is het frequent in de actie voor slechts €2,85. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger (korting). De reguliere grootte is 725 milliliter. Goed om te weten, we zien ook XL-voordeelpakken en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 1450 milliliter of richting de 2900 milliliter.

AH Wit ervaringen
Belangstelling naar AH Wasmiddel wit vloeibaar reviews? Dit product wordt wekelijks door enorm veel mannen en vrouwen toegepast. Op wasmiddelvergelijken.nlvind je veel meningen en ervaringen met Albert Heijn. Consumenten reviewen zaken als de kosten, de kwaliteit, houdbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Albert Heijn? Publiceer direct een eigen ervaring!