wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Waspoeder kleur aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Ah Kleur Waspoeder aanbiedingen van deze week? Check nu de beste Albert Heijn deals en vind de beste Ah Kleur in de reclame. Dit artikel biedt 2000 gram. Dat is goed voor 25 – 30 wasjes draaien! Het correcte aantal beurten is 30. De Waspoeder is bedoeld voor de Gekleurde was. De stukprijs voor deze verpakking met 2000 gram is €4,9. Dankzij een AH Waspoeder kleur aanbieding bij onder andere Voordeeldrogisterij koop je dit artikel regelmatig voor €3,7 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Perfekt Wit aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam AH Waspoeder kleur
Assortiment Waspoeder
Kleur Gekleurde
Standaard prijs €4,9
Korting: €3,7
Artikelcode wi237831
Inhoud 2000 gram
Capaciteit 30

AH Waspoeder kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Ah Kleur Waspoeder online kopen

Als een gedaan? AH Waspoeder kleur aanbiedingen online kopen bij de drogisterij en thuis laten afleveren Nola (70) uit Sibrandabuorren wast haar nieuwe Ock blouse met Waspoeder van Albert Heijn in de Beko wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Drogisterij.nl de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Ah Kleur aanbieding koop ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Ralf heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wasproducten nagekeken. Zowel wasmiddelen als Kruidvat Pink Blossom Wasverzachter en ook PLUS Wasmiddel vloeibaar Wit. Nochtans, Albert Heijn is gewoon de beste. voor de dagelijkse Gekleurde was. Het wast echt schoon, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Makkelijk voor de sportwas (Waterski). Normaal gesproken is de inhoud 2000 gram, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke voordeelpakken met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 25%”. De Waspoeder is ideaal bij hardnekkig vuil. “Vorige week woensdag knoeide ik een glaasje Tia Maria op mijn blouse. Hup, direct in de wasmachine. Een klein beetje Ah Kleur kopen, eraan toevoegen en binnen ongeveer 50 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Check ook informatie over Kruidvat Wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis AH Waspoeder kleur in de reclame

Prijsbewuste vrouwen hebben profijt van de unieke 1 + 1 gratis AH Waspoeder kleur voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 2000 gram. Een XL-voordeelverpakking heeft maar liefst 4000 gram of zelfs 8000 gram. De kosten van wasbeurten verlaag je op die manier enorm. In de shops van Action of Voordeeldrogisterij vind je veelvuldig Albert Heijn 1+1 gratis acties in de week reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folders, en natuurlijk op deze website. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als wasnetje fijne maas 30 bij 40 cm meer en meer online wordt gekocht? Om welke reden? Het is een duur product. Boodschappers trachten in toenemende mate naar een speciale voordeelverpakking aanbieding. Ook zijn het zware spullen. Aan huis laten bezorgen is in die zin een mooie oplossing. Interesse? Open dan ook Bol.com wasmiddel aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is AH Waspoeder kleur te gebruiken?

Ja! Deze Waspoeder van Albert Heijn heeft een mooie beoordeling van een 8.9 door middel van 98 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Gekleurde was”. Er is geen eenduidig antwoord: is Ah Kleur goed? De gebruikerstips van het wasmiddel vind je op het etiket. Gebruik het alleen voor Gekleurde wasbeurten. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Is Ah Kleur Waspoeder in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Ah Kleur in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting te spotten. Bij bijvoorbeeld Drogistplein.nl en niet te vergeten Attent vind je af en toe producten van Albert Heijn opvallend voordelig. In de folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Ah Kleur met korting. Via filialen van EkoPlaza vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten zoals bijv. uit het schap Kervel of Kiwi groen voordeel. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als dubro ultra ontvetter.

3. Hoe duur is Waspoeder van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost AH Waspoeder kleur? De adviesprijs ligt op €4,9. Bij de shops van Etos is het frequent nog goedkoper, voor maar €3,7. Voor de financiën zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper het is (korting). De gangbare volume is +/- 2000 gram. Let op, er bestaan XL-voordeelpakken en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 4000 gram of zelfs 8000 gram.

Ah Kleur ervaringen
Lees je graag AH Waspoeder kleur beoordelingen? Dit artikel wordt wekelijks door duizenden mannen en vrouwen gebruikt. Op wasmiddelvergelijken.nltref je allerlei cijfers en ervaringen met Albert Heijn. Nederlanders laten hun mening weten over specifieke onderwerpen als het prijskaartje, was kracht, afbreekbaarheid en de geurigheid. Heb jij gewassen met Waspoeder van Albert Heijn? Plaats direct jouw eigen ervaring!