wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

AH Wol en zijde aanbiedingen

Direct profiteren van een AH Wol En Zijde Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw de scherpste Albert Heijn deals en scoor de meest populaire AH Wol En Zijde in de reclame. Dit artikel biedt 850 milliliter. Geschikt voor 20 – 25 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is 28. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Wol en zijde was. De stukprijs voor zo’n fles of doos met 850 milliliter bedraagt €3,29. Via een AH Wol en zijde aanbieding bij een aanbieder als Albert Heijn scoor je ‘m regelmatig voor €2,29 in de reclame. Check ook direct de huidige Silan Natural Energy aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk AH Wol en zijde
Categorie Wasmiddel
Geschikt voor Wol en zijde
Standaard prijs €3,29
Kortingsprijs €2,29
Artikelnummer wi128166
Eenheid 850 milliliter
Capaciteit 28

AH Wol en zijde aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

AH Wol En Zijde Wasmiddel online kopen

Handig: AH Wol en zijde aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Sena (44) woonachtig in Bruchem wast al jaren haar Rovers blousjes met Wasmiddel van Albert Heijn in hun Siemens wasmachine. “We kopen normaal bij Aldi de standaard wasproducten in de reclame. Ook een AH Wol En Zijde aanbieding koop ik daarom online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Jessey kan dit wel beamen: “We hebben thuis diverse wassoorten gechecked. Mede die van Robijn Intense Wasverzachter Ocean Pearl en ook Dr.Beckmann Wasmiddel Super Wit. Evengoed, Albert Heijn is voor mij het beste voor de dagelijkse Wol en zijde was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Autosport). De standaard inhoud bedraagt 850 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra aantrekkelijke XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Vorige week zondag morste ik een beetje Graanjenever op een vest. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een klein beetje AH Wol En Zijde kopen, erbij en in mum van tijd kon ik geen vlek meer zien”. Je kunt ook eenvoudig en snel 1 De Beste Vloeibaar wasmiddel fijn online kopen.

1 + 1 gratis AH Wol en zijde in de reclame

Snuggere mannen profiteren van een grotere 1 + 1 gratis AH Wol en zijde voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 850 milliliter. Zo’n voordeelverpakking kenmerkt zich met 1700 milliliter of 3400 milliliter. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Bij winkels als Blokker of Blokker bestel je regelmatig Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folders, en meer en meer op ’t internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dubro citroen afwasmiddel erg vaak online wordt gekocht? Hoe dat? Het is een duur product. Boodschappers trekken steeds vaker naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Verder zijn het relatief zwaar te tillen producten. Boodschappen laten bezorgen is daarom erg populair. Zie ook de pagina over Lidl wasverzachter.

Klantenservice

1. Hoe is AH Wol en zijde te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Albert Heijn heeft een score van 8.0 afkomstig van 110 beoordelingen. “De uitkomst voor jouw Wol en zijde wasklussen”. We krijgen vaak de vraag: is AH Wol En Zijde goed? De gebruikerstips van dit wasmiddel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Wol en zijde wasbeurten. Een kleine portie volstaat al!

2. Is AH Wol En Zijde Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is AH Wol En Zijde in de aanbieding? Regelmatig is dit product met korting te koop. Bij winkels als iBood en uiteraard Boni bestel je regelmatig producten van Albert Heijn extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen AH Wol En Zijde met korting. Bij supermarkten als Coop koop je meteen een uitgebreid assortiment boodschappen zoals uit de categorie Plakken kaas en/of Bonduelle Tuinerwtjes extra fijn. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als antikal schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost AH Wol en zijde? Het standaard prijskaartje is €3,29. Bij aanbieders als DeOnlineDrogist.nl scoor je het regelmatig voor een lage prijs, +/- €2,29. Voor de financiën zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, hoe lager de prijs (korting). De normale volume bedraagt ongeveer 850 milliliter. Maar, er bestaan XL-voordeelpakken en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 1700 milliliter of zelfs 3400 milliliter.

AH Wol En Zijde ervaringen
Op zoek naar AH Wol en zijde reviews? Dit wasmiddel wordt dag in dag uit door tienduizenden mannen en vrouwen gekocht en gebruikt. Op deze site check je veel testen en ervaringen met Albert Heijn. Mensen beoordelen zaken als de kostprijs, de vloeistof, ecologisch en de lucht. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Albert Heijn? Beschrijf hieronder een eigen ervaring!