wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Albert Heijn Waspoeder aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Albert Heijn Waspoeder aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de beste Albert Heijn deals en vind de meest goedkope Albert Heijn Waspoeder in de reclame. Dit product bevat 90 tabletten. Dat is goed voor 50 of meer keren wassen! Het correcte aantal beurten is 90. De Waspoeder is geweldig voor de Alle was. De prijs voor een doos/fles met 90 tabletten ligt op €38,97. Dankzij een Albert Heijn Waspoeder aanbieding bij een aanbieder als Dirk krijg je ‘m regelmatig voor €19,48 in de reclame. Ook online: alle Robijn Zonnig Geel aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Albert Heijn Waspoeder
Assortiment Waspoeder
Kleur Alle
Standaard prijs €38,97
Korting: €19,48
Artikelcode 557939448884
Verpakking 90 tabletten
Wasbeurten 90

Albert Heijn Waspoeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Albert Heijn Waspoeder online kopen

Als een gedaan? Albert Heijn Waspoeder aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Daniël (66) woonachtig in Vijfhuizen wast haar nieuwe Hunkemöller shirt met Waspoeder van Albert Heijn in zo’n LG wasmachine. “We kopen normaal bij Deen onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Albert Heijn Waspoeder aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Suzanne heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wassoorten gekeurd. Zowel wasmiddelen als Robijn Wasverzachter Creations Leeuwebekje & Patchouli en ook Robijn Wasmiddel Capsules Color Pink Sensation. Echter, Albert Heijn is gewoon de beste voor al mijn Alle was. Het wast echt schoon, een heerlijke geur en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Standaard). De standaard inhoud bedraagt 90 tabletten, maar ik zoek altijd naar extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 25%”. De Waspoeder is geschikt voor hardnekkige vlekken. “Vorige week knoeide ik een paar druppels Madeira op mijn shirt. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Albert Heijn Waspoeder kopen, toevoegen en in minder dan 40 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over 1 De Beste Wasverzachter lavendelpassie online kopen.

1 + 1 gratis Albert Heijn Waspoeder in de reclame

Verstandige mannen profiteren van een speciale 1+ 1 gratis Albert Heijn Waspoeder voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 90 tabletten. Het grotere voordeelpack heeft maar liefst 180 stuks of rond de 360 stuks. De “prijs” van een wasbeurt wordt zodoende gedrukt. Bij aanbieders zoals PLUS en ook Vomar haal jij dikwijls Albert Heijn 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de (supermarkt)folder, en op internet. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als persil capsules power gel meer en meer gekocht wordt via internet? De overweging? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers trekken in grote getale naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien zijn het zware boodschappen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Deen wasmiddel aanbieding deze week.

Klantenservice

1. Hoe is Albert Heijn Waspoeder te gebruiken?

Zeker weten! Deze Waspoeder van Albert Heijn heeft een score van 8.8 op basis van 55 beoordelingen. “Perfect voor alle Alle wasklussen”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Albert Heijn Waspoeder goed? De gebruiksaanwijzing van het item lees je op de doos. Pas het alleen toe op Alle was. Een kleine dosis is voldoende.

2. Is Albert Heijn Waspoeder in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Albert Heijn Waspoeder in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasproduct met korting te koop. Zoals winkels van Coop en Action tref je met enige regelmaat wasproducten van Albert Heijn opvallend voordelig. In de huis-aan-huis-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Albert Heijn Waspoeder met korting. In winkels als Dirk koop je meteen al je andere boodschappen als uit het schap Lactose vrije koek en Biologisch Hutspot. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals wc eend toiletblok lavendel.

3. Hoe duur is Waspoeder van Albert Heijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Albert Heijn Waspoeder? De leveranciersprijs is vaak €38,97. In winkels als Etos vind jij het dikwijls nog goedkoper, voor maar €19,48. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is (korting). De reguliere capaciteit is doorgaans 90 tabletten. Goed om te weten, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze behelzen standaard wel 180 stuks of zelfs 360 stuks.

Albert Heijn Waspoeder ervaringen
Interesse in Albert Heijn Waspoeder beoordelingen? Dit item wordt elke week door heel veel huishoudens gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal tref je objectieve testen en ervaringen met Albert Heijn. Mensen beoordelen onder andere de kostprijs, de eigenschappen, milieuvriendelijkheid en de geur. Heb jij gewassen met Waspoeder van Albert Heijn? Publiceer direct je ervaring!