wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Coral Waspoeder Optimal Color aanbiedingen

Direct profiteren van een Coral Waspoeder aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de scherpste Coral deals en vind de meest voordelige Coral Waspoeder in de reclame. Dit artikel bevat 896 gram. Te gebruiken voor 18 – 20 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is 18. De Waspoeder is fantastisch voor o.a. Gekleurde was. De standaard-prijs voor een verpakking met 896 gram is €3,69. Via een Coral Waspoeder Optimal Color aanbieding bij een aanbieder als Nettorama krijg je ‘m voor niet meer dan €3,15 in de reclame. Check ook direct de huidige Plus Zomers Roze aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Coral Waspoeder Optimal Color
Categorie Waspoeder
Kleur Gekleurde
Geldige prijs €3,69
Na korting €3,15
Artikelnummer 452850067052
Hoeveelheid 896 gram
Potentie 18

Coral Waspoeder Optimal Color aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Coral Waspoeder online kopen

Doe jij het al? Coral Waspoeder Optimal Color aanbiedingen direct online kopen en gewoon laten bezorgen aan huis. Kaylee (68) uit Tienen wast ook haar favoriete Mod8 tops met Waspoeder van Coral in de Bauknecht wasmachine. “Ik koop vaak bij Deen onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Coral Waspoeder aanbieding koop ik daarom online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Faber is ook erg positief: “Wij hebben allerlei wastypes nagekeken. Zowel wasmiddelen als Dash Vloeibaar Wasmiddel Regular en Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel. Nochtans, Coral is gewoon de beste voor al mijn Gekleurde was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Streetdance). De standaard verpakking biedt 896 gram, ik profiteer vaak van speciale XL-verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 65%”. De Waspoeder is geschikt voor hardnekkige vlekken. “Vorige week dinsdag knoeide ik een glaasje Drambuie op mijn vest. Meteen in de wasmachine. Een beetje Coral Waspoeder kopen, erbij en in minder dan 50 minuten had ik weer schone kleren”. Bekijk ook onze pagina over Witte Reus Wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis Coral Waspoeder Optimal Color in de reclame

Snuggere consumenten verzilveren zo’n extra 1 + 1 gratis Coral Waspoeder Optimal Color voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 896 gram. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 1792 gram of zelfs 3584 gram. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Via de folders van Hoogvliet of ook Makro bestel je dikwijls Coral 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de (supermarkt)folder, en op internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als wc eend ocean fresh in toenemende mate online geshopt wordt? De verklaring? Het is een duur product. Boodschappers zoeken in grote getale naar zo’n voordeelverpakking in de reclame. Bovendien zijn het vrij grote producten. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Hoogvliet wasmiddel aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Coral Waspoeder Optimal Color te gebruiken?

Ja! Deze Waspoeder van Coral wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2 door middel van 236 stemmen. “Een must-have voor de Gekleurde wasklussen”. Er is geen eenduidig antwoord: is Coral Waspoeder goed? De was-uitleg van dit product is te vinden op de zijkant. Hanteer het alleen voor Gekleurde wasjes. Een klein beetje volstaat al!

2. Is Coral Waspoeder in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Coral Waspoeder in de aanbieding? Zo nu en dan is dit wasmiddel met korting te koop. Zoals bij de Boni en ook Bol.com scoor je regelmatig producten van Coral super voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 50% korting en goedkope flessen Coral Waspoeder met korting. Bij supers zoals Spar bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Sladressing, slaversierders en/of Servero Fruit to go bosvruchten-appel. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als broxo matic vaatwasmachine zout.

3. Hoe duur is Waspoeder van Coral?

Wil jij het weten: wat kost Coral Waspoeder Optimal Color? Het standaard prijskaartje is €3,69. Bij de zaken van Poiesz vind je het soms in prijs verlaagd voor €3,15. Voor de financiën zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, des te lager de prijs (korting). De reguliere hoeveelheid bevat doorgaans 896 gram. Goed om te weten, huishoudens kopen vaker speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze omvatten normaal tot 1792 gram of zelfs 3584 gram.

Coral Waspoeder ervaringen
Op zoek naar Coral Waspoeder Optimal Color reviews? Dit item wordt elke week door extreem veel mensen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze website bekijk je allerlei testen en ervaringen met Coral. Nederlanders laten hun mening weten over specifieke onderwerpen als prijs, de kwaliteit, ecologisch en de mate waarin het lekker ruikt. Zelf wasbeurten gedraaid met Waspoeder van Coral? Plaats direct jouw ervaring!