wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Dato Compact Waspoeder aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Dato Waspoeder aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de scherpste Dato reclames en koop de meest goedkope Dato Waspoeder in de reclame. Dit artikel biedt 580 gram. Genoeg voor 1 – 10 wasjes draaien! Het correcte aantal beurten is onbekend. De Waspoeder is bedoeld voor de Witte en textielen was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 580 gram ligt op €3,35. Aan de hand van een Dato Compact Waspoeder aanbieding bij een winkel als Dekamarkt bestel je ‘m af en toe voor slechts €2,99 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Robijn Klein En Krachtig Black Velvet aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Dato Compact Waspoeder
Assortiment Waspoeder
Kleding Witte en textielen
Geldige prijs €3,35
Na korting €2,99
Productcode 5410091720285
Hoeveelheid 580 gram
Aantal beurten onbekend

Dato Compact Waspoeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Dato Waspoeder online kopen

Erg makkelijk: Dato Compact Waspoeder aanbiedingen online kopen via het internet en thuis laten afleveren Charlotte (40) woonachtig in Luinjeberd wast al jaren haar Simon Carter topjes met Waspoeder van Dato in een Indesti wasmachine. “Ik koop vaak bij Blokker de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Dato Waspoeder aanbieding mag ik graag online kopen. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Anneke is ook erg positief: “Ik had meerdere wastypes uitgetest. Onder andere van Robijn Wasverzachter Soft & Silk en ook Lenor Wasverzachter Zeebries. Maar Dato is ongeëvenaard goed voor de dagelijkse Witte en textielen was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Ook ideaal voor sportkleding (Boksen). Normaal gesproken is de inhoud 580 gram, maar ik speur dikwijls naar spotgoedkope voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Waspoeder is ideaal bij alle vlekken. “Vorige week vrijdag morste ik een glas Citroenjenever op een vest. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Dato Waspoeder kopen, er bij doen en in minder dan 35 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Check ook informatie over AH Waspoeder wit online kopen.

1 + 1 gratis Dato Compact Waspoeder in de reclame

Verstandige huishoudens hebben profijt van een grotere 1 + 1 gratis Dato Compact Waspoeder voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 580 gram. Het grotere voordeelpack kenmerkt zich met 1160 gram of rond de 2320 gram. De prijs per wasbeurt wordt zodoende gedrukt. Bij winkels als Etos of Action koopt men dikwijls Dato 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de reclame folder, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als sun vaatwas tabletten meer en meer online wordt gekocht? De oorzaak? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers trachten in toenemende mate naar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Ook betreft het onhandzame boodschappen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Meer hierover op MCD wasmiddel aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Dato Compact Waspoeder te gebruiken?

Jazeker! Deze Waspoeder van Dato krijgt een cijfer van 8.4 afkomstig van 64 reviews. “Perfect voor alle Witte en textielen wasjes”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Dato Waspoeder goed? De was-uitleg van het item is te vinden op de zijkant. Gebruik het alleen voor Witte en textielen was. Een kleine portie is genoeg.

2. Is Dato Waspoeder in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Dato Waspoeder in de aanbieding? Dikwijls is dit item met korting te koop. Bij bijvoorbeeld Dekamarkt en niet te vergeten EkoPlaza koop je regelmatig producten van Dato extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Dato Waspoeder met korting. Via filialen van Aldi bestel je direct al je andere boodschappen als uit het schap Uienpoeder en ook Excellent Slamelange met landkers. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als vanish rose.

3. Hoe duur is Waspoeder van Dato?

Het fijne ervan weten: wat kost Dato Compact Waspoeder? De huidige prijs bedraagt €3,35. Bij de zaken van Hoogvliet scoor je het regelmatig in de aanbieding voor €2,99. Voor de financiën zeggen we: Naar gelang de inhoud groter is, hoe voordeliger (korting). De reguliere grootte is 580 gram. Let op, er zijn ook XL-voordeelpakken en korting flessen. Deze behelzen standaard wel 1160 gram tot 2320 gram.

Dato Waspoeder ervaringen
Lees je graag Dato Compact Waspoeder beoordelingen? Dit item wordt elke week door vele honderden consumenten gebruikt. Hier bekijk je objectieve cijfers en ervaringen met Dato. Huishoudens stemmen over zaken als het prijskaartje, de effectiviteit, betrouwbaarheid en de geur. Zelf wasbeurten gedraaid met Waspoeder van Dato? Publiceer direct een eigen ervaring!