wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Dettol wasmiddel aanbiedingen

Op zoek naar een Dettol Additief Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle actuele Dettol koopjes en scoor de beste Dettol Additief in de reclame. Dit artikel bevat 1500 milliliter. Te gebruiken voor 20 – 50 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De prijs voor deze verpakking met 1500 milliliter is doorgaans €8,99. Via een Dettol wasmiddel aanbieding bij onder andere Poiesz koop je dit artikel af en toe voor slechts €7,98 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Jumbo Rozenmelk En Jojoba aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Dettol wasmiddel
Assortiment Wasmiddel
Kleur Gekleurde
Huidige prijs €8,99
Kortingsprijs €7,98
EAN code 8710552261263
Hoeveelheid 1500 milliliter
Waskracht onbekend

Dettol wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Dettol Additief Wasmiddel online kopen

Doe jij het al? Dettol wasmiddel aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten bezorgen. Mink (34) uit Schoorl wast ook haar favoriete Officine creative t shirts met Wasmiddel van Dettol in zo’n Miele wasmachine. “We regelen altijd via Boni de boodschappen in de reclame. Ook een Dettol Additief aanbieding koop ik daarom online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Jeroen kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wasmiddelen uitgetest. Onder andere van PLUS Wasverzachter morgenfris tot Hema wasmiddel zwarte was. Desalniettemin, Dettol is gewoon de beste. voor de Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een aangename reuk en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Eventing). Normaal gesproken is de inhoud 1500 milliliter, ik profiteer vaak van extra goedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 55%”. De Wasmiddel gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week vrijdag besprenkelde ik een glas Ale op een shirt. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Dettol Additief kopen, erbij doen en binnen ongeveer 40 minuten had ik weer schone kleren”. Je kunt ook kiezen voor Ariel Original online kopen.

1 + 1 gratis Dettol wasmiddel in de reclame

Slimme mensen maken gebruik van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Dettol wasmiddel voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 1500 milliliter. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 3000 milliliter of ruim 6000 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Door de reclames van Drogistplein.nl of Jan Linders vind je af en toe Dettol 1+1 gratis acties in de reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als melkmeisje karnemelk meer en meer op het internet worden besteld? Om welke reden? Het zijn vrij kostbare artikelen. Prijsbewuste consumenten trachten in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking met korting. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen spullen. Aan huis laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Meer hierover op Etos wasmiddel.

Klantenservice

1. Hoe is Dettol wasmiddel te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Dettol heeft een mooie beoordeling van een 7.4 op basis van 134 ratings. “ideaal voor alle Gekleurde wasjes”. Soms kan het frustrerend zijn: is Dettol Additief goed? De gebruiksaanwijzing van dit artikel staat op de verpakking. Gebruik het alleen voor Gekleurde was. Een kleine portie is voldoende.

2. Is Dettol Additief Wasmiddel in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Dettol Additief in de aanbieding? Zo nu en dan is dit artikel met korting te verkrijgen. Onder andere bij de Deen en niet te vergeten Boni vind je soms artikelen van Dettol opvallend voordelig. In de folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Dettol Additief met korting. Via filialen van Vomar bestel je direct de dagelijkse boodschappen als uit het schap Diepvries groente en/of Pastasalade kip bacon. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als turtle schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Dettol?

Belangstellend over de vraag: wat kost Dettol wasmiddel? De adviesprijs ligt op €8,99. Bij de shops van Albert Heijn vind je het soms in prijs verlaagd voor €7,98. In de basis zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is (korting). De reguliere capaciteit is +/- 1500 milliliter. Echter, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze omvatten normaal tot 3000 milliliter tot 6000 milliliter.

Dettol Additief ervaringen
Interesse in Dettol wasmiddel beoordelingen? Dit wasmiddel wordt elke dag door vele duizenden huishoudens geconsumeerd. Hier check je veel reviews en ervaringen met Dettol. Mensen beoordelen variabelen als prijs, was kracht, betrouwbaarheid en de lucht. Hoe goed vond jij wassen met Wasmiddel van Dettol? Plaats hieronder jouw persoonlijke ervaring!