wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Dirk wasmiddel aanbiedingen

Speur je vaak naar een Dirk wasmiddel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf de scherpste Dirk deals en shop de meest goedkope Dirk wasmiddel in de reclame. Dit wasproduct bevat 470 gram. Dat is goed voor 50-55 keer wassen! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. De prijs voor een doos/fles met 470 gram is €6,89. Dankzij een Dirk wasmiddel aanbieding bij een winkel als Albert Heijn scoor je dit artikel soms voor maar €6,50 in de reclame. Check ook direct de huidige Fleuril Puur Wit aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Dirk wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Kleuren Witte, Gekleurde & Zwarte
Adviesprijs €6,89
Prijs na korting €6,50
Artikelcode WMA2035906447
Hoeveelheid 470 gram
Capaciteit onbekend

Dirk wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Dirk wasmiddel Wasmiddel online kopen

Erg makkelijk: Dirk wasmiddel aanbiedingen direct online kopen en gewoon laten bezorgen aan huis. Nick (63) uit Péronnes-lez-Antoing wast haar nieuwe The Quiet Life rokje met Wasmiddel van Dirk in haar Hoover wasmachine. “We regelen altijd via Jan Linders de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Dirk wasmiddel aanbieding koop ik goedkoop online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Ida kan dit wel beamen: “Ik heb verschillende wassoorten uitgeprobeerd. Onder andere van Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom tot Robijn Fleur & Fijn Poeder. Nochtans, Dirk is simpelweg mijn favoriet voor de dagelijkse Witte, Gekleurde & Zwarte was. Schone was, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Parachutespringen). De reguliere inhoud is 470 gram, maar ik koop ook vaak extra goedkope XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Wasmiddel gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week besprenkelde ik een paar druppels Tsikoudia op een shirt. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een klein beetje Dirk wasmiddel kopen, toevoegen en in 20 minuten waren er geen vlekken meer”. Check ook informatie over Witte Reus Wasmiddel Color online kopen.

1 + 1 gratis Dirk wasmiddel in de reclame

Snuggere mannen profiteren van zo’n extra 1 + 1 gratis Dirk wasmiddel voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 470 gram. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 940 gram of zelfs 1880 gram. De prijs per wasbeurt verlaag je op die manier enorm. In de shops van Drogisterij.net en ook Coop scoor jij met enige regelmaat Dirk 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folders, en op internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als finish citroen vaatwasverfrisser steeds vaker bij de online supermarkt besteld wordt? De verklaring? Het zijn vrij kostbare artikelen. Mensen streven in toenemende mate naar een voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens zijn het loodzware boodschappen. Thuisbezorgen is dan meer dan welkom. Voor meer info zie ook EkoPlaza aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Dirk wasmiddel te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van Dirk heeft een score van 7.9 afkomstig van 284 ratings. “Onmisbaar voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte wasbeurten”. Soms kan het frustrerend zijn: is Dirk wasmiddel goed? Het handboek van dit artikel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Is Dirk wasmiddel Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Dirk wasmiddel in de aanbieding? Steeds vaker is dit artikel met korting te spotten. Bij bijvoorbeeld Spar en Etos scoor je af en toe wasmiddelen van Dirk extra voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 50% korting en goedkope flessen Dirk wasmiddel met korting. Bij supermarkten als Vomar bestel je bovendien de dagelijkse boodschappen zoals uit de categorie Glutenvrije beschuit en/of Excellent Pommes Gourmandine. Hetzelfde geldt voor schoonmaakmiddelen zoals calgonit schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Dirk?

Wil jij het weten: wat kost Dirk wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €6,89. Bij de zaken van DIO Drogist is het herhaaldelijk voor een lage prijs, +/- €6,50. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is (korting). De reguliere inhoud is plus minus 470 gram. Maar, mensen kiezen soms voor XL-voordeelpakken en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 940 gram tot zelfs 1880 gram.

Dirk wasmiddel ervaringen
Belangstelling naar Dirk wasmiddel beoordelingen? Dit item wordt wekelijks door vele duizenden mensen toegepast. Op deze site lees je veel onderzoeken en ervaringen met Dirk. Consumenten reviewen onder andere de kostprijs, het proces, ecologisch en de geurigheid. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasmiddel van Dirk? Plaats direct jouw ervaring!