wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen alle werkende Jumbo deals en vind de meest populaire Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive in de reclame. Deze verpakking bevat 730 milliliter. Dat is goed voor 20 – 50 wasbeurten! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De stukprijs voor zo’n fles of doos met 730 milliliter ligt op €2,96. Aan de hand van een Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbieding bij onder andere Blokker scoor je ‘m soms voor maar €1,48 in de reclame. Ook online: alle Vanish Oxi action gold white poeder aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive
Type Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Geldige prijs €2,96
Prijs na korting €1,48
Artikelcode 128537FLS
Grootte 730 milliliter
Capaciteit onbekend

Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel online kopen

Doe jij het al? Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Hugo (38) uit Oegstgeest wast haar lievelings Vicini topjes met Wasmiddel van Jumbo in haar Beko wasmachine. “We regelen altijd via Coop onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive aanbieding koop ik het liefst online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Manou kan dit wel beamen: “We hebben thuis diverse wassoorten getest. Variërend vanVa­nish Gold doek­jes en natuurlijk Robijn Klein & Krachtig Puur & Zacht wasmiddel. Desalniettemin, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor al mijn Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend de geur is verslavend en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Para tafeltennis). De standaard inhoud bedraagt 730 milliliter, maar ik koop ook vaak extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 30%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij ongelukjes. “Vorige week maandag kliederde ik een beetje Champagne op een shirt. Direct in de wasmachine. Ietsepietsie Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive kopen, erbij doen en binnen ongeveer 55 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Formil Lidl Color wasmiddel gekleurde was online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive in de reclame

Slimme mannen profiteren van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 730 milliliter. Een XL-voordeelverpakking bevat soms wel 1460 milliliter of rond de 2920 milliliter. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Via de folders van DIO Drogist of natuurlijk Boni haal jij af en toe Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals vanish oxi action white 500 gram erg vaak online geshopt wordt? Hoezo dat? Het is een duur product. Boodschappers streven steeds vaker naar de goedkoopste voordeelverpakking in de reclame. Tevens zijn het vrij grote producten. Aan huis laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Boni wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Jumbo krijgt een score van 8.5 op basis van 55 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Gekleurde was”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive goed? Het handboek van dit artikel is te vinden op de zijkant. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasbeurten. Een klein beetje maakt het al schoon.

2. Is Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasartikel met korting te bestellen. Denk aan shops als EkoPlaza en ook Dekamarkt vind je met enige regelmaat wasproducten van Jumbo super voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive met korting. Bij de bedrijven van Jan Linders bestel je direct al je andere boodschappen zoals bijv. uit het schap Baby speelgoed en Fijngesneden andijvie. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als sunil color schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive? De leveranciersprijs is vaak €2,96. Via firma’s als Etos vind jij het dikwijls in de aanbieding voor €1,48. De gouden balansregel is: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te goedkoper (korting). De gangbare inhoud is 730 milliliter. Echter, we zien ook extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 1460 milliliter of richting de 2920 milliliter.

Jumbo 2X Geconcentreerd Sensitive ervaringen
Lees je graag Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive testen? Dit wasmiddel wordt dagelijks door duizenden vrouwen en mannen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze website check je veel meningen en ervaringen met Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over specifieke onderwerpen als prijs per beurt, de vloeistof, milieu en de lucht. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Jumbo? Plaats hieronder jouw eigen ervaring!