wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Direct profiteren van een Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Jumbo acties en vind de goedkoopste Jumbo Donker 2X Geconcentreerd in de reclame. Dit wasproduct bevat 1000 milliliter. Geschikt voor 20 – 50 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is 28. De Wasmiddel is geschikt voor alle Donkere was. De prijs voor deze verpakking met 1000 milliliter is €3,29. Via een Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Action scoor je ‘m voor niet meer dan €1,64 in de reclame. Ook online: alle Vanish Oxi action spray vlekverwijderaar aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Soort Wasmiddel
Kleur Donkere
Standaard prijs €3,29
Korting: €1,64
Artikelnummer 171334FLS
Eenheid 1000 milliliter
Potentie 28

Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Handig: Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Mayra (26) uit Thuillies wast haar lievelings Evaw Wave polotjes met Wasmiddel van Jumbo in zo’n Siemens wasmachine. “We regelen altijd via Voordeeldrogisterij de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Jumbo Donker 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik goedkoop online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Soukaina is ook erg positief: “In ons huis hebben we velerlei wassoorten gereviewd. Zowel wasmiddelen als Witte Reus Baby Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk Lenor Wasverzachter Gouden Orchidee. Desalniettemin, Jumbo is ongeëvenaard goed voor mijn Donkere was. Het wast zo geweldig goed, het ruikt fantastisch en ik kan er lekker lang mee doen. Makkelijk voor de sportwas (Zitvolleybal). De standaard verpakking biedt 1000 milliliter, maar ik check altijd ook spotgoedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 45%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij alle vlekken. “Vorige week maandag smeerde ik een beetje Bokbier op een trui. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Jumbo Donker 2X Geconcentreerd kopen, erbij en in 60 minuten waren er geen vlekken meer”. Je kunt ook kiezen voor Fleuril Vloeibaar Wasmiddel Briljante Kleur online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Pientere huishoudens hebben profijt van een speciale 1+ 1 gratis Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 1000 milliliter. Een speciaal voordeelpak heeft maar liefst 2000 milliliter of meer dan 4000 milliliter. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Bol.com en natuurlijk Jan Linders vind je veelvuldig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de reclame folder, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als airwick schoonmaakmiddelen meer en meer online geshopt wordt? De verklaring? Het betreft vrij dure boodschappen. Mensen trachten in toenemende mate naar een speciale voordeelverpakking in de reclame. Verder zijn het zware producten. Een bezorgdienst is dan een uitkomst. Zie ook de pagina over Trekpleister wasmiddelen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Jumbo krijgt een cijfer van 9.4 door middel van 169 beoordelingen. “Perfect voor alle Donkere wasacties”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Jumbo Donker 2X Geconcentreerd goed? De was-uitleg van dit artikel lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Donkere wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Is Jumbo Donker 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Jumbo Donker 2X Geconcentreerd in de aanbieding? Dikwijls is dit product met korting te verkrijgen. Bij onder andere Wehkamp en ook Jumbo bestel je met enige regelmaat wasproducten van Jumbo opvallend voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Jumbo Donker 2X Geconcentreerd met korting. Bij supers zoals Jan Linders bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Peren en/of Hak Gesneden bonen met witte bonen. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als wc eend toiletblok ocean fresh.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Wil jij het weten: wat kost Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €3,29. Via bedrijven als DA vind jij het dikwijls in prijs verlaagd voor €1,64. Voor de financiën zeggen we: Naarmate de inhoud groter is, des te goedkoper (korting). De gangbare inhoud is gemiddeld 1000 milliliter. Echter, er bestaan grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 2000 milliliter of 4000 milliliter.

Jumbo Donker 2X Geconcentreerd ervaringen
Benieuwd naar Jumbo Donker 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel beoordelingen? Deze wasmiddel wordt dagelijks door tienduizenden mensen gebruikt voor de dagelijks was. Op wasmiddelvergelijken.nltref je veel cijfers en ervaringen met Jumbo. Consumenten reviewen variabelen als het prijskaartje, de vloeistof, milieuvriendelijkheid en de mate waarin het lekker ruikt. Heb jij gewassen met Wasmiddel van Jumbo? Publiceer direct jouw ervaring!