wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Op zoek naar een Jumbo Extrawit Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu de beste Jumbo reclames en scoor de meest goedkope Jumbo Extrawit in de reclame. Deze verpakking biedt 2470 milliliter. Geschikt voor 20 – 50 keer wassen! Het exact aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Wite was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 2470 milliliter bedraagt €3,76. Met behulp van een Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij onder andere Blokker vind je het wasartikel voor niet meer dan €1,88 in de reclame. Check nu ook de laatste Vanish Oxi action vlekverwijderaar gold aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Geschikt voor Wite
Geldige prijs €3,76
Kortingsprijs €1,88
EAN code 178244FLS
Hoeveelheid 2470 milliliter
Capaciteit onbekend

Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Extrawit Wasmiddel online kopen

Sneller kan niet: Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten afleveren Dina (66) uit Giessenburg wast haar lievelings Dune leggings met Wasmiddel van Jumbo in de Samsung wasmachine. “We kopen normaal bij PLUS alle schoonmaakproducten in de reclame. Ook een Jumbo Extrawit aanbieding koop ik het liefst online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Senne heeft dezelfde ervaring: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen gereviewd. Onder andere van Robijn Stralend Wit Vloeibaar en niet te vergeten Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel. Maar Jumbo is ongeëvenaard goed voor mijn Wite was. Brandschoon, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Praktisch voor na de training (Darts). Normaal gesproken is de inhoud 2470 milliliter, maar ik zoek altijd naar extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 25%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij ongelukjes. “Vorige week vrijdag morste ik een glaasje Ouzo op iemand’s trui. Meteen in de wasmachine. Een tikkeltje Jumbo Extrawit kopen, erbij en in minder dan 55 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook eenvoudig en snel Formil Lidl White wasmiddel witte was online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Slimme vrouwen maken gebruik van zo’n extra 1 + 1 gratis Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 2470 milliliter. Een voordeelpak als pluspunt 4940 milliliter of zelfs 9880 milliliter. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Via de folders van Jumbo en/of MCD koopt men met enige regelmaat Jumbo 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn color k and k paars meer en meer online wordt gekocht? De motivatie? Het is een duur product. Mensen speuren steeds vaker naar een voordeelverpakking in de reclame. Bovendien betreft het onhandzame producten. Aan huis laten bezorgen is dan een uitkomst. Zie ook de pagina over Attent wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Jumbo wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5 aan de hand van 183 reviews. “Perfect voor alle Wite wasbeurten”. Er is geen eenduidig antwoord: is Jumbo Extrawit goed? Het handboek van dit product kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Wite wasbeurten. Een klein beetje is genoeg.

2. Is Jumbo Extrawit Wasmiddel in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Jumbo Extrawit in de aanbieding? Zo nu en dan is dit wasproduct met korting te verkrijgen. Zoals bij de PLUS en ook Drogistplein.nl scoor je regelmatig items van Jumbo super voordelig. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Jumbo Extrawit met korting. Bij de bedrijven van PLUS vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten zoals bijv. uit het schap Afdekfolie en Peen julienne vvp. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals silan schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel? De actuele prijs is €3,76. In winkels als Action bestel jij het vaak in prijs verlaagd voor €1,88. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe voordeliger (korting). De doorsnee hoeveelheid is plus minus 2470 milliliter. Vergeet niet, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze behelzen standaard wel 4940 milliliter of 9880 milliliter.

Jumbo Extrawit ervaringen
Belangstelling naar Jumbo Extrawit Vloeibaar Wasmiddel testen? Dit product wordt elke dag door opvallend veel consumenten toegepast. Op deze site lees je allerlei onderzoeken en ervaringen met Jumbo. Huishoudens stemmen over variabelen als de prijs, de eigenschappen, duurzaamheid en de lucht. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasmiddel van Jumbo? Publiceer direct jouw eigen ervaring!