wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de beste Jumbo acties en vind de meest goedkope Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd in de reclame. Dit wasproduct bevat 1000 milliliter. Voldoende voor 20 – 50 wasmomenten! Het aantal beurten op de verpakking is 28. De Wasmiddel is fantastisch voor o.a. Fijne was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 1000 milliliter ligt op €3,19. Met behulp van een Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij onder andere Spar scoor je ‘m voor niet meer dan €1,59 in de reclame. Check ook direct de huidige Vanish Oxi action extra hygiëne poeder aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Soort Wasmiddel
Kleding Fijne
Standaard prijs €3,19
Prijs na korting €1,59
Productcode 171335FLS
Hoeveelheid 1000 milliliter
Waskracht 28

Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Handig: Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen direct online kopen en thuis laten afleveren Marie (66) uit De Tike wast haar nieuwe Stone Island sokjes met Wasmiddel van Jumbo in de Panasonic wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Aldi de boodschappen in de reclame. Ook een Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik het liefst online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Sanna heeft dezelfde ervaring: “In ons huis hebben we velerlei wasverpakkingen gechecked. Uiteenlopend van Lenor Unstoppables Geurboosterparels Luxueus en Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Fris. Evengoed, Jumbo is ongeëvenaard goed voor al mijn Fijne was. Schone was, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Makkelijk voor de sportwas (Streetdance). De reguliere inhoud is 1000 milliliter, maar ik zoek altijd naar voordelige voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Wasmiddel komt van pas bij hardnekkige vlekken. “Vorige week dinsdag knoeide ik een glaasje Bier op mijn vest. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd kopen, toevoegen en in 35 minuten was het weer schoon!”. Lees ook alles over Formil Lidl Fine wasmiddel fijne was online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Slimme mannen ga voor het inwisselen van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1000 milliliter. Een XL-voordeelverpakking kenmerkt zich met 2000 milliliter of 4000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien wordt zodoende gedrukt. Bij winkels als Wehkamp of Poiesz bestel je veelvuldig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de (supermarkt)folder, en natuurlijk op deze website. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als ajax triple action glasreiniger erg vaak online geshopt wordt? De oorzaak? Het is een duur product. Boodschappers trekken meer en meer naar zo’n voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens betreft het onhandzame producten. Boodschappen laten bezorgen is in die zin een mooie oplossing. Meer hierover op Bol.com wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Jumbo krijgt een score van 9.2 afkomstig van 215 reviews. “De uitkomst voor jouw Fijne was”. Soms kan het frustrerend zijn: is Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd goed? De instructie van dit artikel vind je op het etiket. Enkel en alleen geschikt voor Fijne was. Een kleine hoeveelheid maakt het al schoon.

2. Is Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd in de aanbieding? Steeds vaker is dit item met korting in te slaan. Zoals bij de Blokker en uiteraard PLUS vind je soms items van Jumbo opvallend voordelig. In de reclame-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd met korting. Via filialen van Coop koop je meteen al de broodnodige boodschappen zoals uit de categorie Kipnuggets/kipfingers en ook Groene salade blauwe kaas-peer. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als wald moos handreiniger.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Wil jij het weten: wat kost Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? De huidige prijs bedraagt €3,19. In winkels als Voordeeldrogisterij koop je het af en toe in prijs verlaagd voor €1,59. De regel is: Des te groter de inhoud, des te goedkoper (korting). De doorsnee hoeveelheid is plus minus 1000 milliliter. Echter, we zien ook extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2000 milliliter of zelfs 4000 milliliter.

Jumbo Fijn 2X Geconcentreerd ervaringen
Lees je graag Jumbo Fijn 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel reviews? Dit item wordt elke week door duizenden vrouwen en mannen toegepast. Op wasmiddelvergelijken.nlvind je uiteenlopende onderzoeken en ervaringen met Jumbo. Huishoudens stemmen over variabelen als de prijs, de effectiviteit, milieu en de mate waarin het lekker ruikt. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Jumbo? Plaats direct jouw eigen ervaring!