wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle werkende Jumbo koopjes en shop de beste Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd in de reclame. Dit wasproduct bevat 1000 milliliter. Dat is goed voor 20 – 50 keren wassen! Het correcte aantal beurten is 28. De Wasmiddel is geweldig voor de Gekleurde was. De adviesprijs voor zo’n fles of doos met 1000 milliliter bedraagt €3,29. Met behulp van een Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij een winkel als Poiesz vind je het wasproduct soms voor maar €1,64 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Vanish Oxi action powergel aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Assortiment Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Geldige prijs €3,29
Korting: €1,64
EAN code 171333FLS
Verpakking 1000 milliliter
Aantal beurten 28

Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Handig: Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Joël (56), Otrange wast al jaren haar Mayser jeans met Wasmiddel van Jumbo in hun Indesti wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Hoogvliet de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik daarom online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Tije waardeert dit ook: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen gereviewd. Onder andere van Klok Wasmiddel Eco Wit en natuurlijk Dash Go Pods Regular. Maar Jumbo is gewoon de beste. voor de dagelijkse Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Langlaufen). Normaal gesproken is de inhoud 1000 milliliter, maar ik speur dikwijls naar voordelige XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Wasmiddel gebruik je voor alle vlekken. “Vorige week woensdag kliederde ik een glas Tote Tante over mijn shirt. Meteen in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd kopen, er bij doen en in zo’n 20 minuten waren er geen vlekken meer”. Je kunt ook eenvoudig en snel Fleuril Vloeibaar Wasmiddel Intens Zwart online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Pientere mensen hebben profijt van de unieke 1 + 1 gratis Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1000 milliliter. Een XL-voordeelverpakking als pluspunt 2000 milliliter of zelfs 4000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Bij winkels als Aldi en/of Nettorama haal jij veelvuldig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de wekelijkse folder, en natuurlijk op deze website. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als omo schoonmaakmiddelen erg vaak online geshopt wordt? Waarom? Het is een duur product. Mensen zoeken steeds vaker naar de goedkoopste voordeelverpakking in de reclame. Tevens zijn het zware spullen. Thuis laten afleveren is dan een uitkomst. Meer hierover op Action wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een score van 7.5 gebaseerd op 73 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde was”. We krijgen vaak de vraag: is Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd goed? De instructie van dit artikel kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Gekleurde wasbeurten. Een kleine dosis is voldoende.

2. Is Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd in de aanbieding? Menigmaal is dit product met korting te vinden. Bij bijvoorbeeld Dirk en uiteraard Jan Linders bestel je af en toe artikelen van Jumbo bijzonder voordelig. In de huis-aan-huis-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd met korting. Via filialen van Coop scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten als o.a. uit de categorie Wasmiddel of Doosjevol ananasstukjes. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als vloeibaar zwart.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €3,29. Bij de zaken van Voordeeldrogisterij vind jij het dikwijls nog goedkoper, voor maar €1,64. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe lager de prijs (korting). De normale inhoud is gemiddeld 1000 milliliter. Maar, er zijn ook grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 2000 milliliter of richting de 4000 milliliter.

Jumbo Kleur 2X Geconcentreerd ervaringen
Lees je graag Jumbo Kleur 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel recensies? Deze wasmiddel wordt dagelijks door duizenden mannen en vrouwen toegepast. Op dit portaal bekijk je een ruim aantal testen en ervaringen met Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over zaken als prijs, de vloeistof, betrouwbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Heb jij gewassen met Wasmiddel van Jumbo? Plaats hieronder jouw ervaring!