wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Jumbo Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu alle werkende Jumbo koopjes en scoor de meest populaire Jumbo Kleur in de reclame. Dit product biedt 2470 milliliter. Geschikt voor 20 – 50 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De reguliere prijs voor deze verpakking met 2470 milliliter is doorgaans €3,99. Door een Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld iBood bestel je ‘m regelmatig voor €1,99 in de reclame. Check nu ook de laatste Vanish Oxi action white voordeelpot aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel
Assortiment Wasmiddel
Kleuren Gekleurde
Normale prijs €3,99
Met korting €1,99
Productcode 178243FLS
Grootte 2470 milliliter
Wasbeurten onbekend

Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur Wasmiddel online kopen

Handig: Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen gewoon online kopen en laten bezorgen wanneer je wil. Mark (62) woonachtig in Houthalen-Helchteren wast heel vaak haar Muchachomalo hoodie met Wasmiddel van Jumbo in de Panasonic wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Blokker onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Jumbo Kleur aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Jaylynn is net zo enthouasist: “Ik had meerdere wassoorten getest. Variërend vanPerfekt Wasverzachter Lavendel en Klok Wasmiddel Eco Wit. Desalniettemin, Jumbo is gewoon de beste voor al mijn Gekleurde was. Het wast echt schoon, een heerlijke geur en het is duurzaam. Handig voor na het sporten (Langlaufen). De “normale” inhoud is 2470 milliliter, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 25%”. De Wasmiddel gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week dinsdag smeerde ik wat Angostura op iemand’s shirt. Meteen in de wasmachine. Een beetje Jumbo Kleur kopen, erbij doen en in minder dan 1 uur was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Fleuril Vloeibaar Wasmiddel Puur Wit online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Verstandige vrouwen maken gebruik van zo’n extra 1 + 1 gratis Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 2470 milliliter. Een voordeelpak bevat soms wel 4940 milliliter of meer dan 9880 milliliter. De prijs per wasbeurt is zoveel lager. Via de folders van Blokker en/of Dekamarkt bestel je veelvuldig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de reclame folder, en meer en meer op ’t internet. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals blinq vaatwasmachine reiniger meer en meer op het internet worden besteld? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Huishoudens trachten in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het relatief zwaar te tillen producten. Thuisbezorgen is daarom erg populair. Meer hierover op DA wasmiddelen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een score van 7.5 gebaseerd op 121 stemmen. “Onmisbaar voor alle Gekleurde wasjes”. Er is geen eenduidig antwoord: is Jumbo Kleur goed? Het handboek van het item lees je op de doos. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde was. Een kleine hoeveelheid volstaat al!

2. Is Jumbo Kleur Wasmiddel in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Jumbo Kleur in de aanbieding? Regelmatig is dit item met korting te spotten. Bij winkels als Emte & Boni vind je af en toe wasproducten van Jumbo super voordelig. In de folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Jumbo Kleur met korting. Bij supermarkten als Hoogvliet scoor je ook een uitgebreid assortiment boodschappen als o.a. uit de categorie Yoghurtdranken en/of Biologisch Uien. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als suma extend d3.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €3,99. Bij de shops van DeOnlineDrogist.nl vind jij het dikwijls in de aanbieding voor €1,99. Voor de financiën zeggen we: Hoe groter de verpakking, des te goedkoper (korting). De standaard capaciteit is doorgaans 2470 milliliter. Maar, er zijn ook XL-voordeelpakken en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 4940 milliliter of tevens 9880 milliliter.

Jumbo Kleur ervaringen
Op zoek naar Jumbo Kleur Vloeibaar Wasmiddel recensies? Dit artikel wordt wekelijks door enorm veel mannen en vrouwen geconsumeerd. Hier tref je uiteenlopende onderzoeken en ervaringen met Jumbo. Huishoudens stemmen over onder andere kosten per wasbeurt, de eigenschappen, duurzaamheid en reuk. Heb jij gewassen met Wasmiddel van Jumbo? Plaats direct jouw persoonlijke ervaring!