wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur Wasbuiltjes aanbiedingen

Speur je vaak naar een Jumbo Kleur Wasbuiltjes aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle lopende Jumbo acties en bestel de meest goedkope Jumbo Kleur in de reclame. Deze verpakking bevat 16 capsules. Voldoende voor 15 – 20 keer wassen! Het exact aantal beurten is 16. De Wasbuiltjes wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 16 capsules bedraagt €4,49. Aan de hand van een Jumbo Kleur Wasbuiltjes aanbieding bij een aanbieder als Dirk scoor je ‘m regelmatig voor €2,24 in de reclame. Bekijk nu ook de beste EkoPlaza wasmiddel aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Jumbo Kleur Wasbuiltjes
Categorie Wasbuiltjes
Kleding Gekleurde
Normale prijs €4,49
Met korting €2,24
Artikelcode 177160STK
Eenheid 16 capsules
Capaciteit 16

Jumbo Kleur Wasbuiltjes aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur Wasbuiltjes online kopen

Sneller kan niet: Jumbo Kleur Wasbuiltjes aanbiedingen online kopen bij de drogisterij en aan huis laten bezorgen. Bastiaan (66) woonachtig in Kortijs wast haar lievelings YAYA rok met Wasbuiltjes van Jumbo in een LG wasmachine. “Ik koop vaak bij Coop de boodschappen in de reclame. Ook een Jumbo Kleur aanbieding koop ik het liefst online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Jordi heeft dezelfde ervaring: “Ik heb verschillende wastypes gebruikt. Onder andere van Va­nish Oxi ac­ti­on ex­tra hy­gi­ë­ne poe­der en niet te vergeten Jumbo 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel Sensitive. Evengoed, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor de Gekleurde was. Schone was, de geur is verslavend en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Zitvolleybal). De “normale” inhoud is 16 capsules, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 30%”. De Wasbuiltjes is een uitkomst bij hardnekkig vuil. “Laatst smeerde ik een glas Elixir d’Anvers op een vest. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een beetje Jumbo Kleur kopen, eraan toevoegen en binnen ongeveer 45 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular Kwartaalbox online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Kleur Wasbuiltjes in de reclame

Snuggere mensen hebben profijt van een speciale 1+ 1 gratis Jumbo Kleur Wasbuiltjes voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 16 capsules. Het grotere voordeelpack als pluspunt 32 capsules of zelfs 64 capsules. De financiële consequentie van wassen wordt zodoende gedrukt. In de shops van Aldi en/of iBood vind je zo nu en dan Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de folder, maar ook online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals brise schoonmaakmiddelen in toenemende mate gekocht wordt via internet? De motivatie? Het betreft vrij dure boodschappen. Consumenten trekken in grote getale naar een voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien zijn het zware spullen. Een bezorgdienst is dan een uitkomst. Zie ook de pagina over Makro wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Kleur Wasbuiltjes te gebruiken?

Ja! Deze Wasbuiltjes van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 8.5 door middel van 213 stemmen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasbeurten”. Soms kan het frustrerend zijn: is Jumbo Kleur goed? De was-uitleg van dit wasmiddel is te vinden op de zijkant. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasjes. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Is Jumbo Kleur Wasbuiltjes in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Jumbo Kleur in de aanbieding? Regelmatig is dit wasproduct met korting te vinden. Onder andere bij de Wehkamp en niet te vergeten Makro tref je regelmatig wasproducten van Jumbo enorm voordelig. In de reclame-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Jumbo Kleur met korting. Bij de bedrijven van Vomar bestel je direct een uitgebreid assortiment boodschappen als uit het schap Seroendeng en Biologisch Tuinkers. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als finish schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasbuiltjes van Jumbo?

Het fijne ervan weten: wat kost Jumbo Kleur Wasbuiltjes? De huidige prijs bedraagt €4,49. Via bedrijven als Aldi is het frequent in de actie voor slechts €2,24. De gouden balansregel is: Naar gelang de inhoud groter is, des te goedkoper (korting). De normale grootte bedraagt ongeveer 16 capsules. Goed om te weten, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 32 capsules of zelfs 64 capsules.

Jumbo Kleur ervaringen
Op zoek naar Jumbo Kleur Wasbuiltjes recensies? Dit artikel wordt dag in dag uit door tienduizenden mensen gebruikt voor de dagelijks was. Op deze website tref je een ruim aantal cijfers en ervaringen met Jumbo. Nederlanders laten hun mening weten over specifieke onderwerpen als het prijskaartje, de eigenschappen, betrouwbaarheid en reuk. Heb jij gewassen met Wasbuiltjes van Jumbo? Schrijf hier beneden een eigen ervaring!