wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Kleur Waspoeder aanbiedingen

Speur je vaak naar een Jumbo Kleur Waspoeder aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle actuele Jumbo koopjes en bestel de meest voordelige Jumbo Kleur in de reclame. Dit product biedt 2430 gram. Dat is goed voor 20 – 50 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is 36. De Waspoeder is geschikt voor alle Gekleurde was. De stukprijs voor deze verpakking met 2430 gram is €4,29. Dankzij een Jumbo Kleur Waspoeder aanbieding bij bijvoorbeeld Spar koop je het product soms voor maar €2,14 in de reclame. Ook online: alle Robijn Klein En Krachtig Stralend Wit Spring Sensation aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo Kleur Waspoeder
Soort Waspoeder
Kleding Gekleurde
Geldige prijs €4,29
Kortingsprijs €2,14
Productnummer 128222PAK
Inhoud 2430 gram
Capaciteit 36

Jumbo Kleur Waspoeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Kleur Waspoeder online kopen

Handig: Jumbo Kleur Waspoeder aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten bezorgen. Janne (36) woonachtig in Heveadorp wast al jaren haar Shoe Biz leggings met Waspoeder van Jumbo in een Miele wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Spar de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Jumbo Kleur aanbieding koop ik steeds vaker online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Jessey is ook erg positief: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen uitgeprobeerd. Onder andere van OMO Vloeibaar Wasmiddel Kleur tot AH Puur vloei­baar kleur. Echter, Jumbo is voor mij het beste voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een lekkere geur en ik kan er lekker lang mee doen. Handig voor na het sporten (Taekwondo stijl). Normaal gesproken is de inhoud 2430 gram, maar ik koop ook vaak speciale voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 65%”. De Waspoeder is een uitkomst bij hardnekkig vuil. “Pas smeerde ik wat Armagnac op iemand’s broek. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Jumbo Kleur kopen, toevoegen en binnen ongeveer 40 minuten was het weer schoon!”. Check ook informatie over Biotex Voorwas & Waskrachtversterker Waspoeder online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Kleur Waspoeder in de reclame

Slimme huishoudens ga voor het inwisselen van de unieke 1 + 1 gratis Jumbo Kleur Waspoeder voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 2430 gram. Zo’n voordeelverpakking kenmerkt zich met 4860 gram of rond de 9720 gram. De financiële consequentie van wassen is zoveel lager. Via de folders van Makro en ook Albert Heijn scoor jij regelmatig Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de folder, en natuurlijk op deze website. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als robijn droogtrommel doekjes morgenfris in toenemende mate bij de online supermarkt besteld wordt? Hoezo dat? Het is een duur product. Consumenten zoeken in toenemende mate naar een voordelige voordeelverpakking in de reclame. Ook zijn het vrij grote boodschappen. Thuis laten afleveren is dan ronduit ideaal. Interesse? Open dan ook Action wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Kleur Waspoeder te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Waspoeder van Jumbo heeft een score van 8.2 gebaseerd op 64 meningen. “De uitkomst voor jouw Gekleurde wasbeurten”. Er is geen eenduidig antwoord: is Jumbo Kleur goed? De was-uitleg van het item staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasbeurten. Een kleine hoeveelheid is genoeg.

2. Is Jumbo Kleur Waspoeder in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Jumbo Kleur in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasartikel met korting te koop. Zoals winkels van iBood & Blokker bestel je regelmatig items van Jumbo bijzonder voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Jumbo Kleur met korting. Via filialen van Dirk bestel je bovendien al je andere boodschappen zoals bijv. uit het schap Pompoen en/of BASIC Vastkokende aardappel. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als brise luchtverfrisser lavender.

3. Hoe duur is Waspoeder van Jumbo?

Het fijne ervan weten: wat kost Jumbo Kleur Waspoeder? De actuele prijs is €4,29. Via bedrijven als MCD vind je het soms in prijs verlaagd voor €2,14. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe voordeliger (korting). De standaard grootte is plus minus 2430 gram. Maar, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 4860 gram of tevens 9720 gram.

Jumbo Kleur ervaringen
Belangstelling naar Jumbo Kleur Waspoeder testen? Dit wasmiddel wordt wekelijks door vele duizenden vrouwen en mannen gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal vind je allerlei testen en ervaringen met Jumbo. Gebruikers geven hun stem over onder andere de kostprijs, de effectiviteit, afbreekbaarheid en geur. Welke wasjes heb jij gedaan met Waspoeder van Jumbo? Beschrijf hieronder een eigen ervaring!