wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Wasbuiltjes aanbiedingen

Op zoek naar een Jumbo Wasbuiltjes Wastabletten aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de scherpste Jumbo reclames en koop de goedkoopste Jumbo Wasbuiltjes in de reclame. Dit product biedt 16 tabletten. Genoeg voor 15 – 20 wasmomenten! Het correcte aantal beurten is 16. De Wastabletten is geschikt voor alle Alle was. De adviesprijs voor een doos/fles met 16 tabletten is gemiddeld €6,99. Via een Jumbo Wasbuiltjes aanbieding bij bijvoorbeeld Jan Linders krijg je het product af en toe voor slechts €3,49 in de reclame. Check nu ook de laatste Lenor Ruby Jasmine aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo Wasbuiltjes
Soort Wastabletten
Kleding Alle
Normale prijs €6,99
Met korting €3,49
Productnummer 495597889791
Eenheid 16 tabletten
Waskracht 16

Jumbo Wasbuiltjes aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Wasbuiltjes Wastabletten online kopen

Handig: Jumbo Wasbuiltjes aanbiedingen online kopen via het internet en thuis laten afleveren Albert (36) uit Berg en Terblijt wast haar lievelings cristofoli truien met Wastabletten van Jumbo in hun Beko wasmachine. “Ik koop vaak bij Albert Heijn onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Jumbo Wasbuiltjes aanbieding koop ik daarom online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Lucia is net zo enthouasist: “Ik heb verschillende wastypes gekocht. Mede die van Dreft Donker Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk Witte Reus Gel Vloeibaar Wasmiddel. Evengoed, Jumbo is voor mij het beste voor de dagelijkse Alle was. De wasformule is indrukwekkend het ruikt fantastisch en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Voetballen). De reguliere inhoud is 16 tabletten, maar ik check altijd ook voordelige voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 65%”. De Wastabletten komt van pas bij hardnekkig vuil. “Vorige week zaterdag smeerde ik een beetje Armagnac op een blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Jumbo Wasbuiltjes kopen, er bij doen en in minder dan 20 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Je kunt ook eenvoudig en snel Formil Waspoeder online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Wasbuiltjes in de reclame

Bedachtzame vrouwen maken gebruik van de unieke 1 + 1 gratis Jumbo Wasbuiltjes voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 16 tabletten. Zo’n voordeelverpakking als pluspunt 32 stuks of 64 stuks. De prijs voor een wasje draaien is zoveel lager. In de shops van Poiesz of ook Voordeeldrogisterij vind je dikwijls Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folder, en ook steeds vaker online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals cif glas and interieur reiniger steeds vaker online wordt gekocht? De reden? Het betreft vrij dure boodschappen. Mensen trekken massaalnaar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het vrij grote producten. Aan huis laten bezorgen is daarom erg populair. Interesse? Open dan ook Etos wasmiddel aanbieding deze week.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Wasbuiltjes te gebruiken?

Jazeker! Deze Wastabletten van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 9.5 aan de hand van 60 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Alle wasjes”. Er is geen eenduidig antwoord: is Jumbo Wasbuiltjes goed? De gebruiksaanwijzing van het item is te vinden op de zijkant. Pas het alleen toe op Alle was. Een kleine hoeveelheid is voldoende.

2. Is Jumbo Wasbuiltjes Wastabletten in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Jumbo Wasbuiltjes in de aanbieding? Dikwijls is dit wasproduct met korting te vinden. Bij aanbieders zoals Aldi & Vomar bestel je soms wasmiddelen van Jumbo opvallend voordelig. In de reclame-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Jumbo Wasbuiltjes met korting. Bij de bedrijven van Emte scoor je ook de dagelijkse boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Champagne glazen en ook Uien rood. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als ariel vlekverwijderaar spray.

3. Hoe duur is Wastabletten van Jumbo?

Het fijne ervan weten: wat kost Jumbo Wasbuiltjes? De leveranciersprijs is vaak €6,99. In winkels als Dekamarkt is het herhaaldelijk in de actie voor slechts €3,49. Normaal gesproken geldt: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is (korting). De standaard inhoud is gemiddeld 16 tabletten. Vergeet niet, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 32 stuks tot zelfs 64 stuks.

Jumbo Wasbuiltjes ervaringen
Belangstelling naar Jumbo Wasbuiltjes meningen? Dit item wordt dagelijks door enorm veel consumenten gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal bekijk je objectieve testen en ervaringen met Jumbo. Consumenten reviewen onder andere de kosten, het proces, duurzaamheid en de lucht. Zelf wasbeurten gedraaid met Wastabletten van Jumbo? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke ervaring!