wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Waspoeder aanbiedingen

Speur je vaak naar een Jumbo Waspoeder aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle werkende Jumbo acties en koop de meest voordelige Jumbo Waspoeder in de reclame. Dit wasartikel bevat 36 stuks. Voldoende voor 20 – 50 keer wassen! Het precieze aantal wasbeurten is 36. De Waspoeder is fantastisch voor o.a. Alle was. De stukprijs voor een doos/fles met 36 stuks is gemiddeld €12,99. Via een Jumbo Waspoeder aanbieding bij bijvoorbeeld PLUS scoor je het product voor slechts €11,99 in de reclame. Check ook direct de huidige Robijn Creations Orchidee En Bosbessen aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Jumbo Waspoeder
Type Waspoeder
Kenmerk Alle
Geldige prijs €12,99
Korting: €11,99
Artikelnummer 735774541772
Grootte 36 stuks
Aantal beurten 36

Jumbo Waspoeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Waspoeder online kopen

Doe jij het al? Jumbo Waspoeder aanbiedingen online kopen via het internet en gewoon laten bezorgen aan huis. Thom (24), Oudenaarde wast al jaren haar Metro overhemden met Waspoeder van Jumbo in de Bosch wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Wehkamp de boodschappen in de reclame. Ook een Jumbo Waspoeder aanbieding koop ik steeds vaker online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Ronja is ook erg positief: “We hebben thuis diverse wassoorten nagekeken. Onder andere van Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel tot Robijn Wasverzachter Creations Kamperfoelie & Sandelhout. Echter, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor de Alle was. Schone was, een aangename reuk en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Snooker). De reguliere inhoud is 36 stuks, ik profiteer vaak van extra goedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 25%”. De Waspoeder gebruik je voor ongelukjes. “Gisteravond smeerde ik wat Aguardiente over m’n trui. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Jumbo Waspoeder kopen, er bij doen en binnen ongeveer 45 minuten waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Vanish Oxi action white voordeelpot online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Waspoeder in de reclame

Slimme consumenten hebben profijt van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Jumbo Waspoeder voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 36 stuks. Zo’n voordeelverpakking heeft maar liefst 72 stuks of rond de 144 stuks. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. In de shops van Bol.com en natuurlijk Hoogvliet haal jij zo nu en dan Jumbo 1+1 gratis acties in de week reclame. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als ariel vlekverwijderaar color 3 d booster steeds vaker bij de online supermarkt besteld wordt? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Mensen zoeken in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking aanbieding. Bovendien betreft het onhandzame artikelen. Thuisbezorgen is dan een uitkomst. Voor meer info zie ook EkoPlaza wasmiddel aanbieding deze week.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Waspoeder te gebruiken?

Zeker weten! Deze Waspoeder van Jumbo heeft een score van 9.2 afkomstig van 100 ratings. “Onmisbaar voor alle Alle wasacties”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Jumbo Waspoeder goed? De gebruikerstips van het item is te vinden op de zijkant. Pas het alleen toe op Alle was. Een klein beetje volstaat al!

2. Is Jumbo Waspoeder in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Jumbo Waspoeder in de aanbieding? Dikwijls is dit artikel met korting te verkrijgen. Onder andere bij de Trekpleister en uiteraard Etos scoor je regelmatig artikelen van Jumbo extra voordelig. In de folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Jumbo Waspoeder met korting. Bij supers zoals Vomar scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Nasi-bamivlees en ook Didden Mango & gember chutney. Hetzelfde geldt voor schoonmaakmiddelen zoals omo wit waspoeder.

3. Hoe duur is Waspoeder van Jumbo?

Wil jij het weten: wat kost Jumbo Waspoeder? De huidige prijs bedraagt €12,99. In winkels als Emte vind jij het dikwijls in de aanbieding voor €11,99. De gouden balansregel is: Hoe groter de verpakking, hoe goedkoper het is (korting). De gangbare capaciteit is plus minus 36 stuks. Goed om te weten, er bestaan extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze omvatten normaal tot 72 stuks tot 144 stuks.

Jumbo Waspoeder ervaringen
Belangstelling naar Jumbo Waspoeder testen? Dit product wordt dagelijks door vele honderden mensen gekocht en gebruikt. Op deze site tref je uiteenlopende onderzoeken en ervaringen met Jumbo. Huishoudens stemmen over criteria als het prijskaartje, was kracht, houdbaarheid en geur. Hoe goed vond jij wassen met Waspoeder van Jumbo? Beschrijf hieronder je ervaring!