wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Direct profiteren van een Jumbo Wit 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen alle lopende Jumbo acties en vind de meest goedkope Jumbo Wit 2X Geconcentreerd in de reclame. Dit wasartikel bevat 1000 milliliter. Te gebruiken voor 20 – 50 wasbeurten! Het exact aantal beurten is 28. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Witte was. De standaard-prijs voor zo’n fles of doos met 1000 milliliter is doorgaans €3,29. Dankzij een Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij een winkel als DIO Drogist vind je het product soms voor maar €1,64 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Vanish Oxi action gold poeder aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Soort Wasmiddel
Kleuren Witte
Normale prijs €3,29
Prijs na korting €1,64
Productcode 171332FLS
Grootte 1000 milliliter
Waskracht 28

Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Wit 2X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en thuis laten bezorgen. Liva (30) uit Scherpenisse wast haar nieuwe Great Plains schoentjes met Wasmiddel van Jumbo in hun Siemens wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Attent de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Jumbo Wit 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik goedkoop online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Selah kan dit wel beamen: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen uitgeprobeerd. Mede die van Ecover Waspoeder Color en ook PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur. Echter, Jumbo is voor mij het beste voor mijn Witte was. Het wast echt schoon, een heerlijke geur en ik kan weken met 1 verpakking. Makkelijk voor de sportwas (Rolhockey). Normaal gesproken is de inhoud 1000 milliliter, maar ik speur dikwijls naar speciale extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasmiddel gebruik je voor ongelukjes. “Vorige week dinsdag besprenkelde ik een glas Aquavit over m’n vest. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Jumbo Wit 2X Geconcentreerd kopen, erbij en binnen 1 uur was het weer brandschoon”. Bekijk ook onze pagina over Formil Lidl Black wasmiddel zwarte was online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Verstandige mannen maken gebruik van zo’n extra 1 + 1 gratis Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 1000 milliliter. Een voordeelpak bevat ongeveer 2000 milliliter of meer dan 4000 milliliter. De financiële consequentie van wassen is zoveel lager. In de shops van Vomar en natuurlijk Nettorama bestel je af en toe Jumbo 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de reclame folder, maar ook online. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals biotex groen waspoeder erg vaak online geshopt wordt? Waarom? Het zijn vrij kostbare artikelen. Consumenten speuren in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking in de reclame. Bovendien zijn het zware artikelen. Een bezorgdienst is daarom erg populair. Meer hierover op Aldi wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Jumbo heeft een mooie beoordeling van een 7.8 aan de hand van 190 reviews. “ideaal voor alle Witte wasacties”. Soms kan het frustrerend zijn: is Jumbo Wit 2X Geconcentreerd goed? De was-uitleg van dit product kun jij lezen op de achterkant. Pas het alleen toe op Witte wasjes. Een klein beetje maakt het al schoon.

2. Is Jumbo Wit 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Jumbo Wit 2X Geconcentreerd in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting te spotten. Zoals bij de Emte en Boni vind je regelmatig items van Jumbo super voordelig. In de week-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Jumbo Wit 2X Geconcentreerd met korting. In winkels als Picnic scoor je ook alle andere (huishoudelijke) producten als o.a. uit de categorie Printercartridges en Vegaballetjes in tomatensaus. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als silan wasverzachter spring feeling.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Wil jij het weten: wat kost Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? De actuele prijs is €3,29. Via firma’s als EkoPlaza koop je het af en toe in prijs verlaagd voor €1,64. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, des te lager de prijs (korting). De normale volume bedraagt ongeveer 1000 milliliter. Let op, mensen kiezen soms voor grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 2000 milliliter of 4000 milliliter.

Jumbo Wit 2X Geconcentreerd ervaringen
Belangstelling naar Jumbo Wit 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel beoordelingen? Dit artikel wordt elke dag door heel veel mensen gekocht en gebruikt. Op deze site vind je objectieve meningen en ervaringen met Jumbo. Consumenten reviewen variabelen als de kosten, was kracht, duurzaamheid en geur. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasmiddel van Jumbo? Publiceer direct je ervaring!