wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Jumbo Wit Wascapsules aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle actuele Jumbo deals en vind de meest populaire Jumbo Wit in de reclame. Dit wasartikel bevat 16 stuks. Te gebruiken voor 15 – 20 wasmomenten! Het aantal beurten op de verpakking is 16. De Wascapsules is geweldig voor de Witte was. De adviesprijs voor deze verpakking met 16 stuks is doorgaans €4,09. Met behulp van een Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbieding bij bijvoorbeeld Deen vind je het wasproduct voor niet meer dan €2,04 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Emte wasmiddel aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Jumbo Wit Wasbuiltjes
Soort Wascapsules
Geschikt voor Witte
Huidige prijs €4,09
Na korting €2,04
Artikelcode 177161STK
Verpakking 16 stuks
Potentie 16

Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Wit Wascapsules online kopen

Sneller kan niet: Jumbo Wit Wasbuiltjes aanbiedingen online kopen via het internet en thuis laten bezorgen. Ayla (22) woonachtig in Vreeland wast al jaren haar Eastpak ondergoed met Wascapsules van Jumbo in hun Siemens wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Dirk de boodschappen in de reclame. Ook een Jumbo Wit aanbieding koop ik steeds vaker online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Salomé waardeert dit ook: “Wij hebben allerlei wasverpakkingen gechecked. Mede die van Dash Waspoeder Regular tot Silan Wasverzachter Fris Lentegevoel. Desalniettemin, Jumbo is simpelweg mijn favoriet voor al mijn Witte was. Het wast echt schoon, een lekkere geur en het is duurzaam. Handig voor na het sporten (Wushu). De standaard inhoud bedraagt 16 stuks, maar ik speur dikwijls naar extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 45%”. De Wascapsules komt van pas bij hardnekkig vuil. “Vorige week dinsdag morste ik een glaasje Glühwein op mijn trui. Meteen in de wasmachine. Een beetje Jumbo Wit kopen, erbij en in zo’n 30 minuten waren er geen vlekken meer”. Je kunt ook kiezen voor Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Color Kwartaalbox online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Wit Wasbuiltjes in de reclame

Snuggere consumenten verzilveren de unieke 1 + 1 gratis Jumbo Wit Wasbuiltjes voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 16 stuks. Een voordeelpak kenmerkt zich met 32 capsules of ruim 64 capsules. De prijs per wasbeurt wordt zodoende gedrukt. Via de folders van Boni en/of Coop koopt men dikwijls Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de (supermarkt)folder, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als air wick aqua mist lavendel in toenemende mate online geshopt wordt? De motivatie? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten trachten steeds vaker naar een voordeelverpakking in de reclame. Tevens betreft het onhandzame artikelen. Thuisbezorgen is in die zin een mooie oplossing. Interesse? Open dan ook MCD wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Wit Wasbuiltjes te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wascapsules van Jumbo krijgt een score van 9.6 gebaseerd op 195 meningen. “Onmisbaar voor alle Witte was”. Er is geen eenduidig antwoord: is Jumbo Wit goed? Het handboek van dit wasmiddel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Witte wasjes. Een kleine portie is genoeg.

2. Is Jumbo Wit Wascapsules in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Jumbo Wit in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting te bestellen. Zoals bij de Lidl & Dekamarkt scoor je regelmatig wasmiddelen van Jumbo bijzonder voordelig. In de huis-aan-huis-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Jumbo Wit met korting. Via filialen van Deen bestel je direct de dagelijkse boodschappen zoals uit de categorie Toast of ook Groene salade tomaat-komkommer. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als sunlight zeep.

3. Hoe duur is Wascapsules van Jumbo?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Jumbo Wit Wasbuiltjes? De actuele prijs is €4,09. Bij de zaken van Jumbo vind jij het dikwijls in de actie voor slechts €2,04. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs (korting). De doorsnee hoeveelheid bedraagt 16 stuks. Goed om te weten, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze bevatten soms tot 32 capsules of 64 capsules.

Jumbo Wit ervaringen
Benieuwd naar Jumbo Wit Wasbuiltjes beoordelingen? Deze wasmiddel wordt wekelijks door honderden mensen gekocht en gebruikt. Hier bekijk je een ruim aantal reviews en ervaringen met Jumbo. Consumenten reviewen specifieke onderwerpen als de kosten, de effectiviteit, milieu en de geurigheid. Heb jij gewassen met Wascapsules van Jumbo? Plaats direct jouw ervaring!