wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Jumbo Wol 2X Geconcentreerd Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de beste Jumbo koopjes en scoor de beste Jumbo Wol 2X Geconcentreerd in de reclame. Dit wasartikel bevat 1000 milliliter. Voldoende voor 20 – 50 wasbeurten! Het precieze aantal wasbeurten is onbekend. De Wasmiddel is geweldig voor de Wollen was. De reguliere prijs voor dit product met 1000 milliliter ligt op €3,29. Door een Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij een aanbieder als Wehkamp scoor je dit artikel af en toe voor slechts €1,64 in de reclame. Check nu ook de laatste 1 De Beste Waspoeder aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel
Versie Wasmiddel
Kenmerk Wollen
Geldige prijs €3,29
Met korting €1,64
Productcode 171336FLS
Eenheid 1000 milliliter
Potentie onbekend

Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Jumbo Wol 2X Geconcentreerd Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen gewoon online kopen en aan huis laten bezorgen. Sara (64) uit Roksem wast ook haar favoriete Koel 4 Kids topjes met Wasmiddel van Jumbo in haar Siemens wasmachine. “Ik koop vaak bij Opisopvoordeelshop alle schoonmaakproducten in de reclame. Ook een Jumbo Wol 2X Geconcentreerd aanbieding koop ik daarom online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Tijl heeft dezelfde ervaring: “In ons huis hebben we velerlei wasproducten gechecked. Mede die van Perfekt Wasmiddel fijn vloeibaar en ook Robijn Vloeibaar Wasmiddel Wol en Fijn. Maar Jumbo is gewoon de beste. voor al mijn Wollen was. Brandschoon, een heerlijke geur en het gaat lang mee. Sportkleding is snel schoon (Buitentennis). De standaard verpakking biedt 1000 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 65%”. De Wasmiddel is ideaal bij alle vlekken. “Pas morste ik een paar druppels Elixir d’Anvers op mijn broek. Direct in de wasmachine. Een tikkeltje Jumbo Wol 2X Geconcentreerd kopen, toevoegen en in 30 minuten had ik weer schone kleren”. Je kunt ook eenvoudig en snel Formil Lidl Aktiv wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Bedachtzame mannen verzilveren een grotere 1 + 1 gratis Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 1000 milliliter. Het grotere voordeelpack als pluspunt 2000 milliliter of meer dan 4000 milliliter. De prijs per wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij winkels als Nettorama of natuurlijk Boni koopt men met enige regelmaat Jumbo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de (supermarkt)folder, en ook steeds vaker online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als schuur sponsjes groen meer en meer gekocht wordt via internet? Om welke reden? Het is een duur product. Boodschappers zoeken massaalnaar zo’n voordeelverpakking aanbieding. Ook betreft het onhandzame spullen. Een bezorgdienst is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Coop wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Jumbo krijgt een score van 9.4 afkomstig van 137 reviews. “Een must-have voor de Wollen wasacties”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Jumbo Wol 2X Geconcentreerd goed? De instructie van dit artikel kun jij lezen op de achterkant. Goed werkzaam voor bijv. de Wollen wasjes. Een kleine dosis volstaat al!

2. Is Jumbo Wol 2X Geconcentreerd Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Jumbo Wol 2X Geconcentreerd in de aanbieding? Dikwijls is dit item met korting te verkrijgen. Bij aanbieders zoals Drogisterij.net en ook Etos koop je af en toe artikelen van Jumbo extra voordelig. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Jumbo Wol 2X Geconcentreerd met korting. Via filialen van EkoPlaza bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen als uit het schap Amandelen of ook Kaapse goudbes. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als dubro afwasmiddel extra citroen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Jumbo?

Wil jij het weten: wat kost Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €3,29. Via bedrijven als EkoPlaza is het herhaaldelijk in de aanbieding voor €1,64. In de basis zeggen we: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger (korting). De normale inhoud is plus minus 1000 milliliter. Maar, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze behelzen standaard wel 2000 milliliter of richting de 4000 milliliter.

Jumbo Wol 2X Geconcentreerd ervaringen
Benieuwd naar Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel testen? Dit wasmiddel wordt wekelijks door tienduizenden huishoudens gebruikt voor de dagelijks was. Op deze website bekijk je veel reviews en ervaringen met Jumbo. Consumenten reviewen criteria als de kosten, de eigenschappen, betrouwbaarheid en geur. Hoe goed vond jij wassen met Wasmiddel van Jumbo? Beschrijf hieronder je ervaring!