wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Kruidvat Color Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw alle actuele Kruidvat acties en vind de meest goedkope Kruidvat Color in de reclame. Dit wasproduct biedt 1500 milliliter. Geschikt voor 16 – 21 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is 20. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Kleur was. De reguliere prijs voor deze verpakking met 1500 milliliter is €2,99. Via een Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Dirk krijg je het product voor niet meer dan €2,85 in de reclame. Check ook direct de huidige Biotex Waspoeder aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Geschikt voor Kleur
Normale prijs €2,99
Korting: €2,85
Artikelcode 8717333068998
Grootte 1500 milliliter
Waskracht 20

Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Kruidvat Color Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel aanbiedingen direct online kopen en laten bezorgen wanneer je wil. Thom (47), Biercée wast ook haar favoriete Vera Wang sokken met Wasmiddel van Kruidvat in zo’n Beko wasmachine. “We kopen normaal bij Opisopvoordeelshop onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Kruidvat Color aanbieding koop ik het liefst online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Maureen kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wasproducten gecontroleerd. Uiteenlopend van Silan Orange Blossom & Mango Wasverzachter en ook Silan Wasverzachter Soft&Oils Purple. Evengoed, Kruidvat is gewoon de beste. voor de Kleur was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en ik kan er erg lang mee. Ook ideaal voor sportkleding (Volleybal training). De “normale” inhoud is 1500 milliliter, maar ik check altijd ook extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 35%”. De Wasmiddel gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week zaterdag kliederde ik een paar druppels Pils op een vest. Direct in de wasmachine. Een beetje Kruidvat Color kopen, eraan toevoegen en in minder dan 25 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over Hema wasmiddel bonte was online kopen.

1 + 1 gratis Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel in de reclame

Bedachtzame vrouwen verzilveren de unieke 1 + 1 gratis Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 1500 milliliter. Zo’n voordeelverpakking als pluspunt 3000 milliliter of rond de 6000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van Makro en ook Emte koopt men met enige regelmaat Kruidvat 1+1 gratis acties in de reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folders, maar ook online. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals finish classic powerball vaatwas tabletten in toenemende mate gekocht wordt via internet? De verklaring? Het is een duur product. Huishoudens trekken in grote getale naar een voordelige voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien zijn het zware boodschappen. Aan huis laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Voor meer info zie ook DeOnlineDrogist.nl wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel te gebruiken?

Jazeker! Deze Wasmiddel van Kruidvat krijgt een score van 8.8 op basis van 303 meningen. “ideaal voor alle Kleur wasacties”. Soms kan het frustrerend zijn: is Kruidvat Color goed? De gebruiksaanwijzing van het item vind je op het etiket. Gebruik het alleen voor Kleur wasjes. Een kleine dosis volstaat al!

2. Is Kruidvat Color Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Kruidvat Color in de aanbieding? Steeds vaker is dit wasartikel met korting in te slaan. Bij onder andere Wehkamp en Deen bestel je af en toe items van Kruidvat enorm voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Kruidvat Color met korting. Bij supers zoals Albert Heijn vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten zoals bijv. uit het schap Beenham of ook Handsinaasappelen groot. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als neutral deodorant spray.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Kruidvat?

Belangstellend over de vraag: wat kost Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel? Het standaard prijskaartje is €2,99. Bij de zaken van Drogistplein.nl scoor je het regelmatig nog goedkoper, voor maar €2,85. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe lager de prijs (korting). De reguliere hoeveelheid is gemiddeld 1500 milliliter. Echter, we zien ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze behelzen standaard wel 3000 milliliter of tevens 6000 milliliter.

Kruidvat Color ervaringen
Op zoek naar Kruidvat Color Vloeibaar Wasmiddel beoordelingen? Deze wasmiddel wordt wekelijks door opvallend veel mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Op dit portaal bekijk je allerlei onderzoeken en ervaringen met Kruidvat. Consumenten reviewen variabelen als prijs, de vloeistof, houdbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe goed vond jij wassen met Wasmiddel van Kruidvat? Schrijf hier beneden je ervaring!