wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie aanbiedingen

Speur je vaak naar een Lenor Passie Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Check nu de beste Lenor acties en shop de meest populaire Lenor Passie in de reclame. Deze verpakking bevat 275 milliliter. Te gebruiken voor 30 – 50 wasjes draaien! Het exact aantal beurten is onbekend. De Wasverzachters is geweldig voor de Alle was. De standaard-prijs voor deze verpakking met 275 milliliter is doorgaans €7,49. Aan de hand van een Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie aanbieding bij een winkel als Jan Linders vind je dit artikel voor niet meer dan €4,86 in de reclame. Check ook direct de huidige Una Wasmiddel aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie
Versie Wasverzachters
Kleur Alle
Geldige prijs €7,49
Kortingsprijs €4,86
EAN code 4015600917913
Hoeveelheid 275 milliliter
Aantal beurten onbekend

Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Passie Wasverzachters online kopen

Erg makkelijk: Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie aanbiedingen online kopen via het internet en thuis laten bezorgen. Skylar (50), It Heidenskip wast al jaren haar Mi-Pac hoodie met Wasverzachters van Lenor in hun Bauknecht wasmachine. “We regelen altijd via Lidl de boodschappen in de reclame. Ook een Lenor Passie aanbieding koop ik goedkoop online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Coco heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wassoorten getest. Mede die van Ecover Wasmiddel Delicate Wol en ook AH Kleur was­mid­del ro­ze ro­zen-zo­mer­fruit. Evengoed, Lenor is voor mij het beste voor de Alle was. Brandschoon, een heerlijke geur en het is duurzaam. Handig voor na het sporten (Mountainbike). De reguliere inhoud is 275 milliliter, maar ik koop ook vaak voordelige voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 50%”. De Wasverzachters is ideaal bij smerige plekken. “Vorige week zaterdag kliederde ik een glaasje Grappa over m’n blouse. Meteen in de wasmachine. Een tikkeltje Lenor Passie kopen, er bij doen en in zo’n 25 minuten was het weer brandschoon”. Lees ook alles over Robijn Intense Wasverzachter Fuchsia Passion online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie in de reclame

Pientere huishoudens profiteren van een grotere 1 + 1 gratis Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 275 milliliter. Zo’n voordeelverpakking heeft maar liefst 550 milliliter of 1100 milliliter. De financiële consequentie van wassen is zoveel lager. Via de folders van Makro of natuurlijk iBood vind je af en toe Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folder, en natuurlijk op deze website. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als cif glas and interieur reiniger meer en meer gekocht wordt via internet? Hoezo dat? Het is een duur product. Boodschappers streven steeds vaker naar zo’n voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens betreft het onhandzame producten. Aan huis laten bezorgen is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Action korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasverzachters van Lenor krijgt een score van 8.7 op basis van 38 meningen. “Onmisbaar voor alle Alle was”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Lenor Passie goed? De gebruikerstips van het wasmiddel vind je op het etiket. Pas het alleen toe op Alle wasbeurten. Een klein beetje maakt het al schoon.

2. Is Lenor Passie Wasverzachters in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Lenor Passie in de aanbieding? Regelmatig is dit product met korting te bestellen. Zoals winkels van DeOnlineDrogist.nl en uiteraard Jan Linders vind je met enige regelmaat wasmiddelen van Lenor extra voordelig. In de folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en goedkope flessen Lenor Passie met korting. Bij supers zoals Lidl bestel je bovendien alle andere (huishoudelijke) producten als o.a. uit de categorie Vlees, kip, vis, vega en/of Come A Casa Lasagne zalm. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals robijn droogtrommel doekjes morgenfris.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Het fijne ervan weten: wat kost Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie? Het standaard prijskaartje is €7,49. Bij de zaken van Lidl vind je het soms in de aanbieding voor €4,86. De regel is: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe lager de prijs (korting). De reguliere inhoud is 275 milliliter. Echter, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Ga bij bij deze uit van zo’n 550 milliliter of richting de 1100 milliliter.

Lenor Passie ervaringen
Interesse in Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie meningen? Dit artikel wordt elke week door vele duizenden mensen geconsumeerd. Op deze site check je uiteenlopende reviews en ervaringen met Lenor. Nederlanders laten hun mening weten over specifieke onderwerpen als kosten per wasbeurt, de vloeistof, afbreekbaarheid en de geur. Heb jij gewassen met Wasverzachters van Lenor? Beschrijf hieronder jouw eigen ervaring!