wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring aanbiedingen

Speur je vaak naar een Lenor Floral Spring Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle actuele Lenor acties en bestel de meest goedkope Lenor Floral Spring in de reclame. Dit product bevat 1100 milliliter. Te gebruiken voor 15 – 20 keer wassen! Het aantal beurten op de verpakking is niet bekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De adviesprijs voor een doos/fles met 1100 milliliter is €6,49. Dankzij een Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring aanbieding bij bijvoorbeeld Jan Linders vind je dit artikel regelmatig voor €4,21 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ecover Waspoeder aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring
Soort Wasmiddel
Kenmerk Gekleurde
Normale prijs €6,49
Met korting €4,21
Productnummer 8001090073761
Verpakking 1100 milliliter
Wasbeurten niet bekend

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Floral Spring Wasmiddel online kopen

Handig: Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring aanbiedingen online kopen bij de drogisterij en laten bezorgen wanneer je wil. Florian (36) uit Nieuwenhove wast haar nieuwe Sevenoneseven truien met Wasmiddel van Lenor in haar Siemens wasmachine. “Ik koop vaak bij Dekamarkt de boodschappen in de reclame. Ook een Lenor Floral Spring aanbieding mag ik graag online kopen. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Linne kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wassoorten gebruikt. Mede die van Doussy Lidl wasverzachter Jasmin en niet te vergeten AH Puur was­poe­der kleur. Nochtans, Lenor is ongeëvenaard goed voor al mijn Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en het is duurzaam. Sportkleding is snel schoon (Volleybal training). De reguliere inhoud is 1100 milliliter, maar ik speur dikwijls naar voordelige XL-verpakkingen met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 20%”. De Wasmiddel gebruik je voor hardnekkig vuil. “Gisteravond kliederde ik een glaasje Sambuca op een shirt. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Lenor Floral Spring kopen, eraan toevoegen en binnen 60 minuten had ik weer schone kleren”. Check ook informatie over HG Wasmiddel Wol – Dons & Fijn online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring in de reclame

Pientere consumenten verzilveren zo’n extra 1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1100 milliliter. Een XL-voordeelverpakking als pluspunt 2200 milliliter of zelfs 4400 milliliter. De financiële consequentie van wassen wordt zo stukken lager. Door de reclames van DIO Drogist en Jan Linders koopt men af en toe Lenor 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de (supermarkt)folder, en meer en meer op ’t internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dash vloeibaar wasmiddel in toenemende mate gekocht wordt via internet? Waarom? Het betreft vrij dure boodschappen. Huishoudens trekken in toenemende mate naar een voordeelverpakking met korting. Daarenboven zijn het vrij grote artikelen. Thuis laten afleveren is in die zin een mooie oplossing. Lees ook meer over Drogisterij.net wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Lenor krijgt een score van 9.4 op basis van 195 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde wasklussen”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Lenor Floral Spring goed? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel staat op de verpakking. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasjes. Een minimale dosis maakt het al schoon.

2. Is Lenor Floral Spring Wasmiddel in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Lenor Floral Spring in de aanbieding? Regelmatig is dit item met korting in te kopen. Zoals bij de Nettorama en Jan Linders vind je af en toe producten van Lenor extra voordelig. In de aanbiedingen-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Lenor Floral Spring met korting. In winkels als Spar vind je tevens een uitgebreid assortiment boodschappen als uit het schap Macaroni of ook Hak Rode kool met stukjes appel. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als Ariel Sensitive Wasmiddel.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Lenor?

Belangstellend over de vraag: wat kost Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring? De leveranciersprijs is vaak €6,49. Via bedrijven als Emte scoor je het regelmatig nog goedkoper, voor maar €4,21. Normaal gesproken geldt: Hoe groter de verpakking, hoe voordeliger (korting). De doorsnee capaciteit bedraagt 1100 milliliter. Maar, huishoudens kopen vaker speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze herbergen vaak wel 2200 milliliter of 4400 milliliter.

Lenor Floral Spring ervaringen
Lees je graag Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring reviews? Dit product wordt wekelijks door heel veel mannen en vrouwen toegepast. Op deze site bekijk je een ruim aantal testen en ervaringen met Lenor. Consumenten reviewen specifieke onderwerpen als het prijskaartje, was kracht, milieuvriendelijkheid en de mate waarin het lekker ruikt. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasmiddel van Lenor? Beschrijf hieronder jouw persoonlijke ervaring!