wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily aanbiedingen

Direct profiteren van een Lenor Radiant Water Lily Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle werkende Lenor acties en koop de meest voordelige Lenor Radiant Water Lily in de reclame. Dit wasproduct biedt 1100 milliliter. Geschikt voor 15 – 20 wasbeurten! Het precieze aantal wasbeurten is niet bekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De stukprijs voor een doos/fles met 1100 milliliter bedraagt €6,49. Via een Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily aanbieding bij onder andere Makro bestel je dit artikel soms voor maar €4,21 in de reclame. Check nu ook de laatste Ecodoo Waspoeder aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily
Type Wasmiddel
Kenmerk Gekleurde
Huidige prijs €6,49
Prijs na korting €4,21
Artikelcode 8001090073792
Inhoud 1100 milliliter
Wasbeurten niet bekend

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Radiant Water Lily Wasmiddel online kopen

Sneller kan niet: Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily aanbiedingen online kopen via het internet en gewoon laten bezorgen aan huis. Zeyneb (32), Zeist wast haar nieuwe boFF vestjes met Wasmiddel van Lenor in een Whirlpool wasmachine. “We regelen altijd via DeOnlineDrogist.nl onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Lenor Radiant Water Lily aanbieding koop ik het liefst online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. May is ook erg positief: “Wij hebben allerlei wasproducten gekeurd. Variërend vanPLUS Wasverzachter paarse orchidee-vanille en niet te vergeten Lenor Vloeibaar Wasmiddel Floral Spring. Echter, Lenor is voor mij het beste voor mijn Gekleurde was. Brandschoon, een aangename reuk en het is duurzaam. Handig voor na het sporten (Petanque). De standaard inhoud bedraagt 1100 milliliter, maar ik zoek altijd naar extra goedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 30%”. De Wasmiddel komt van pas bij smerige plekken. “Vorige week woensdag knoeide ik een glaasje Kirsch op mijn trui. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Lenor Radiant Water Lily kopen, eraan toevoegen en in 50 minuten waren er geen vlekken meer”. Check ook informatie over Hema wasmiddel zwarte was online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily in de reclame

Pientere mannen profiteren van een grotere 1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 1100 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 2200 milliliter of zelfs 4400 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zo stukken lager. Via de folders van Etos of ook iBood koopt men met enige regelmaat Lenor 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie bekijk jij met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als dubro afwasmiddel vitamine e in toenemende mate online geshopt wordt? Waarom? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten speuren steeds vaker naar een voordeelverpakking in de reclame. Bovendien zijn het relatief zwaar te tillen spullen. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Lees ook meer over Dirk wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Lenor heeft een mooie beoordeling van een 7.6 afkomstig van 157 ratings. “Een must-have voor de Gekleurde wasbeurten”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Radiant Water Lily goed? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel is te vinden op de zijkant. Gebruik het alleen voor Gekleurde was. Een minimale dosis volstaat al!

2. Is Lenor Radiant Water Lily Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Radiant Water Lily in de aanbieding? Menigmaal is dit wasmiddel met korting in te slaan. Onder andere bij de Vomar en Emte scoor je af en toe artikelen van Lenor opvallend voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Lenor Radiant Water Lily met korting. In winkels als Vomar scoor je ook een uitgebreid assortiment boodschappen als uit het schap Dipsaus en ook Groene selder. Dit geldt ook voor schoonmaakartikelen als fleuril zwart wasmiddel.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily? De actuele prijs is €6,49. Bij de zaken van Emte vind je het soms in de aanbieding voor €4,21. Voor de financiën zeggen we: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te goedkoper (korting). De doorsnee capaciteit bevat gemiddeld 1100 milliliter. Goed om te weten, mensen kiezen soms voor Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2200 milliliter of 4400 milliliter.

Lenor Radiant Water Lily ervaringen
Op zoek naar Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily testen? Dit item wordt elke week door duizenden vrouwen en mannen gekocht en gebruikt. Hier check je een ruim aantal reviews en ervaringen met Lenor. Huishoudens stemmen over onder andere kosten per wasbeurt, de effectiviteit, duurzaamheid en reuk. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Lenor? Plaats hieronder jouw ervaring!