wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf de scherpste Lenor deals en vind de meest voordelige Lenor Sparkling Bloom in de reclame. Dit artikel bevat 1100 milliliter. Geschikt voor 15 – 20 wasbeurten! Het specifieke aantal beurten is niet bekend. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De reguliere prijs voor een doos/fles met 1100 milliliter bedraagt €6,49. Dankzij een Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbieding bij een aanbieder als Action krijg je ‘m voor slechts €4,21 in de reclame. Check nu ook de laatste Dash Waspoeder aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom
Assortiment Wasmiddel
Kleuren Gekleurde
Standaard prijs €6,49
Met korting €4,21
Artikelnummer 8001090073822
Grootte 1100 milliliter
Potentie niet bekend

Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel online kopen

Handig: Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom aanbiedingen gewoon online kopen en laten bezorgen wanneer je wil. Nila (70) uit Oostnieuwkerke wast haar lievelings Noa Noa blouse met Wasmiddel van Lenor in de Bauknecht wasmachine. “We regelen altijd via Voordeeldrogisterij alle schoonmaakproducten in de reclame. Ook een Lenor Sparkling Bloom aanbieding koop ik steeds vaker online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Redouan kan dit wel beamen: “Wij hebben allerlei wassoorten getoetst. Uiteenlopend van Biotex Handwas & Inweek waspoeder en ook Formil Lidl Black wasmiddel zwarte was. Nochtans, Lenor is gewoon de beste voor de Gekleurde was. Brandschoon, een aangename reuk en ik kan weken met 1 verpakking. Ook ideaal voor sportkleding (Kanomarathon). Normaal gesproken is de inhoud 1100 milliliter, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 65%”. De Wasmiddel is geschikt voor alle vlekken. “Recentelijk kliederde ik een glas Calvados over m’n broek. Hup, direct in de wasmachine. Een beetje Lenor Sparkling Bloom kopen, toevoegen en in 50 minuten waren er geen vlekken meer”. Bekijk ook onze pagina over Hema wasmiddel witte was online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom in de reclame

Handige mannen maken gebruik van de unieke 1 + 1 gratis Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 1100 milliliter. Een speciaal voordeelpak bevat ongeveer 2200 milliliter of meer dan 4400 milliliter. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. In de shops van Makro en natuurlijk Hoogvliet scoor jij veelvuldig Lenor 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folders, en natuurlijk op deze website. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als lux schoonmaakmiddelen in toenemende mate op het internet worden besteld? De overweging? Het gaat om hoge bedragen. Consumenten trachten massaalnaar zo’n voordeelverpakking aanbieding. Tevens zijn het zware producten. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Meer hierover op DIO Drogist wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Lenor wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door middel van 202 beoordelingen. “Perfect voor alle Gekleurde was”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Sparkling Bloom goed? De instructie van dit wasmiddel staat op de verpakking. Goed werkzaam voor bijv. de Gekleurde wasjes. Een kleine portie is voldoende.

2. Is Lenor Sparkling Bloom Wasmiddel in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Lenor Sparkling Bloom in de aanbieding? Zo nu en dan is dit item met korting in te slaan. Denk aan shops als iBood en uiteraard EkoPlaza scoor je soms items van Lenor extra voordelig. In de folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Lenor Sparkling Bloom met korting. Bij supermarkten als Albert Heijn vind je tevens al je andere boodschappen zoals bijv. uit het schap Zachte port en ook Baby Romaine sla. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als witte reus keuken ontvetter.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Lenor?

Belangstellend over de vraag: wat kost Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom? De leveranciersprijs is vaak €6,49. Via firma’s als Spar vind je het soms voor een lage prijs, +/- €4,21. Voor de financiën zeggen we: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs (korting). De reguliere volume bedraagt 1100 milliliter. Goed om te weten, we zien ook extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze omvatten normaal tot 2200 milliliter of richting de 4400 milliliter.

Lenor Sparkling Bloom ervaringen
Lees je graag Lenor Vloeibaar Wasmiddel Sparkling Bloom testen? Dit artikel wordt wekelijks door heel veel huishoudens toegepast. Op deze site bekijk je veel reviews en ervaringen met Lenor. Gebruikers geven hun stem over zaken als de prijs, het proces, duurzaamheid en de geur. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van Lenor? Publiceer direct een eigen ervaring!