wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Lenor acties en koop de beste Lenor Amethist En Bloemen in de reclame. Dit artikel bevat 1150 milliliter. Te gebruiken voor 30 – 50 keren wassen! Het aantal beurten op de verpakking is 46. De Wasverzachters is bedoeld voor de Alle was. De prijs voor een doos/fles met 1150 milliliter ligt op €6,19. Door een Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbieding bij bijvoorbeeld Attent krijg je het product voor slechts €3,09 in de reclame. Check ook direct de huidige Ariel Color aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen
Categorie Wasverzachters
Kleding Alle
Normale prijs €6,19
Met korting €3,09
Artikelnummer 4015400941354
Verpakking 1150 milliliter
Wasbeurten 46

Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters online kopen

Sneller kan niet: Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en laten bezorgen wanneer je wil. Eliza (57) uit Radio Kootwijk wast haar lievelings JACQUELINE DE YONG sokjes met Wasverzachters van Lenor in zo’n Indesti wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Spar de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Lenor Amethist En Bloemen aanbieding koop ik steeds vaker online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Jouke is ook erg positief: “Ik heb verschillende wastypes nagekeken. Onder andere van Sunil Wasmiddel Klein & Krachtig Tropische Bloemen & Ylang Ylang en Lenor Vloeibaar Wasmiddel Radiant Water Lily. Nochtans, Lenor is voor mij het beste voor mijn Alle was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en ik kan er erg lang mee. Makkelijk voor de sportwas (Zwembad). De standaard verpakking biedt 1150 milliliter, maar ik speur dikwijls naar voordelige voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 45%”. De Wasverzachters gebruik je voor hardnekkig vuil. “Vorige week vrijdag besprenkelde ik wat Abdijbier over m’n shirt. Meteen in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Lenor Amethist En Bloemen kopen, er bij doen en in 55 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Lees ook alles over Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Fris online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen in de reclame

Handige mensen maken gebruik van zo’n extra 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 1150 milliliter. Een XL-voordeelverpakking heeft maar liefst 2300 milliliter of rond de 4600 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt wordt zodoende gedrukt. In de shops van Deen en ook Action bestel je dikwijls Lenor 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de reclame folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als dylon vlekverwijderaar spray in toenemende mate online wordt gekocht? Waarom? Wasmiddelen zijn duur. Prijsbewuste consumenten trekken massaalnaar een voordeelverpakking in de reclame. Verder zijn het vrij grote producten. Thuis laten afleveren is daarom erg populair. Zie ook de pagina over DIO Drogist korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een mooie beoordeling van een 8.8 op basis van 176 reviews. “Een must-have voor de Alle wasacties”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Amethist En Bloemen goed? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel staat op de verpakking. Gebruik het alleen voor Alle wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Is Lenor Amethist En Bloemen Wasverzachters in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Amethist En Bloemen in de aanbieding? Regelmatig is dit wasmiddel met korting te verkrijgen. Bij aanbieders zoals Drogisterij.net & DeOnlineDrogist.nl scoor je soms wasmiddelen van Lenor enorm voordelig. In de week-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Lenor Amethist En Bloemen met korting. In winkels als Boni koop je meteen alle andere (huishoudelijke) producten zoals uit de categorie Groene olijven of Verse gegrilde groentemix. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals onyx schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Het fijne ervan weten: wat kost Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen? De actuele prijs is €6,19. Via firma’s als EkoPlaza bestel jij het vaak voor een lage prijs, +/- €3,09. Voor de financiën zeggen we: Des te groter de inhoud, des te goedkoper (korting). De gangbare capaciteit bevat doorgaans 1150 milliliter. Maar, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2300 milliliter of tevens 4600 milliliter.

Lenor Amethist En Bloemen ervaringen
Lees je graag Lenor Wasverzachter Amethist & Bloemen beoordelingen? Dit item wordt elke week door vele honderden vrouwen en mannen toegepast. Op dit portaal check je allerlei meningen en ervaringen met Lenor. Gebruikers geven hun stem over specifieke onderwerpen als prijs, de eigenschappen, afbreekbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Heb jij gewassen met Wasverzachters van Lenor? Plaats direct een eigen ervaring!