wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Gentle Touch aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Lenor Gentle Touch Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Bekijk snel de beste Lenor voordelen en bestel de beste Lenor Gentle Touch in de reclame. Dit artikel bevat 1400 milliliter. Dat is goed voor 50 of meer wasmomenten! Het aantal beurten op de verpakking is 56. De Wasverzachters is bedoeld voor de Alle was. De reguliere prijs voor zo’n fles of doos met 1400 milliliter is €6,19. Door een Lenor Wasverzachter Gentle Touch aanbieding bij onder andere iBood koop je ‘m regelmatig voor €3,09 in de reclame. Ook online: alle Sunil Wasmiddel aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter Gentle Touch
Versie Wasverzachters
Kenmerk Alle
Normale prijs €6,19
Met korting €3,09
Productnummer 4084500248137
Grootte 1400 milliliter
Waskracht 56

Lenor Wasverzachter Gentle Touch aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Gentle Touch Wasverzachters online kopen

Als een gedaan? Lenor Wasverzachter Gentle Touch aanbiedingen gewoon online kopen en laten bezorgen wanneer je wil. Meis (62), Hulshout wast haar lievelings Orient rokje met Wasverzachters van Lenor in de Panasonic wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij PLUS alle schoonmaakproducten in de reclame. Ook een Lenor Gentle Touch aanbieding mag ik graag online kopen. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Aliya is net zo enthouasist: “Ik had meerdere wasmiddelen nagekeken. Mede die van Va­nish Oxi ac­ti­on spray vlek­ver­wij­de­raar en Robijn Wasmiddel Capsules Color Pink Sensation. Nochtans, Lenor is voor mij het beste voor al mijn Alle was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en het gaat lang mee. Sportkleding is snel schoon (Softball). De standaard verpakking biedt 1400 milliliter, maar ik koop ook vaak extra aantrekkelijke voordeelpakken met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 45%”. De Wasverzachters is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Onlangs smeerde ik een paar druppels Cognac over m’n blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een beetje Lenor Gentle Touch kopen, erbij en in 50 minuten was het weer schoon!”. Je kunt ook eenvoudig en snel Robijn Wasverzachter Creations Passiebloem & Bergamot online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Gentle Touch in de reclame

Slimme huishoudens hebben profijt van de unieke 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Gentle Touch voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1400 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat soms wel 2800 milliliter of meer dan 5600 milliliter. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Bij winkels als DIO Drogist en/of Drogistplein.nl haal jij af en toe Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals diadermine hydra balance steeds vaker op het internet worden besteld? Waarom? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten trekken massaalnaar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Verder zijn het loodzware producten. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Trekpleister wasmiddel korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Gentle Touch te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasverzachters van Lenor krijgt een score van 8.1 door middel van 177 stemmen. “De uitkomst voor jouw Alle wasjes”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Lenor Gentle Touch goed? De gebruikerstips van het item vind je op het etiket. Hanteer het alleen voor Alle wasjes. Een kleine portie is voldoende.

2. Is Lenor Gentle Touch Wasverzachters in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Lenor Gentle Touch in de aanbieding? Zo nu en dan is dit item met korting te bestellen. Bij onder andere Boni en Deen vind je regelmatig wasproducten van Lenor enorm voordelig. In de huis-aan-huis-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 25% korting en goedkope flessen Lenor Gentle Touch met korting. Bij de bedrijven van Albert Heijn vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten als uit het schap Badtextiel en Citroen los. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als sun handafwasmiddel original.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Belangstellend over de vraag: wat kost Lenor Wasverzachter Gentle Touch? De leveranciersprijs is vaak €6,19. Via bedrijven als Drogisterij.nl scoor je het regelmatig in prijs verlaagd voor €3,09. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe voordeliger (korting). De normale volume is +/- 1400 milliliter. Let op, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze omvatten normaal tot 2800 milliliter tot 5600 milliliter.

Lenor Gentle Touch ervaringen
Belangstelling naar Lenor Wasverzachter Gentle Touch reviews? Deze wasmiddel wordt dagelijks door vele honderden huishoudens gekocht en gebruikt. Op dit portaal tref je uiteenlopende testen en ervaringen met Lenor. Huishoudens stemmen over variabelen als de kosten, de eigenschappen, betrouwbaarheid en geur. Heb jij gewassen met Wasverzachters van Lenor? Beschrijf hieronder een eigen ervaring!