wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbiedingen

Op zoek naar een Lenor Intense Passion Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle lopende Lenor deals en koop de meest voordelige Lenor Intense Passion in de reclame. Dit wasartikel biedt 750 milliliter. Voldoende voor 25 – 30 wasjes draaien! Het correcte aantal beurten is 27. De Wasverzachters is fantastisch voor o.a. Alle was. De stukprijs voor deze verpakking met 750 milliliter ligt op €8,99. Dankzij een Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbieding bij onder andere EkoPlaza vind je het product soms voor maar €8,44 in de reclame. Ook online: alle Ariel Color Actilift aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter Intense Passion
Assortiment Wasverzachters
Kenmerk Alle
Normale prijs €8,99
Na korting €8,44
EAN code 5410076934942
Inhoud 750 milliliter
Capaciteit 27

Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Intense Passion Wasverzachters online kopen

Als een gedaan? Lenor Wasverzachter Intense Passion aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Mikail (25) uit Haskerhorne wast al jaren haar tommee tippee tops met Wasverzachters van Lenor in hun Hoover wasmachine. “We kopen normaal bij EkoPlaza de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Lenor Intense Passion aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Frans kan dit wel beamen: “Ik heb verschillende wasverpakkingen gereviewd. Mede die van AH Was­buil­tjes kleur en ook SPAR Wasmiddel zwart. Evengoed, Lenor is voor mij het beste voor de Alle was. Brandschoon, een heerlijke geur en ik kan er lekker lang mee doen. Praktisch voor na de training (Voetballen). De standaard verpakking biedt 750 milliliter, maar ik check altijd ook voordelige voordeelpakken met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 60%”. De Wasverzachters is ideaal bij hardnekkig vuil. “Laatst morste ik een glas Bénédictine op iemand’s trui. Hup, direct in de wasmachine. Ietsepietsie Lenor Intense Passion kopen, erbij en in 55 minuten was het weer schoon!”. Check ook informatie over Lenor Wasverzachter Wild Flower online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Intense Passion in de reclame

Handige vrouwen verzilveren een grotere 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Intense Passion voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 750 milliliter. Het grotere voordeelpack kenmerkt zich met 1500 milliliter of rond de 3000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien wordt zodoende gedrukt. Bij winkels als Lidl en natuurlijk Action haal jij zo nu en dan Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de wekelijkse folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als waspoeder dato in toenemende mate gekocht wordt via internet? De motivatie? Wasmiddelen zijn duur. Boodschappers trekken meer en meer naar een voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het vrij grote boodschappen. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Zie ook de pagina over Drogistplein.nl korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Intense Passion te gebruiken?

Ja! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een score van 9.0 afkomstig van 43 reviews. “Een must-have voor de Alle wasbeurten”. Soms kan het frustrerend zijn: is Lenor Intense Passion goed? De gebruiksaanwijzing van dit product is te vinden op de zijkant. Gebruik het alleen voor Alle wasjes. Een kleine hoeveelheid maakt het al schoon.

2. Is Lenor Intense Passion Wasverzachters in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Intense Passion in de aanbieding? Menigmaal is dit product met korting in te slaan. Onder andere bij de Aldi en uiteraard DA bestel je regelmatig items van Lenor opvallend voordelig. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en goedkope flessen Lenor Intense Passion met korting. Bij supermarkten als EkoPlaza vind je tevens de dagelijkse boodschappen als o.a. uit de categorie Glutenvrij, koolhydraatarm of Kassperziebonen. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als airwick luchtverfrisser lelietjes van dalen.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Belangstellend over de vraag: wat kost Lenor Wasverzachter Intense Passion? De actuele prijs is €8,99. Via bedrijven als Poiesz bestel jij het vaak nog goedkoper, voor maar €8,44. De regel is: Des te groter de inhoud, hoe goedkoper het is (korting). De normale volume bedraagt ongeveer 750 milliliter. Goed om te weten, we zien ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 1500 milliliter of 3000 milliliter.

Lenor Intense Passion ervaringen
Lees je graag Lenor Wasverzachter Intense Passion testen? Dit item wordt elke week door honderden vrouwen en mannen gebruikt. Hier vind je een ruim aantal reviews en ervaringen met Lenor. Consumenten reviewen zaken als kosten per wasbeurt, de eigenschappen, milieu en geur. Wat vind jij van wassen met Wasverzachters van Lenor? Plaats hieronder je ervaring!