wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbiedingen

Op zoek naar een Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw alle actuele Lenor acties en vind de meest populaire Lenor Parfumelle Wilde Bloem in de reclame. Dit product biedt 1150 milliliter. Voldoende voor 30 – 50 wasbeurten! Het aantal beurten op de verpakking is 46. De Wasverzachters is geweldig voor de Alle was. De adviesprijs voor een verpakking met 1150 milliliter is doorgaans €7,99. Aan de hand van een Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbieding bij bijvoorbeeld Drogisterij.net krijg je het product soms voor maar €7,25 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Ariel Actilift Regular aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem
Categorie Wasverzachters
Geschikt voor Alle
Standaard prijs €7,99
Kortingsprijs €7,25
EAN code 4015400974864
Hoeveelheid 1150 milliliter
Capaciteit 46

Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters online kopen

Sneller kan niet: Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Hira (71) uit Deux-Acren wast ook haar favoriete Zebra Trends shirten met Wasverzachters van Lenor in een Siemens wasmachine. “Wij bestellen standaard bij Hoogvliet onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Lenor Parfumelle Wilde Bloem aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Roef heeft dezelfde ervaring: “Ik had meerdere wastypes getest. Uiteenlopend van Dash Vloeibaar Wasmiddel Citrus en niet te vergeten Formil XXL Active waspoeder. Echter, Lenor is ongeëvenaard goed voor de Alle was. Het wast echt schoon, een aangename reuk en het gaat lang mee. Handig voor na het sporten (Boccia). De “normale” inhoud is 1150 milliliter, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Op die manier bespaar ik zo 55%”. De Wasverzachters is geschikt voor alle vlekken. “Vorige week knoeide ik een paar druppels Graanjenever op een blouse. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Lenor Parfumelle Wilde Bloem kopen, eraan toevoegen en in minder dan 55 minuten was het weer brandschoon”. Bekijk ook onze pagina over Lenor Wasverzachter Robijn Jasmijn online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem in de reclame

Pientere mensen profiteren van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 1150 milliliter. Het grotere voordeelpack bevat soms wel 2300 milliliter of zelfs 4600 milliliter. De prijs voor een wasje draaien is zoveel lager. Bij aanbieders zoals Opisopvoordeelshop of natuurlijk iBood koopt men veelvuldig Lenor 1+1 gratis acties in de week reclame. Een 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de wekelijkse folder, maar ook online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als algemeen erg vaak online geshopt wordt? Hoezo dat? Het is een duur product. Huishoudens speuren massaalnaar een speciale voordeelverpakking in de reclame. Tevens zijn het vrij grote producten. Een bezorgdienst is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook Drogisterij.nl korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasverzachters van Lenor krijgt een cijfer van 8.9 aan de hand van 76 reviews. “Onmisbaar voor alle Alle wasjes”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Parfumelle Wilde Bloem goed? De instructie van dit artikel kun jij lezen op de achterkant. Hanteer het alleen voor Alle wasjes. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Is Lenor Parfumelle Wilde Bloem Wasverzachters in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Lenor Parfumelle Wilde Bloem in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting te spotten. Zoals bij de Voordeelshop en uiteraard Blokker tref je zo nu en dan wasproducten van Lenor bijzonder voordelig. In de aanbiedingen-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Lenor Parfumelle Wilde Bloem met korting. Via filialen van Picnic vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Kip en/of Ajam betawi Indonesisch stoofpotje. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als witte reus toiletblok citrus.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem? Het standaard prijskaartje is €7,99. Bij de zaken van DeOnlineDrogist.nl vind je het soms voor een lage prijs, +/- €7,25. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe lager de prijs (korting). De normale hoeveelheid is ongeveer 1150 milliliter. Maar, er bestaan speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 2300 milliliter tot 4600 milliliter.

Lenor Parfumelle Wilde Bloem ervaringen
Interesse in Lenor Wasverzachter Parfumelle Wilde bloem beoordelingen? Dit item wordt elke week door tienduizenden huishoudens geconsumeerd. Op deze website lees je uiteenlopende onderzoeken en ervaringen met Lenor. Consumenten reviewen zaken als de kosten, de effectiviteit, afbreekbaarheid en reuk. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasverzachters van Lenor? Plaats direct jouw ervaring!