wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Pioenroos aanbiedingen

Op zoek naar een Lenor Pioenroos Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de scherpste Lenor reclames en bestel de meest voordelige Lenor Pioenroos in de reclame. Deze verpakking bevat 1150 milliliter. Dat is goed voor 30 – 50 keren wassen! Het specifieke aantal beurten is 46. De Wasverzachters is bedoeld voor de Alle was. De stukprijs voor dit product met 1150 milliliter ligt op €6,19. Aan de hand van een Lenor Wasverzachter Pioenroos aanbieding bij een winkel als EkoPlaza vind je dit artikel voor niet meer dan €3,09 in de reclame. Check nu ook de laatste Ariel Regular aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter Pioenroos
Soort Wasverzachters
Kleuren Alle
Geldige prijs €6,19
Korting: €3,09
Productnummer 4015400941316
Eenheid 1150 milliliter
Capaciteit 46

Lenor Wasverzachter Pioenroos aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Pioenroos Wasverzachters online kopen

Als een gedaan? Lenor Wasverzachter Pioenroos aanbiedingen direct online kopen en gewoon laten bezorgen aan huis. Rose (27) woonachtig in Langeveen wast haar lievelings rapisardi jurkjes met Wasverzachters van Lenor in de Panasonic wasmachine. “Ik koop vaak bij Poiesz de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Lenor Pioenroos aanbieding koop ik het liefst online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Jos kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wasproducten gekocht. Onder andere van Markant Wasmiddel Zwart & Donker Vloeibaar en Lenor Wasverzachter Gentle Touch. Maar Lenor is voor mij het beste voor al mijn Alle was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en het gaat lang mee. Praktisch voor na de training (Taekwondo). De standaard verpakking biedt 1150 milliliter, maar ik check altijd ook voordelige voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 60%”. De Wasverzachters is een uitkomst bij hardnekkig vuil. “Vorige week vrijdag kliederde ik een beetje Weizenbier op een shirt. Hup, direct in de wasmachine. Ietsepietsie Lenor Pioenroos kopen, eraan toevoegen en binnen 20 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Bekijk ook onze pagina over Lenor Wasverzachter Spring Awakening online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Pioenroos in de reclame

Snuggere consumenten verzilveren zo’n extra 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Pioenroos voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 1150 milliliter. Zo’n voordeelverpakking als pluspunt 2300 milliliter of zelfs 4600 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Jumbo of natuurlijk Albert Heijn bestel je zo nu en dan Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de reclame folder, maar ook online. Wist je dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als fa zeep cream and oil erg vaak gekocht wordt via internet? Hoe dat? Het is een duur product. Prijsbewuste consumenten streven in grote getale naar een voordelige voordeelverpakking met korting. Bovendien zijn het vrij grote producten. Boodschappen laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Interesse? Open dan ook DeOnlineDrogist.nl korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Pioenroos te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasverzachters van Lenor krijgt een score van 9.4 afkomstig van 193 beoordelingen. “Onmisbaar voor alle Alle was”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Pioenroos goed? De gebruiksaanwijzing van dit product lees je op de doos. Pas het alleen toe op Alle wasjes. Een kleine hoeveelheid is genoeg.

2. Is Lenor Pioenroos Wasverzachters in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Pioenroos in de aanbieding? Zo nu en dan is dit wasmiddel met korting te verkrijgen. Bij winkels als Coop en uiteraard Etos tref je regelmatig artikelen van Lenor extra voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Lenor Pioenroos met korting. Bij supers zoals Lidl bestel je bovendien al je andere boodschappen als o.a. uit de categorie Verse sauzen of Inproba Gehakte knoflook. Dit gaat ook op voor schoonmaakartikelen als waspoeder robijn color.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Wil jij het weten: wat kost Lenor Wasverzachter Pioenroos? De leveranciersprijs is vaak €6,19. Bij de zaken van Hoogvliet is het frequent nog goedkoper, voor maar €3,09. Normaal gesproken geldt: Des te groter de inhoud, des te lager de prijs (korting). De gangbare capaciteit bevat doorgaans 1150 milliliter. Goed om te weten, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 2300 milliliter tot zelfs 4600 milliliter.

Lenor Pioenroos ervaringen
Lees je graag Lenor Wasverzachter Pioenroos reviews? Dit product wordt dagelijks door extreem veel consumenten gebruikt. Op dit portaal tref je objectieve onderzoeken en ervaringen met Lenor. Mensen beoordelen variabelen als prijs per beurt, was kracht, milieuvriendelijkheid en de lucht. Hoe goed vond jij wassen met Wasverzachters van Lenor? Plaats hieronder jouw ervaring!