wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Lenor Smaragd En Ivoorbloem Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Check nu de beste Lenor voordelen en koop de beste Lenor Smaragd En Ivoorbloem in de reclame. Deze verpakking biedt 1150 milliliter. Voldoende voor 30 – 50 wasbeurten! Het exact aantal beurten is 46. De Wasverzachters is fantastisch voor o.a. Alle was. De adviesprijs voor deze verpakking met 1150 milliliter bedraagt €6,19. Dankzij een Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem aanbieding bij bijvoorbeeld Makro scoor je het product soms voor maar €3,09 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Ah Wit aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem
Categorie Wasverzachters
Kleding Alle
Adviesprijs €6,19
Prijs na korting €3,09
Artikelcode 4015400974857
Hoeveelheid 1150 milliliter
Wasbeurten 46

Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Smaragd En Ivoorbloem Wasverzachters online kopen

Handig: Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem aanbiedingen direct online kopen en thuis laten afleveren Oumayra (40) uit Aalden wast ook haar favoriete MAURY jasjes met Wasverzachters van Lenor in de Miele wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Jan Linders de standaard wasproducten in de reclame. Ook een Lenor Smaragd En Ivoorbloem aanbieding koop ik het liefst online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Dieke waardeert dit ook: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen nagekeken. Onder andere van Jumbo Wol 2x Geconcentreerd Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk Ariel Excel Tabs Alpine Fresh. Maar Lenor is simpelweg mijn favoriet voor al mijn Alle was. Het wast zo geweldig goed, een lekkere geur en ik kan er lekker lang mee doen. Ook ideaal voor sportkleding (Taekwondo sparring). De “normale” inhoud is 1150 milliliter, maar ik koop ook vaak voordelige XL-verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 30%”. De Wasverzachters is ideaal bij smerige plekken. “Pas besprenkelde ik een paar druppels Kahlúa over mijn vest. Meteen in de wasmachine. Een klein beetje Lenor Smaragd En Ivoorbloem kopen, erbij en in zo’n 50 minuten was het weer brandschoon”. Je kunt ook kiezen voor Robijn Wasverzachter Intense Paradise Secret online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem in de reclame

Snuggere huishoudens ga voor het inwisselen van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 1150 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat soms wel 2300 milliliter of ruim 4600 milliliter. De prijs per wasbeurt is zoveel lager. In de shops van PLUS of natuurlijk Attent vind je veelvuldig Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de reclame folder, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dash vloeibaar wasmiddel meer en meer online geshopt wordt? De oorzaak? Het zijn vrij kostbare artikelen. Mensen speuren in grote getale naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het loodzware spullen. Thuisbezorgen is dan meer dan welkom. Lees ook meer over Coop korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een score van 8.1 door middel van 201 reviews. “De uitkomst voor jouw Alle was”. Er is geen eenduidig antwoord: is Lenor Smaragd En Ivoorbloem goed? De was-uitleg van dit wasmiddel staat op de verpakking. Enkel en alleen geschikt voor Alle wasjes. Een minimale dosis maakt het al schoon.

2. Is Lenor Smaragd En Ivoorbloem Wasverzachters in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Smaragd En Ivoorbloem in de aanbieding? Dikwijls is dit item met korting in te slaan. Bij onder andere MCD en Aldi scoor je met enige regelmaat items van Lenor extra voordelig. In de week-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 50% korting en goedkope flessen Lenor Smaragd En Ivoorbloem met korting. Via filialen van Boni koop je meteen al de broodnodige boodschappen zoals uit de categorie Slagroomversteviger en/of Dr. Oetker Ristorante speciale. Dit is ook het geval met schoonmaakartikelen als omo color waspoeder.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem? De adviesprijs ligt op €6,19. In winkels als Opisopvoordeelshop is het herhaaldelijk voor een lage prijs, +/- €3,09. De regel is: Hoe groter de verpakking, des te lager de prijs (korting). De doorsnee hoeveelheid bevat doorgaans 1150 milliliter. Echter, huishoudens kopen vaker speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Je mag dan uitgaan van zo’n 2300 milliliter tot 4600 milliliter.

Lenor Smaragd En Ivoorbloem ervaringen
Benieuwd naar Lenor Wasverzachter Smaragd & Ivoorbloem beoordelingen? Deze wasmiddel wordt elke week door extreem veel mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Hier check je veel onderzoeken en ervaringen met Lenor. Huishoudens stemmen over specifieke onderwerpen als prijs, was kracht, afbreekbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasverzachters van Lenor? Beschrijf hieronder jouw eigen ervaring!