wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente aanbiedingen

Op zoek naar een Lenor Lente Wasverzachters aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle actuele Lenor deals en bestel de meest goedkope Lenor Lente in de reclame. Dit wasproduct biedt 275 milliliter. Voldoende voor 30 – 50 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasverzachters wordt veelal gebruikt voor Alle was. De prijs voor dit product met 275 milliliter bedraagt €7,49. Door een Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente aanbieding bij bijvoorbeeld Deen koop je het wasartikel voor slechts €4,86 in de reclame. Check ook direct de huidige Persil Wasmiddel aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente
Versie Wasverzachters
Kleuren Alle
Geldige prijs €7,49
Kortingsprijs €4,86
Artikelnummer 4084500660816
Verpakking 275 milliliter
Aantal beurten onbekend

Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Lente Wasverzachters online kopen

Handig: Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten bezorgen. Luke (48) uit Boncelles wast ook haar favoriete Fonex ondergoed met Wasverzachters van Lenor in hun Miele wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Dekamarkt de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Lenor Lente aanbieding mag ik graag online kopen. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Ellen kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wassoorten gechecked. Onder andere van AH Puur vloei­baar uni en natuurlijk Una Aldi vloeibaar wasmiddel Zwart. Nochtans, Lenor is simpelweg mijn favoriet voor de dagelijkse Alle was. Brandschoon, een heerlijke geur en ik kan er erg lang mee. Sportkleding is snel schoon (Motorsport). De reguliere inhoud is 275 milliliter, ik profiteer vaak van spotgoedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 55%”. De Wasverzachters gebruik je voor smerige plekken. “Vorige week donderdag besprenkelde ik een beetje Jägermeister over mijn shirt. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een tikkeltje Lenor Lente kopen, toevoegen en in zo’n 30 minuten was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Robijn Wasverzachter Creations Waterlelie & Rode Grapefruit online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente in de reclame

Verstandige huishoudens ga voor het inwisselen van zo’n extra 1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente voordeelfles in de reclame. De standaard inhoud is 275 milliliter. Een XL-voordeelverpakking kenmerkt zich met 550 milliliter of meer dan 1100 milliliter. De prijs per wasbeurt wordt zo stukken lager. Bij winkels als Bol.com en natuurlijk Dirk vind je zo nu en dan Lenor 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals zwitsal shampoo 200 ml steeds vaker online geshopt wordt? De motivatie? Het is een duur product. Huishoudens trachten in toenemende mate naar zo’n voordeelverpakking in de aanbieding. Tevens zijn het relatief zwaar te tillen artikelen. Thuis laten afleveren is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Vomar wasmiddel korting.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasverzachters van Lenor heeft een mooie beoordeling van een 9.0 gebaseerd op 127 reviews. “De uitkomst voor jouw Alle wasjes”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Lenor Lente goed? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel staat op de verpakking. Pas het alleen toe op Alle wasbeurten. Een klein beetje is voldoende.

2. Is Lenor Lente Wasverzachters in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Lenor Lente in de aanbieding? Regelmatig is dit wasproduct met korting in te kopen. Bij onder andere Deen en ook Voordeeldrogisterij vind je soms items van Lenor opvallend voordelig. In de folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 40% korting en goedkope flessen Lenor Lente met korting. Bij supers zoals Coop bestel je bovendien alle andere (huishoudelijke) producten zoals bijv. uit het schap Zakdoekjes en/of Abbelen Döner kebab classic. Dit is niet anders voor schoonmaakmiddelen zoals goldline schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasverzachters van Lenor?

Het fijne ervan weten: wat kost Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente? De adviesprijs ligt op €7,49. Via firma’s als Albert Heijn scoor je het regelmatig voor een lage prijs, +/- €4,86. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, des te lager de prijs (korting). De standaard inhoud is gemiddeld 275 milliliter. Echter, er zijn ook extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 550 milliliter of richting de 1100 milliliter.

Lenor Lente ervaringen
Interesse in Lenor Wasverzachter Unstoppables Geurboosterparels Lente testen? Deze wasmiddel wordt elke dag door vele honderden consumenten gekocht en gebruikt. Op dit portaal tref je veel reviews en ervaringen met Lenor. Huishoudens stemmen over variabelen als prijs per beurt, was kracht, ecologisch en reuk. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasverzachters van Lenor? Plaats direct je ervaring!