wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lenor Wasverzachter aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Lenor Wasverzachter aanbiedingen van deze week? Bekijk gauw de scherpste Lenor deals en scoor de meest populaire Lenor Wasverzachter in de reclame. Dit wasproduct bevat 750 milliliter. Te gebruiken voor 25 – 30 keren wassen! Het precieze aantal wasbeurten is 30. De Wasverzachter is geschikt voor alle Alle was. De stukprijs voor een doos/fles met 750 milliliter is doorgaans €3,79. Dankzij een Lenor Wasverzachter aanbieding bij onder andere Action koop je dit artikel soms voor maar €1,89 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Lenor Romantische Bloem aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Lenor Wasverzachter
Assortiment Wasverzachter
Kleuren Alle
Geldige prijs €3,79
Korting: €1,89
Artikelnummer 276899655621
Grootte 750 milliliter
Aantal beurten 30

Lenor Wasverzachter aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lenor Wasverzachter online kopen

Als een gedaan? Lenor Wasverzachter aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en aan huis laten bezorgen. Tibbe (45) uit Verlée wast haar lievelings Circle of Gentlemen schoenen met Wasverzachter van Lenor in een Siemens wasmachine. “We kopen normaal bij Vomar onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Lenor Wasverzachter aanbieding mag ik graag online kopen. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Troy kan dit wel beamen: “We hebben thuis diverse wassoorten nagekeken. Onder andere van PLUS Wasverzachter puur & zacht tot Lenor Unstoppables Geurboosterparels Passie. Maar Lenor is gewoon de beste voor de Alle was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en het gaat lang mee. Makkelijk voor de sportwas (duurzame triathlon). Normaal gesproken is de inhoud 750 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 35%”. De Wasverzachter is ideaal bij ongelukjes. “Vorige week zondag besprenkelde ik een paar druppels Notenlikeur op mijn shirt. Direct in de wasmachine. Een beetje Lenor Wasverzachter kopen, erbij en in zo’n 50 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Je kunt ook kiezen voor Omo Waspoeder online kopen.

1 + 1 gratis Lenor Wasverzachter in de reclame

Pientere consumenten profiteren van een speciale 1+ 1 gratis Lenor Wasverzachter voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 750 milliliter. Zo’n voordeelverpakking kenmerkt zich met 1500 gram of meer dan 3000 gram. De “prijs” van een wasbeurt is zoveel lager. Bij winkels als DIO Drogist of DeOnlineDrogist.nl haal jij met enige regelmaat Lenor 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de folders, en op internet. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als silan wasverzachter wit alsmaar meer op het internet worden besteld? Hoezo dat? Het is een duur product. Mensen zoeken in toenemende mate naar zo’n voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het loodzware boodschappen. Boodschappen laten bezorgen is dan ronduit ideaal. Lees ook meer over Bol.com wasverzachter.

Klantenservice

1. Hoe is Lenor Wasverzachter te gebruiken?

Ja! Deze Wasverzachter van Lenor heeft een score van 8.5 afkomstig van 150 meningen. “De uitkomst voor jouw Alle wasjes”. We krijgen vaak de vraag: is Lenor Wasverzachter goed? De gebruikerstips van dit artikel vind je op het etiket. Hanteer het alleen voor Alle wasjes. Een kleine portie maakt het al schoon.

2. Is Lenor Wasverzachter in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lenor Wasverzachter in de aanbieding? Menigmaal is dit wasmiddel met korting te verkrijgen. Zoals winkels van Drogistplein.nl & Hoogvliet koop je soms wasproducten van Lenor opvallend voordelig. In de huis-aan-huis-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 30% korting en goedkope flessen Lenor Wasverzachter met korting. In winkels als Emte koop je meteen een uitgebreid assortiment boodschappen zoals uit de categorie Soepvlees kip of ook Fuji appel. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals wc eend schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasverzachter van Lenor?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Lenor Wasverzachter? De huidige prijs bedraagt €3,79. In winkels als Drogisterij.nl bestel jij het vaak in de aanbieding voor €1,89. De gouden balansregel is: Naarmate de inhoud groter is, des te lager de prijs (korting). De normale hoeveelheid bevat doorgaans 750 milliliter. Maar, er zijn ook Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze bevatten soms tot 1500 gram of 3000 gram.

Lenor Wasverzachter ervaringen
Interesse in Lenor Wasverzachter recensies? Deze wasmiddel wordt wekelijks door heel veel mannen en vrouwen geconsumeerd. Op deze site lees je een ruim aantal meningen en ervaringen met Lenor. Gebruikers geven hun stem over variabelen als de kostprijs, de kwaliteit, milieuvriendelijkheid en de geur. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasverzachter van Lenor? Beschrijf hieronder jouw ervaring!