wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Lidl wasmiddel aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Lidl wasmiddel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu alle werkende Lidl acties en scoor de beste Lidl wasmiddel in de reclame. Dit wasproduct biedt 750 milliliter. Te gebruiken voor 26 – 28 keer wassen! Het aantal beurten op de verpakking is onbekend. De Wasmiddel is fantastisch voor o.a. Witte, Gekleurde & Zwarte was. De reguliere prijs voor dit product met 750 milliliter is €5,49. Dankzij een Lidl wasmiddel aanbieding bij een aanbieder als Bol.com bestel je het product soms voor maar €4,49 in de reclame. Ook online: alle Frosch Wasmiddel aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk Lidl wasmiddel
Categorie Wasmiddel
Kleur Witte, Gekleurde & Zwarte
Adviesprijs €5,49
Met korting €4,49
Artikelnummer WMA3614182914
Grootte 750 milliliter
Wasbeurten onbekend

Lidl wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Lidl wasmiddel Wasmiddel online kopen

Erg makkelijk: Lidl wasmiddel aanbiedingen gewoon online kopen en gewoon laten bezorgen aan huis. Norah (32) uit Deursen-Dennenburg wast heel vaak haar Global Affairs jurkjes met Wasmiddel van Lidl in hun Bauknecht wasmachine. “Ik zoek doorgaans bij Vomar de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Lidl wasmiddel aanbieding koop ik het liefst online. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Aafke waardeert dit ook: “Ik heb verschillende wasverpakkingen getest. Uiteenlopend van Coral Waspoeder Optimal Color en AH Kleur was­mid­del wil­de bloe­men-am­ber. Echter, Lidl is ongeëvenaard goed voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. Brandschoon, de geur is verslavend en ik kan er erg lang mee. Handig voor na het sporten (Zweefvliegen). De standaard verpakking biedt 750 milliliter, maar ik koop ook vaak spotgoedkope voordeelpakken en kwartaalboxen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 55%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij hardnekkige vlekken. “Vorige week donderdag besprenkelde ik een glaasje Dortmunder over mijn trui. Meteen in de wasmachine. Een beetje Lidl wasmiddel kopen, erbij doen en in minder dan 25 minuten kon ik geen vlek meer zien”. Je kunt ook eenvoudig en snel Blokker wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis Lidl wasmiddel in de reclame

Verstandige mensen hebben profijt van zo’n extra 1 + 1 gratis Lidl wasmiddel voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 750 milliliter. Zo’n voordeelverpakking als pluspunt 1500 milliliter of meer dan 3000 milliliter. De prijs voor een wasje draaien wordt zo stukken lager. In de shops van Wehkamp en natuurlijk Etos koopt men veelvuldig Lidl 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de reclame folder, en ook steeds vaker online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als finish professional vaatwaspoeder lemon in toenemende mate gekocht wordt via internet? Hoe dat? Het betreft vrij dure boodschappen. Boodschappers trekken in grote getale naar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Daarenboven zijn het loodzware producten. Aan huis laten bezorgen is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Opisopvoordeelshop aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Lidl wasmiddel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van Lidl krijgt een score van 7.3 aan de hand van 61 beoordelingen. “ideaal voor alle Witte, Gekleurde & Zwarte was”. We krijgen vaak de vraag: is Lidl wasmiddel goed? De gebruiksaanwijzing van het wasmiddel lees je op de doos. Hanteer het alleen voor Witte, Gekleurde & Zwarte wasjes. Een minimale dosis moet genoeg zijn.

2. Is Lidl wasmiddel Wasmiddel in de reclame?

Nakijken voor lage prijzen: waar is Lidl wasmiddel in de aanbieding? Steeds vaker is dit item met korting in te kopen. Onder andere bij de Drogisterij.net en ook Action tref je regelmatig artikelen van Lidl bijzonder voordelig. In de folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Lidl wasmiddel met korting. Via filialen van Lidl koop je meteen de dagelijkse boodschappen zoals uit de categorie Koude borrelhapjes (vlees) en ook Kleintje aardappelpartjes met schil. Dit is ook het geval met schoonmaakmiddelen zoals blue wonder badreiniger.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Lidl?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Lidl wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €5,49. Bij aanbieders als Jumbo is het frequent in de actie voor slechts €4,49. De regel is: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is (korting). De standaard volume bevat gemiddeld 750 milliliter. Maar, er zijn ook speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze bevatten soms tot 1500 milliliter of richting de 3000 milliliter.

Lidl wasmiddel ervaringen
Belangstelling naar Lidl wasmiddel testen? Deze wasmiddel wordt elke dag door vele honderden mensen toegepast. Op wasmiddelvergelijken.nllees je veel meningen en ervaringen met Lidl. Mensen beoordelen zaken als kosten per wasbeurt, de kwaliteit, ecologisch en de lucht. Heb jij gewassen met Wasmiddel van Lidl? Beschrijf hieronder jouw eigen ervaring!