wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Makro wasmiddel aanbiedingen

Op zoek naar een Makro wasmiddel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Makro voordelen en bestel de beste Makro wasmiddel in de reclame. Dit product bevat 1500 milliliter. Te gebruiken voor 50 of meer keren wassen! Het specifieke aantal beurten is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Witte, Gekleurde & Zwarte was. De standaard-prijs voor een doos/fles met 1500 milliliter is €5,49. Met behulp van een Makro wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld Attent bestel je het product soms voor maar €4,49 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Harmisol Waterdicht Wasmachine En Handwas aanbiedingen. Een mooie korting.


actie-bol.com-wasmiddelNaam Makro wasmiddel
Type Wasmiddel
Kleur Witte, Gekleurde & Zwarte
Normale prijs €5,49
Kortingsprijs €4,49
Artikelnummer WMA1858442320
Grootte 1500 milliliter
Potentie onbekend

Makro wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Makro wasmiddel Wasmiddel online kopen

Erg makkelijk: Makro wasmiddel aanbiedingen direct online kopen en thuis laten bezorgen. Rein (41) uit Groenekan wast ook haar favoriete Cycle Jeans overhemd met Wasmiddel van Makro in een Beko wasmachine. “Ik koop vaak bij DIO Drogist de wekelijkse wasartikelen in de reclame. Ook een Makro wasmiddel aanbieding koop ik steeds vaker online. De producten krijg je tot snel bezorgd”. Kelsey kan dit wel beamen: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen getoetst. Zowel wasmiddelen als Formil Lidl White wasmiddel witte was en niet te vergeten Ariel Wasmiddel 3in1 Pods Regular. Evengoed, Makro is ongeëvenaard goed voor mijn Witte, Gekleurde & Zwarte was. De wasformule is indrukwekkend het ruikt fantastisch en het gaat lang mee. Handig voor na het sporten (Taekwondo sparring). Normaal gesproken is de inhoud 1500 milliliter, maar ik check altijd ook speciale voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 30%”. De Wasmiddel is geschikt voor hardnekkig vuil. “Onlangs besprenkelde ik een glas Pisa op een shirt. Direct in de wasmachine. Een kleine hoeveelheid Makro wasmiddel kopen, toevoegen en binnen ongeveer 45 minuten was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Bol.com wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis Makro wasmiddel in de reclame

Prijsbewuste mensen profiteren van de uitzonderlijke 1 + 1 gratis Makro wasmiddel voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 1500 milliliter. Een XL-voordeelverpakking als pluspunt 3000 milliliter of meer dan 6000 milliliter. De prijs per wasbeurt verlaag je op die manier enorm. Bij aanbieders zoals Drogisterij.nl of Aldi haal jij regelmatig Makro 1+1 gratis acties in de reclame. Een 2 halen 1 betalen actie vind iedereen met korting in de folders, en meer en meer op ’t internet. Al gehoord dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals brise continue gel lavendel luchtverfrisser steeds vaker op het internet worden besteld? Hoe dat? Het is een duur product. Boodschappers zoeken meer en meer naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het vrij grote producten. Thuis laten afleveren is dan meer dan welkom. Voor meer info zie ook PLUS aanbieding.

Klantenservice

1. Hoe is Makro wasmiddel te gebruiken?

Ja! Deze Wasmiddel van Makro heeft een mooie beoordeling van een 8.2 door middel van 253 stemmen. “Een must-have voor de Witte, Gekleurde & Zwarte wasacties”. Soms kan het frustrerend zijn: is Makro wasmiddel goed? Het handboek van dit wasmiddel lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Witte, Gekleurde & Zwarte wasjes. Een minimale dosis is genoeg.

2. Is Makro wasmiddel Wasmiddel in de reclame?

Info doorzoeken m.b.t. waar is Makro wasmiddel in de aanbieding? Regelmatig is dit product met korting te vinden. Bij onder andere Albert Heijn en ook iBood bestel je regelmatig producten van Makro enorm voordelig. In de huis-aan-huis-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Makro wasmiddel met korting. Bij supers zoals EkoPlaza vind je tevens alle andere (huishoudelijke) producten als bijvoorbeeld uit de categorie Anticonceptie en Groene salade tomaat-komkommer. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals actisan schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Makro?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Makro wasmiddel? De leveranciersprijs is vaak €5,49. Bij aanbieders als Albert Heijn scoor je het regelmatig in de actie voor slechts €4,49. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, des te goedkoper (korting). De normale inhoud is doorgaans 1500 milliliter. Echter, mensen kiezen soms voor extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze behelzen standaard wel 3000 milliliter of zelfs 6000 milliliter.

Makro wasmiddel ervaringen
Lees je graag Makro wasmiddel beoordelingen? Deze wasmiddel wordt elke week door heel veel mensen toegepast. Hier tref je veel cijfers en ervaringen met Makro. Gebruikers geven hun stem over specifieke onderwerpen als prijs per beurt, het proces, ecologisch en reuk. Zelf wasbeurten gedraaid met Wasmiddel van Makro? Beschrijf hieronder jouw eigen ervaring!