wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel aanbiedingen

Wil jij ook gebruik maken van een Omo Stralend Wit Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Bekijk snel alle lopende OMO deals en koop de meest voordelige Omo Stralend Wit in de reclame. Deze verpakking bevat 1500 milliliter. Dat is goed voor 20 – 50 wasbeurten! Het correcte aantal beurten is 22. De Wasmiddel wordt veelal gebruikt voor Witte was. De adviesprijs voor deze verpakking met 1500 milliliter bedraagt €6,9. Dankzij een Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel aanbieding bij bijvoorbeeld DIO Drogist krijg je dit artikel regelmatig voor €6,6 in de reclame. Check nu ook de laatste Lenor Capsules aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel
Type Wasmiddel
Geschikt voor Witte
Adviesprijs €6,9
Met korting €6,6
EAN code 8710908646089
Eenheid 1500 milliliter
Aantal beurten 22

Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Stralend Wit Wasmiddel online kopen

Doe jij het al? Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Kenji (72) uit Ligney wast haar nieuwe Durea legging met Wasmiddel van OMO in hun Bauknecht wasmachine. “We regelen altijd via Bol.com de boodschappen in de reclame. Ook een Omo Stralend Wit aanbieding koop ik het liefst online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Gerritje is ook erg positief: “Ik heb verschillende wasverpakkingen gebruikt. Uiteenlopend van AH Was zacht la­ven­del en ook PLUS Wasmiddel compact & krachtig wit. Nochtans, OMO is simpelweg mijn favoriet voor mijn Witte was. Schone was, een lekkere geur en ik kan er erg lang mee. Praktisch voor na de training (Mountainbike). Normaal gesproken is de inhoud 1500 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 20%”. De Wasmiddel is een uitkomst bij hardnekkig vuil. “Onlangs besprenkelde ik wat Rookbier op mijn trui. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een tikkeltje Omo Stralend Wit kopen, erbij doen en in 20 minuten waren er geen vlekken meer”. Check ook informatie over Markant Wasmiddel zomers roze online kopen.

1 + 1 gratis Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel in de reclame

Pientere huishoudens hebben profijt van zo’n extra 1 + 1 gratis Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1500 milliliter. Het grotere voordeelpack kenmerkt zich met 3000 milliliter of rond de 6000 milliliter. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. Door de reclames van Drogistplein.nl en ook Albert Heijn koopt men af en toe OMO 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de wekelijkse folder, maar ook online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als sebamed schoonmaakmiddelen steeds vaker gekocht wordt via internet? Hoezo dat? Het betreft vrij dure boodschappen. Prijsbewuste consumenten trachten meer en meer naar de goedkoopste voordeelverpakking in de aanbieding. Ook zijn het vrij grote producten. Boodschappen laten bezorgen is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook DA wasproducten.

Klantenservice

1. Hoe is Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel te gebruiken?

Ja, en of! Deze Wasmiddel van OMO wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1 door middel van 58 ratings. “ideaal voor alle Witte wasklussen”. Soms kan het frustrerend zijn: is Omo Stralend Wit goed? De instructie van dit wasmiddel lees je op de doos. Gebruik het alleen voor Witte wasjes. Een kleine dosis is genoeg.

2. Is Omo Stralend Wit Wasmiddel in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Omo Stralend Wit in de aanbieding? Dikwijls is dit artikel met korting te spotten. Bij aanbieders zoals DA en niet te vergeten Bol.com vind je zo nu en dan producten van OMO bijzonder voordelig. In de reclame-folder vind je lopende 1 + 1 gratis acties, 3 halen 2 betalen en goedkope flessen Omo Stralend Wit met korting. Bij supermarkten als Deen koop je meteen al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Kruidenthee of Hak Worteltjes extra fijn. Dit geldt ook voor schoonmaakmiddelen zoals blinq schoonmaakmiddelen.

3. Hoe duur is Wasmiddel van OMO?

Ben jij geïnteresseerd in: wat kost Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel? De adviesprijs ligt op €6,9. Via bedrijven als Opisopvoordeelshop bestel jij het vaak voor een lage prijs, +/- €6,6. Voor de financiën zeggen we: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe goedkoper het is (korting). De doorsnee capaciteit is gemiddeld 1500 milliliter. Goed om te weten, er zijn ook grote voordeelverpakkingen of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 3000 milliliter of richting de 6000 milliliter.

Omo Stralend Wit ervaringen
Benieuwd naar Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel meningen? Deze wasmiddel wordt elke week door enorm veel consumenten gekocht en gebruikt. Op deze website check je veel onderzoeken en ervaringen met OMO. Huishoudens stemmen over zaken als prijs per beurt, de vloeistof, afbreekbaarheid en geur. Heb jij gewassen met Wasmiddel van OMO? Beschrijf hieronder een eigen ervaring!