wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

OMO Waspoeder Color aanbiedingen

Speur je vaak naar een Omo Color Waspoeder aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle lopende Omo reclames en vind de goedkoopste Omo Color in de reclame. Dit artikel bevat 798 gram. Geschikt voor 10 – 15 wasbeurten! Het correcte aantal beurten is 14. De Waspoeder is geweldig voor de Gekleurde was. De prijs voor een doos/fles met 798 gram is doorgaans €5,99. Via een OMO Waspoeder Color aanbieding bij bijvoorbeeld Drogisterij.nl vind je dit artikel soms voor maar €2,00 in de reclame. Check ook direct de huidige Sonett Vloeibaar aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam OMO Waspoeder Color
Assortiment Waspoeder
Kenmerk Gekleurde
Standaard prijs €5,99
Met korting €2,00
EAN code 8712561846820
Grootte 798 gram
Capaciteit 14

OMO Waspoeder Color aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Color Waspoeder online kopen

Handig: OMO Waspoeder Color aanbiedingen direct online kopen en thuis laten bezorgen. Aiden (69) uit Opglabbeek wast haar lievelings NoNo BH’s met Waspoeder van Omo in zo’n Zanussi wasmachine. “We kopen normaal bij Drogisterij.nl de boodschappen in de reclame. Ook een Omo Color aanbieding koop ik steeds vaker online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Xam is net zo enthouasist: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen gebruikt. Zowel wasmiddelen als Robijn Intense Puur wasverzachter tot Markant Wasverzachter parfumvrij. Desalniettemin, Omo is gewoon de beste voor mijn Gekleurde was. Brandschoon, het ruikt fantastisch en ik kan weken met 1 verpakking. Handig voor na het sporten (Voetbal). De reguliere inhoud is 798 gram, maar ik zoek altijd naar spotgoedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Zo bespaar ik al gauw 45%”. De Waspoeder gebruik je voor alle vlekken. “Gisteravond kliederde ik een glas Tsipouro over m’n blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Ietsepietsie Omo Color kopen, toevoegen en binnen 45 minuten was het weer schoon!”. Bekijk ook onze pagina over Ecover Waspoeder Wit online kopen.

1 + 1 gratis OMO Waspoeder Color in de reclame

Snuggere mannen maken gebruik van de unieke 1 + 1 gratis OMO Waspoeder Color voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 798 gram. Een voordeelpak bevat soms wel 1596 gram of zelfs 3192 gram. De financiële consequentie van wassen daalt daarmee aanzienlijk. In de shops van DIO Drogist en Aldi bestel je af en toe Omo 1+1 gratis acties in de reclame folder. Zo’n 2 halen 1 betalen actie check je met korting in de folder, en op internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als lenor ontwakende lente wasverzachter steeds vaker op het internet worden besteld? De motivatie? Het gaat om hoge bedragen. Boodschappers speuren massaalnaar een voordeelverpakking aanbieding. Bovendien betreft het onhandzame boodschappen. Thuis laten afleveren is dan een uitkomst. Interesse? Open dan ook DIO Drogist wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is OMO Waspoeder Color te gebruiken?

Jazeker! Deze Waspoeder van Omo krijgt een score van 7.2 door middel van 299 reviews. “Onmisbaar voor alle Gekleurde was”. Veel mensen vragen het zichzelf af: is Omo Color goed? De gebruikerstips van het item is te vinden op de zijkant. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasbeurten. Een kleine hoeveelheid maakt het al schoon.

2. Is Omo Color Waspoeder in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Omo Color in de aanbieding? Steeds vaker is dit item met korting in te slaan. Bij winkels als Lidl en ook iBood bestel je zo nu en dan artikelen van Omo extra voordelig. In de aanbiedingen-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Omo Color met korting. Bij supers zoals Picnic scoor je ook al de broodnodige boodschappen zoals bijv. uit het schap Nasi maaltijden en/of Maaltijd Japanse omeletreepjes met sesam. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals tricel spoelglans.

3. Hoe duur is Waspoeder van Omo?

Het fijne ervan weten: wat kost OMO Waspoeder Color? De adviesprijs ligt op €5,99. In winkels als Aldi koop je het af en toe in de aanbieding voor €2,00. Normaal gesproken geldt: Naarmate de inhoud groter is, hoe goedkoper het is (korting). De normale capaciteit bedraagt ongeveer 798 gram. Let op, mensen kiezen soms voor speciale voordeelverpakkingen en korting flessen. Deze bevatten soms tot 1596 gram of zelfs 3192 gram.

Omo Color ervaringen
Interesse in OMO Waspoeder Color beoordelingen? Dit product wordt dagelijks door vele duizenden mannen en vrouwen geconsumeerd. Op dit portaal vind je veel cijfers en ervaringen met Omo. Mensen beoordelen variabelen als het prijskaartje, de eigenschappen, afbreekbaarheid en de mate waarin het lekker ruikt. Hoe goed vond jij wassen met Waspoeder van Omo? Beschrijf hieronder een eigen ervaring!