wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

OMO Waspoeder Wit aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Omo Wit Waspoeder aanbiedingen van deze week? Check nu de scherpste Omo acties en shop de meest voordelige Omo Wit in de reclame. Dit artikel biedt 798 gram. Voldoende voor 10 – 15 keer wassen! Het precieze aantal wasbeurten is 14. De Waspoeder is geweldig voor de Witte was. De prijs voor een verpakking met 798 gram is doorgaans €5,99. Met behulp van een OMO Waspoeder Wit aanbieding bij een aanbieder als MCD krijg je ‘m voor slechts €2,00 in de reclame. Check nu ook de laatste Spar Wit aanbiedingen. Maak snel gebruik van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelMerk OMO Waspoeder Wit
Assortiment Waspoeder
Kleding Witte
Standaard prijs €5,99
Met korting €2,00
Artikelnummer 8712561469081
Inhoud 798 gram
Waskracht 14

OMO Waspoeder Wit aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Omo Wit Waspoeder online kopen

Handig: OMO Waspoeder Wit aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten afleveren Teun (32) uit Wouwse Plantage wast haar lievelings Hunkydory schoentjes met Waspoeder van Omo in haar AEG wasmachine. “We kopen normaal bij Dekamarkt onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Omo Wit aanbieding mag ik graag online kopen. Het wordt gemakkelijk thuisbezorgd!”. Mylo is net zo enthouasist: “Ik heb verschillende wasverpakkingen gecontroleerd. Onder andere van Omo Stralend Wit Vloeibaar wasmiddel en ook Lenor Unstoppables Geurboosterparels Luxueus. Echter, Omo is voor mij het beste voor al mijn Witte was. De wasformule is indrukwekkend een aangename reuk en het is duurzaam. Praktisch voor na de training (BMX’en). De standaard verpakking biedt 798 gram, maar ik zoek altijd naar extra goedkope extra grote verpakkingen met korting in de reclame. Hierdoor bespaar ik zonder moeite 60%”. De Waspoeder is ideaal bij hardnekkig vuil. “Vorige week donderdag kliederde ik een glaasje Notenlikeur op iemand’s blouse. Natuurlijk direct in de wasmachine. Een klein beetje Omo Wit kopen, eraan toevoegen en in zo’n 1 uur waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Ecover Waspoeder Color online kopen.

1 + 1 gratis OMO Waspoeder Wit in de reclame

Bedachtzame huishoudens profiteren van zo’n extra 1 + 1 gratis OMO Waspoeder Wit voordeelfles in de reclame. Normaal bevat een verpakking 798 gram. Een XL-voordeelverpakking bevat soms wel 1596 gram of 3192 gram. De prijs voor een wasje draaien verlaag je op die manier enorm. Bij aanbieders zoals Albert Heijn of Spar bestel je dikwijls Omo 1+1 gratis acties in de week reclame. Een 2 halen 1 betalen actie ontdek je met korting in de wekelijkse folder, maar ook online. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als glorix urinoirtabletten alsmaar meer online geshopt wordt? De motivatie? Het zijn vrij kostbare artikelen. Boodschappers streven in grote getale naar een speciale voordeelverpakking in de aanbieding. Bovendien betreft het onhandzame producten. Thuisbezorgen is in die zin een mooie oplossing. Zie ook de pagina over Dirk wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is OMO Waspoeder Wit te gebruiken?

Zeker weten! Deze Waspoeder van Omo krijgt een score van 9.2 gebaseerd op 75 ratings. “Onmisbaar voor alle Witte wasklussen”. Er is doorgaan onduidelijkheid: is Omo Wit goed? De instructie van het item is te vinden op de zijkant. Enkel en alleen geschikt voor Witte wasjes. Een kleine dosis moet genoeg zijn.

2. Is Omo Wit Waspoeder in de reclame?

Speuren naar de details over: waar is Omo Wit in de aanbieding? Steeds vaker is dit product met korting te koop. Bij bijvoorbeeld Albert Heijn en EkoPlaza scoor je af en toe wasproducten van Omo extra voordelig. In de aanbiedingen-folder spot jij de geldige 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Omo Wit met korting. Bij supermarkten als Hoogvliet koop je meteen een uitgebreid assortiment boodschappen zoals bijv. uit het schap Haarpoeder en ook Aardappelschijfjes. Hetzelfde geldt voor schoonmaakartikelen als dettol zeep dispender komkommer.

3. Hoe duur is Waspoeder van Omo?

Wil jij het weten: wat kost OMO Waspoeder Wit? De leveranciersprijs is vaak €5,99. Bij de zaken van Drogisterij.net vind je het soms in de actie voor slechts €2,00. In de basis zeggen we: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe lager de prijs (korting). De reguliere grootte bevat doorgaans 798 gram. Goed om te weten, er bestaan extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze bevatten soms tot 1596 gram of 3192 gram.

Omo Wit ervaringen
Belangstelling naar OMO Waspoeder Wit meningen? Dit item wordt dag in dag uit door honderden mannen en vrouwen gebruikt voor de dagelijks was. Hier check je veel reviews en ervaringen met Omo. Consumenten reviewen specifieke onderwerpen als de prijs, de kwaliteit, houdbaarheid en geur. Welke wasjes heb jij gedaan met Waspoeder van Omo? Schrijf hier beneden een eigen ervaring!