wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbiedingen

Speur je vaak naar een Persil Color Gel Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Doorzoek zelf alle actuele Persil koopjes en koop de meest goedkope Persil Color Gel in de reclame. Dit product biedt 1056 milliliter. Geschikt voor 15 – 20 keer wassen! Het precieze aantal wasbeurten is onbekend. De Wasmiddel is bedoeld voor de Gekleurde was. De stukprijs voor dit product met 1056 milliliter bedraagt €6,59. Via een Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbieding bij onder andere Trekpleister vind je het wasproduct regelmatig voor €3,5 in de reclame. Check ook direct de huidige Silan Wasverzachter aanbiedingen. Die korting heb je mooi meegenomen.


actie-bol.com-wasmiddelProduct Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel
Categorie Wasmiddel
Geschikt voor Gekleurde
Huidige prijs €6,59
Na korting €3,5
Artikelcode 5410091712877
Eenheid 1056 milliliter
Wasbeurten onbekend

Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Persil Color Gel Wasmiddel online kopen

Als een gedaan? Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel aanbiedingen kopen bij de online supermarkt en gewoon laten bezorgen aan huis. Nynke (70) woonachtig in Quaregnon wast ook haar favoriete Jean Paul Gaultier jasjes met Wasmiddel van Persil in de Indesti wasmachine. “We kopen normaal bij Lidl onze schoonmaakmiddelen in de reclame. Ook een Persil Color Gel aanbieding koop ik daarom online. Thuisbezorging is bij ons gebruikelijk”. Aïcha is ook erg positief: “In ons huis hebben we velerlei wasmiddelen gereviewd. Mede die van Dreft Delicate & Wool Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk Robijn Color Poeder. Evengoed, Persil is voor mij het beste voor de Gekleurde was. Het wast zo geweldig goed, een aangename reuk en het is duurzaam. Makkelijk voor de sportwas (Beachsoccer). De standaard inhoud bedraagt 1056 milliliter, maar ik speur dikwijls naar extra goedkope voordeelpakken met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 60%”. De Wasmiddel is geschikt voor ongelukjes. “Vorige week woensdag kliederde ik een glas Masticha op mijn trui. Meteen in de wasmachine. Ietsepietsie Persil Color Gel kopen, er bij doen en binnen 20 minuten waren er geen vlekken meer”. Check ook informatie over Miele UltraPhase 2 wasmiddel online kopen.

1 + 1 gratis Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel in de reclame

Prijsbewuste consumenten ga voor het inwisselen van de unieke 1 + 1 gratis Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel voordeelfles in de reclame. Standaard is het volume zo’n 1056 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 2112 milliliter of rond de 4224 milliliter. De kosten van wasbeurten wordt zo stukken lager. Door de reclames van Hoogvliet en ook Drogistplein.nl haal jij zo nu en dan Persil 1+1 gratis acties in de week reclame. Zo’n 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de folder, en op internet. Ben je ervan op de hoogte dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals schuur sponsjes blauw in toenemende mate online wordt gekocht? De motivatie? Het zijn vrij kostbare artikelen. Mensen zoeken meer en meer naar een voordeelverpakking aanbieding. Tevens zijn het vrij grote artikelen. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Interesse? Open dan ook Boni wasartikelen.

Klantenservice

1. Hoe is Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel te gebruiken?

Zeker weten! Deze Wasmiddel van Persil krijgt een cijfer van 7.1 door middel van 116 meningen. “ideaal voor alle Gekleurde wasacties”. We krijgen vaak de vraag: is Persil Color Gel goed? De was-uitleg van dit artikel staat op de verpakking. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde was. Een kleine dosis is voldoende.

2. Is Persil Color Gel Wasmiddel in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Persil Color Gel in de aanbieding? Menigmaal is dit wasmiddel met korting te bestellen. Zoals bij de Boni en ook Aldi koop je zo nu en dan items van Persil bijzonder voordelig. In de reclame-folder tref je huidige 1 + 1 gratis acties, 3 halen 1 betalen en goedkope flessen Persil Color Gel met korting. Bij supermarkten als Boni bestel je direct de dagelijkse boodschappen zoals uit de categorie Rode wijn of Sushi hosomaki. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als brise luchtverfrisser lavender.

3. Hoe duur is Wasmiddel van Persil?

Wil jij het weten: wat kost Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel? Het standaard prijskaartje is €6,59. In winkels als Trekpleister vind je het soms voor een lage prijs, +/- €3,5. In de basis zeggen we: Des te groter de inhoud, hoe voordeliger (korting). De doorsnee hoeveelheid bedraagt ongeveer 1056 milliliter. Let op, huishoudens kopen vaker extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Deze omvatten normaal tot 2112 milliliter of tevens 4224 milliliter.

Persil Color Gel ervaringen
Interesse in Persil Vloeibaar Wasmiddel Color Gel meningen? Dit artikel wordt dagelijks door vele honderden mensen gekocht en gebruikt. Hier tref je een ruim aantal onderzoeken en ervaringen met Persil. Huishoudens stemmen over criteria als kosten per wasbeurt, de kwaliteit, milieu en de mate waarin het lekker ruikt. Welke wasjes heb jij gedaan met Wasmiddel van Persil? Plaats hieronder jouw ervaring!