wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur aanbiedingen

Meteen inzicht in de beste Plus Kleur Wasmiddel aanbiedingen van deze week? Controleer meteen alle actuele PLUS voordelen en vind de meest goedkope Plus Kleur in de reclame. Dit product biedt 725 milliliter. Dat is goed voor 18 – 22 wasjes draaien! Het specifieke aantal beurten is 18. De Wasmiddel is fantastisch voor o.a. Gekleurde was. De reguliere prijs voor een doos/fles met 725 milliliter ligt op €2,89. Met behulp van een PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur aanbieding bij bijvoorbeeld Dirk bestel je ‘m regelmatig voor €2,57 in de reclame. Bekijk nu ook onze actuele Jumbo Wasverzachter aanbiedingen. Pak deze korting nu online.


actie-bol.com-wasmiddelArtikel PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur
Type Wasmiddel
Kleding Gekleurde
Huidige prijs €2,89
Na korting €2,57
Productcode 369910
Eenheid 725 milliliter
Potentie 18

PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Plus Kleur Wasmiddel online kopen

Sneller kan niet: PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur aanbiedingen direct online kopen en aan huis laten bezorgen. Nolan (55) uit Hollandscheveld wast haar nieuwe Jhay sokjes met Wasmiddel van PLUS in een Zanussi wasmachine. “We regelen altijd via Action de boodschappen in de reclame. Ook een Plus Kleur aanbieding koop ik daarom online. De meeste artikelen leveren ze thuis af”. Naya kan dit wel beamen: “Ik had meerdere wastypes gekeurd. Mede die van Robijn Vloeibaar Wasmiddel Color Pink Sensation en ook AH Was­ver­zach­ter pre­mi­um goud. Desalniettemin, PLUS is ongeëvenaard goed voor mijn Gekleurde was. Brandschoon, de geur is verslavend en ik kan er lekker lang mee doen. Handig voor na het sporten (Ponyrijden). De “normale” inhoud is 725 milliliter, maar ik koop ook vaak extra aantrekkelijke voordeelverpakkingen met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 35%”. De Wasmiddel is geschikt voor hardnekkige vlekken. “Vorige week dinsdag smeerde ik een glas Maraschino op iemand’s broek. Hup, direct in de wasmachine. Een tikkeltje Plus Kleur kopen, erbij en binnen ongeveer 25 minuten had ik weer schone kleren”. Bekijk ook onze pagina over Neutral Vloeibaar Wasmiddel Zwart & Donker online kopen.

1 + 1 gratis PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur in de reclame

Handige mannen verzilveren een speciale 1+ 1 gratis PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur voordeelfles in de reclame. De normale inhoud is 725 milliliter. Zo’n voordeelverpakking bevat ongeveer 1450 milliliter of rond de 2900 milliliter. De “prijs” van een wasbeurt daalt daarmee aanzienlijk. Bij aanbieders zoals Emte of ook Aldi vind je af en toe PLUS 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie scoor je met korting in de reclame folder, en ook steeds vaker online. Zie jij ook om je heen dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen zoals dreumex speciaal handreiniger steeds vaker online wordt gekocht? De overweging? Het zijn vrij kostbare artikelen. Prijsbewuste consumenten trachten in grote getale naar een voordeelverpakking in de aanbieding. Daarenboven zijn het zware spullen. Boodschappen laten bezorgen is dan meer dan welkom. Lees ook meer over DeOnlineDrogist.nl wasartikelen.

Klantenservice

1. Hoe is PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur te gebruiken?

Het antwoord is ja. Deze Wasmiddel van PLUS heeft een score van 7.4 afkomstig van 263 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde wasbeurten”. Soms kan het frustrerend zijn: is Plus Kleur goed? De instructie van dit product is te vinden op de zijkant. Gebruik het alleen voor Gekleurde was. Een kleine portie volstaat al!

2. Is Plus Kleur Wasmiddel in de reclame?

Het internet afstruinen voor: waar is Plus Kleur in de aanbieding? Menigmaal is dit wasproduct met korting in te kopen. Zoals winkels van Drogistplein.nl en niet te vergeten PLUS koop je af en toe producten van PLUS enorm voordelig. In de huis-aan-huis-folder is een overzicht van 1 + 1 gratis acties, 2 halen 1 betalen en goedkope flessen Plus Kleur met korting. Bij supermarkten als Lidl bestel je direct alle andere (huishoudelijke) producten als uit het schap Inktvis of Bramen. Dit is niet anders voor schoonmaakartikelen als omo color vloeibaar.

3. Hoe duur is Wasmiddel van PLUS?

Belangstellend over de vraag: wat kost PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur? De huidige prijs bedraagt €2,89. Bij de shops van Jumbo vind jij het dikwijls in de aanbieding voor €2,57. In de basis zeggen we: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe lager de prijs (korting). De normale hoeveelheid is plus minus 725 milliliter. Echter, er bestaan Extra Large voordeelverpakkingen of korting flessen. Deze herbergen vaak wel 1450 milliliter tot zelfs 2900 milliliter.

Plus Kleur ervaringen
Op zoek naar PLUS Wasmiddel vloeibaar Kleur meningen? Deze wasmiddel wordt dag in dag uit door duizenden huishoudens toegepast. Hier lees je uiteenlopende onderzoeken en ervaringen met PLUS. Consumenten reviewen variabelen als kosten per wasbeurt, de effectiviteit, milieuvriendelijkheid en de geur. Wat vind jij van wassen met Wasmiddel van PLUS? Publiceer direct jouw persoonlijke ervaring!