wasmiddel korting bol.com
logo-bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
logo-plus-bezorgservice
  • Snelle bezorging
  • Gratis v.a. €20
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Robijn Color Poeder aanbiedingen

Op zoek naar een Robijn Color Waspoeder aanbiedingen van deze week? Controleer meteen de scherpste Robijn reclames en shop de meest voordelige Robijn Color in de reclame. Deze verpakking bevat 684 gram. Geschikt voor 10 – 15 keer wassen! Het specifieke aantal beurten is niet bekend. De Waspoeder wordt veelal gebruikt voor Gekleurde was. De stukprijs voor een verpakking met 684 gram is gemiddeld €5,9. Via een Robijn Color Poeder aanbieding bij bijvoorbeeld Action bestel je ‘m af en toe voor slechts €2,95 in de reclame. Bekijk nu ook de beste Una Aldi Color aanbiedingen. Profiteer snel van deze korting.


actie-bol.com-wasmiddelProductnaam Robijn Color Poeder
Type Waspoeder
Geschikt voor Gekleurde
Adviesprijs €5,9
Korting: €2,95
Productnummer 8712561470889
Grootte 684 gram
Waskracht niet bekend

Robijn Color Poeder aanbieding

Assortiment Bezorging Beoordeling Online Bestellen
bol.com-logo-wasmiddel 200+ gratis vanaf €20
albert-heijn-logo-wasmiddel 100+ vanaf €2,95
butlon-logo-wasmiddel 50+ vanaf €4,95
plus-logo-wasmiddel 50+ vanaf €5,95

Robijn Color Waspoeder online kopen

Als een gedaan? Robijn Color Poeder aanbiedingen gewoon online kopen en thuis laten bezorgen. Suze (31) uit Leerbroek wast al jaren haar Prego truien met Waspoeder van Robijn in de Haiser wasmachine. “Ik koop vaak bij Voordeeldrogisterij de boodschappen in de reclame. Ook een Robijn Color aanbieding koop ik goedkoop online. Alles wordt altijd snel thuis afgeleverd”. Melanie is ook erg positief: “Wij hebben allerlei wassoorten gekeurd. Mede die van Kruidvat White Vloeibaar Wasmiddel en natuurlijk 1 De Beste Wasverzachter lavendelpassie. Echter, Robijn is voor mij het beste voor de Gekleurde was. De wasformule is indrukwekkend een lekkere geur en het is duurzaam. Makkelijk voor de sportwas (Rolstoolrugby). Normaal gesproken is de inhoud 684 gram, ik profiteer vaak van extra aantrekkelijke voordeelpakken met korting in de reclame. Dit scheelt me al snel 45%”. De Waspoeder is ideaal bij hardnekkige vlekken. “Pas kliederde ik wat Whiskey over mijn vest. Ik gooide het direct in de wasmachine. Een tikkeltje Robijn Color kopen, eraan toevoegen en in mum van tijd waren er geen vlekken meer”. Lees ook alles over Klok Wasmiddel Eco Wit online kopen.

1 + 1 gratis Robijn Color Poeder in de reclame

Verstandige mannen hebben profijt van de unieke 1 + 1 gratis Robijn Color Poeder voordeelfles in de reclame. De reguliere inhoud bedraagt 684 gram. Een XL-voordeelverpakking heeft maar liefst 1368 gram of ruim 2736 gram. De prijs per wasbeurt wordt zodoende gedrukt. In de shops van Poiesz en/of Drogistplein.nl vind je met enige regelmaat Robijn 1+1 gratis acties in de reclame folder. Een 2 halen 1 betalen actie treft men met korting in de wekelijkse folder, en meer en meer op ’t internet. Is het nieuw voor jou dat wasmiddelen en schoonmaakartikelen als afwasmiddelen alsmaar meer op het internet worden besteld? Hoe dat? Het is een duur product. Prijsbewuste consumenten trachten massaalnaar een speciale voordeelverpakking met korting. Tevens zijn het loodzware spullen. Boodschappen laten bezorgen is daarom erg populair. Lees ook meer over Jan Linders wasmiddel aanbiedingen.

Klantenservice

1. Hoe is Robijn Color Poeder te gebruiken?

Jazeker! Deze Waspoeder van Robijn krijgt een score van 8.9 door middel van 196 stemmen. “ideaal voor alle Gekleurde wasacties”. Soms kan het frustrerend zijn: is Robijn Color goed? De gebruikerstips van het item lees je op de doos. Enkel en alleen geschikt voor Gekleurde wasjes. Een kleine portie moet genoeg zijn.

2. Is Robijn Color Waspoeder in de reclame?

Wil jij antwoord op de vraag: waar is Robijn Color in de aanbieding? Menigmaal is dit product met korting te bestellen. Bij aanbieders zoals Drogistplein.nl en uiteraard Vomar tref je met enige regelmaat items van Robijn opvallend voordelig. In de reclame-folder zoek je actuele 1 + 1 gratis acties, 4 halen 2 betalen en goedkope flessen Robijn Color met korting. In winkels als Vomar bestel je bovendien al de broodnodige boodschappen als bijvoorbeeld uit de categorie Basis voor soep en/of Taugé. Dit gaat ook op voor schoonmaakmiddelen zoals cif hygienische reiniger.

3. Hoe duur is Waspoeder van Robijn?

Ook zo nieuwsgierig: wat kost Robijn Color Poeder? De huidige prijs bedraagt €5,9. Bij de zaken van Hoogvliet is het frequent in de actie voor slechts €2,95. Normaal gesproken geldt: Hoe meer inhoud in de verpakking, hoe goedkoper het is (korting). De standaard capaciteit is +/- 684 gram. Goed om te weten, er zijn ook extra grote voordeelverpakkingen en/of korting flessen. Bij deze kun je reken op wel 1368 gram of richting de 2736 gram.

Robijn Color ervaringen
Interesse in Robijn Color Poeder testen? Deze wasmiddel wordt wekelijks door vele honderden mannen en vrouwen toegepast. Hier bekijk je allerlei cijfers en ervaringen met Robijn. Mensen beoordelen onder andere de kosten, was kracht, duurzaamheid en de geur. Zelf wasbeurten gedraaid met Waspoeder van Robijn? Publiceer direct je ervaring!